Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 23:35
Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 23:38
The Grim Reaper написа: Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 23:39
Sousuke написа: The Grim Reaper написа: Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.
Ако не разбираш, пробвай да дадеш по-тъпо определение!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 23:39
Ей.. тоз месец да чакате хамелеон 1 бройка + дилдо 1 бройка ( ЛОЛ :Д )
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 23:54
Има вероятност да мина и без това имам среща с един приятел около този час ... Loose_Cannon е героят ...
|
|
|
|
|
Хермиона
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 01:04
Добре, защо утре? Точно утре ли намерихте бе, ебаси...
Не че са ми много умрели връзките в тоя форум, ама все пак би ми било интересно да присъствам. А и черното и дългокосото ще е там без мен... без мен и там. Не обичам да е там без мен.
Да, два часа минава, на мен ми се спи, но седя, за да слушам група, която се казва Слюнка. Омг.
PS. На русото дупката в гърдите не му се вижда с просто око Нито пък на тъпото му пише името на челото.
___________________________________ I don't know a lot about everything, but I do know a lot about the part of everything that I know, which is people. Trust me. Everyone is less mysterious than they think they are. Claire Colburn
|
|
|
|
|
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 03:09
попа 5 не че ви знам ама щом за по бира може да мина
определение: ниско тъпо с много коса(рошава) гледа кат психиатрично болен...аве готин човек съм ^^
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 08:28
Ебаааааси, как вали Дано поспре, иначе не знам дали ще се престраша да излезна (отново) на тоя дъжд..
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 09:06
Вие се егати социопатите...не може ли всеки да изпие по една бира пред комп-а и да сподели впечатлението във форума...кви са тия out-of-internet ескпириънски...вредно е, да знаете...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 09:15
The Grim Reaper написа: Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.
Истината е, че определението е перфектно. Най-вече пък за тъпото нещо. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 09:41
Ако времето се оправи, евентуално, бройте ме и мене, че повечето нови форумци не съм ги виждал, а с Диста, ен, Ерик, Попа и Хермс пък много отдавна.. ще взема да ви забравя мутрите :p
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 12:41
Чакаме ви до 17:15 макс :Р Ако някой иска телефона ми, та да звъни ако закъснее - да прати ЛС. Аз излизам, който ще идва - see you laterz, който не - не
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 12:42
Ако в 4 и половина вали, отпишете ме. Иначе: очила, черна коса (дългичка), диадема, зелен суичър, бежови панталонки, тъмносини маратонки, черен чадър от 15687 г пр. Хр.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 13:07
Оукей. Мисля, че е достатъчно студено, та да си дойда със по trVe outfit-а, та ще ни познаете по това, че аз съм нещо такова.
Всъщност, на ви снимка на нас петимата, та да ни идентифицирате по-лесно. И преди някой да зареве, че не иска негова снимка у форума да му кажа, че и мен не ми е кеф да си пускам, ама как ше ни познаят хората?
Ама ако пусна тези няма да се противите, а?
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 13:08
Ако дойда...ще ме познаете по матроската шапка и запалената лула...за да подчертая видът ми на "морски вълк", ще съм облечен във фанелка на сини райета, а в ръка ще нося спасителен пояс и гребло от лодка...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 13:10
Лоу... :Д
Грим, баси якия аутфит човек !
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 13:19
Хитрата и Попа да решат дали ще дойдат, че да знам дали ще има сми да идвма.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 13:22
Ние хубаво си направихме плановете, но къде ще се съберем толкова хора? Нещо пъба ше ни отеснее. А като гледам и още хора мислят да идват...
|
|
|
|
|
Хермиона
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 13:32
I'll be there.
Васко, тегли една майна на времето и идвай. Един път в живота се случва аз да си вдигна гъзо и да отида на форумна :Р
Иначе, Анди, не е нужно да си правиш труда. Знам, че компанията на... как ни наричаше... "слабоумни, комплексирани тийнове" или нещо от сорта, няма да ти е много приятна ^^
Баси, колко емотикони слагам...
___________________________________ I don't know a lot about everything, but I do know a lot about the part of everything that I know, which is people. Trust me. Everyone is less mysterious than they think they are. Claire Colburn
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 13:36
Хермиона написа: I'll be there. Васко, тегли една майна на времето и идвай. Един път в живота се случва аз да си вдигна гъзо и да отида на форумна :Р Иначе, Анди, не е нужно да си правиш труда. Знам, че компанията на... как ни наричаше... "слабоумни, комплексирани тийнове" или нещо от сорта, няма да ти е много приятна ^^ Баси, колко емотикони слагам...
и после защо съм го казал о.о
а и целта на посещението ми са попа и хитатрата.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|