Утре - София- Бира ?!

Нещата от живота
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

The Grim Reaper написа:Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.
:shock: :shock: :shock:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Sousuke написа:
The Grim Reaper написа:Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.
:shock: :shock: :shock:
Ако не разбираш, пробвай да дадеш по-тъпо определение!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ей.. тоз месец да чакате хамелеон 1 бройка + дилдо 1 бройка ( ЛОЛ :Д )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Има вероятност да мина и без това имам среща с един приятел около този час ... Loose_Cannon е героят ...
Хермиона

Мнение от Хермиона »

Добре, защо утре? :? Точно утре ли намерихте бе, ебаси...
Не че са ми много умрели връзките в тоя форум, ама все пак би ми било интересно да присъствам. А и черното и дългокосото ще е там без мен... без мен и там. Не обичам да е там без мен.

Да, два часа минава, на мен ми се спи, но седя, за да слушам група, която се казва Слюнка. Омг.

PS. На русото дупката в гърдите не му се вижда с просто око ;) Нито пък на тъпото му пише името на челото.
I don't know a lot about everything, but I do know a lot about the part of everything that I know, which is people.
Trust me. Everyone is less mysterious than they think they are.
Claire Colburn
Аватар
Zerkiel

Мнение от Zerkiel »

попа 5 не че ви знам ама щом за по бира може да мина
определение: ниско тъпо с много коса(рошава) гледа кат психиатрично болен...аве готин човек съм ^^
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Ебаааааси, как вали :D Дано поспре, иначе не знам дали ще се престраша да излезна (отново) на тоя дъжд..
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Вие се егати социопатите...не може ли всеки да изпие по една бира пред комп-а и да сподели впечатлението във форума...кви са тия out-of-internet ескпириънски...вредно е, да знаете...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Истината е, че определението е перфектно. Най-вече пък за тъпото нещо. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Ако времето се оправи, евентуално, бройте ме и мене, че повечето нови форумци не съм ги виждал, а с Диста, ен, Ерик, Попа и Хермс пък много отдавна.. ще взема да ви забравя мутрите :p
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Чакаме ви до 17:15 макс :Р Ако някой иска телефона ми, та да звъни ако закъснее - да прати ЛС. Аз излизам, който ще идва - see you laterz, който не - не :)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Ако в 4 и половина вали, отпишете ме. Иначе: очила, черна коса (дългичка), диадема, зелен суичър, бежови панталонки, тъмносини маратонки, черен чадър от 15687 г пр. Хр.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Оукей. Мисля, че е достатъчно студено, та да си дойда със по trVe outfit-а, та ще ни познаете по това, че аз съм нещо такова.

Всъщност, на ви снимка на нас петимата, та да ни идентифицирате по-лесно. И преди някой да зареве, че не иска негова снимка у форума да му кажа, че и мен не ми е кеф да си пускам, ама как ше ни познаят хората?
Ама ако пусна тези няма да се противите, а? :wink:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Ако дойда...ще ме познаете по матроската шапка и запалената лула...за да подчертая видът ми на "морски вълк", ще съм облечен във фанелка на сини райета, а в ръка ще нося спасителен пояс и гребло от лодка...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Лоу... :Д

Грим, баси якия аутфит човек ! :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Хитрата и Попа да решат дали ще дойдат, че да знам дали ще има сми да идвма.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Ние хубаво си направихме плановете, но къде ще се съберем толкова хора? Нещо пъба ше ни отеснее. А като гледам и още хора мислят да идват...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Хермиона

Мнение от Хермиона »

I'll be there. 8)
Васко, тегли една майна на времето и идвай. Един път в живота се случва аз да си вдигна гъзо и да отида на форумна :Р
Иначе, Анди, не е нужно да си правиш труда. Знам, че компанията на... как ни наричаше... "слабоумни, комплексирани тийнове" или нещо от сорта, няма да ти е много приятна ^^
Баси, колко емотикони слагам...
I don't know a lot about everything, but I do know a lot about the part of everything that I know, which is people.
Trust me. Everyone is less mysterious than they think they are.
Claire Colburn
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Хермиона написа:I'll be there. 8)
Васко, тегли една майна на времето и идвай. Един път в живота се случва аз да си вдигна гъзо и да отида на форумна :Р
Иначе, Анди, не е нужно да си правиш труда. Знам, че компанията на... как ни наричаше... "слабоумни, комплексирани тийнове" или нещо от сорта, няма да ти е много приятна ^^
Баси, колко емотикони слагам...

и после защо съм го казал о.о
а и целта на посещението ми са попа и хитатрата.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Публикувай отговор