Селяния/виж първа страница

Нещата от живота
Публикувай отговор
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Шефо ИЗ-БЕС-НЕ :D
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

ПОГРОМ написа:Шефо ИЗ-БЕС-НЕ :D
Wrath.
Negative Frequency Entity.
\m/___(>o<)___\m/

Мнение от \m/___(>o<)___\m/ »

Мислех тук да напиша нещо умно и затапващо, едновременно с това отнасящо се и към двете страни в спора, но след по-по-горния пост мога да постна само тази снимка :

Изображение

:lol:
Алминаторa10322

Мнение от Алминаторa10322 »

Nocturno написа:ще ме прощавате, ама... добре бе, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА СЕЛСКА, не мое ли да разберете па вие дееба майка му че НЕКОИ ХОРА ПРОСТО ГИ ОТВРАЩАВА ТВА НЕЩО БЕ !?!?!? у нето големите ебачи излезнахте ви еба у тъпите селяндури - аре ебете си пичката, като сте толко загорели и не мое си направите две чекии за един ден и да ви се кротне загорялото тийн съзнание - аз па предпочитам цел ден ДА СЕ ПОТЯ КАТО СВИНЯ , ДА НАДУВАМ САТИРИКОН , ДА МИ СЕ ПИЛИ ГЛАВАТА ОТ "ЖИЦА" . Аре ебете се у келешите, писнало ми е, само Сириус (шефе, не че нещо...) ви зададе тон и веднага се пречупихте.
Тъй,тъй,агрий.

Преди да гледате клипа,лъснете една чекия,за да имате по-трезва преценка.

Това си е селяния в най-чистата форма.Че и качено в ютюб.
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Dr. Bertruger

Мнение от Dr. Bertruger »

Алминаторът написа:Преди да гледате клипа,лъснете една чекия,за да имате по-трезва преценка.
Предполагам тези, които се радват на тези 13 годишни курволяци са направили обратното. Инача отностно клипа, поредната доза простотия, това какво чужденците ще си помсилят е друга работа, въпроса е какво би си помислил един нормален гражданин на майка България?
Gothic doesn't exist!
Frosty

Мнение от Frosty »

EvilHead написа: ПП : извод всеки на драго сърце би оправил оная с белите гащи .. а другите ?!
Е нормално.Другите да умрът в лайна там.Ама тая се белити гащи охааа ще я пръсна нз :evil: :icq4: :flipFinger:
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Ахахаха...

Олеле какво ще си рекат чужденците
Че в Щатите, Англия, Германия и така нататъка не се правят далеч по-развратни купончета
Еле пък в Холандия дето ги даваха по новините как си правят оргии по улиците
Разликата с чужденците е че техните жени са по-грозни
Така че не виждам защо да не им натрием носовете и да слагаме клипчетав Ютюб

@Ноктурно

Абе ебал съм те и тебе у непорочната душичка
Ти си адски сбъркано копеле... отвращаваш се от това ама сигурация не се отвращаваш от клипчета на Крадъл Оф Филт май беха :shock:
Като те отвращава мисълта за секс що не се кастрираш бре?!
Да те еба у попа
I'm busy, okay? I'm busy!
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

Dr. Bertruger написа:
Алминаторът написа:Преди да гледате клипа,лъснете една чекия,за да имате по-трезва преценка.
Предполагам тези, които се радват на тези 13 годишни курволяци са направили обратното. Инача отностно клипа, поредната доза простотия, това какво чужденците ще си помсилят е друга работа, въпроса е какво би си помислил един нормален гражданин на майка България?
Ами аз бих си помислила, че това е поредното тийн парти някъде по света. Вчера не ми зареждаше клипчето та го гледах чак днес. Не само в България ами и навсякъде по света купоните организирани от 16годишни протичат по този начин: Танцина масата, танци на стола, малко опипвания, малко натискане и на сутринта кой откъдето е. Не разбирам какво толкова се възмущавате на клипчето. Данеби някой 16 годишен пиян до козирката и надрусан металяга, който повръща където му падне да не е по-трагично? Дори не бих нарекла клипчето с тези момичета трагично. Просто така се забавляват по купони.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Някой ще си тръгне посран ;р
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Млъкни бе червей смотан... наври си гейското мнение в гъза и не се обръщай към мене, говорейки с твоите си помиярски разбирания. Не си вади от гъза само, молим - къде виде, че се отвращавам от мисълта за секс ? Много сте добри ей така като почнете да си мислите, че знаете какво има предвид тоя остреща и веднага се хващате за това нещо - ама не ви се получава, на всички, отидете да следвате психология, нали това сега е модерно, хахаха ! :D Барем се поосъзнаете и прозрете факта, че трябва да разбираш как и защо се казва от тоя отсреща. И що да се кастрирам, бе, попе атакистки, след като секи ден си лъскам бастуна и си ми върши работа !? Много разбирачи се навъдихте начи, ей... страшна работа.

На Кредъл оф Филт клиповете ме ужасяват, защото са ужасно смешни и глупави - също като теб.
Hitrusha написа:Да не би някой 16 годишен пиян до козирката и надрусан металяга, който повръща където му падне да не е по-трагично?
Същата работа е. Само дето тия "металяги", за които ти говориш, нямат никаква представа нито защо са металяги, нито защо е "яко" да се напиваш и друсаш по градинките и да драйфаш в краката на хората.
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

NaS написа:Ахахаха...

Олеле какво ще си рекат чужденците
Че в Щатите, Англия, Германия и така нататъка не се правят далеч по-развратни купончета
Еле пък в Холандия дето ги даваха по новините как си правят оргии по улиците
Разликата с чужденците е че техните жени са по-грозни
Така че не виждам защо да не им натрием носовете и да слагаме клипчетав Ютюб

@Ноктурно

Абе ебал съм те и тебе у непорочната душичка
Ти си адски сбъркано копеле... отвращаваш се от това ама сигурация не се отвращаваш от клипчета на Крадъл Оф Филт май беха :shock:
Като те отвращава мисълта за секс що не се кастрираш бре?!
Да те еба у попа
Прав си дуде, тези неща ги има на запад, така че не е никва излагация. + това са си пички, особено тая с белите гащички :wink: А бе, нашенските моми са си най-хубави :D
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ахах, нали, само така :D Плаж, коли, пички и кафенце да има.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Нокти, а какво ще кажеш за незачитена на друго мнение освен на свеото и на другите повредени душици, които 'движат' с мен във виртуалното пространство, защото нямам такива реални?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Undead Dude написа:http://www.youtube.com/watch?v=x4-ChcL6Pzo :o
Имам целият филм на харда , казва се Jay and Silent Bob:Strike Back!
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Nocturno написа:
Hitrusha написа:Да не би някой 16 годишен пиян до козирката и надрусан металяга, който повръща където му падне да не е по-трагично?
Същата работа е. Само дето тия "металяги", за които ти говориш, нямат никаква представа нито защо са металяги, нито защо е "яко" да се напиваш и друсаш по градинките и да драйфаш в краката на хората.
Тъ защо е яко ? :D

ПП: да продължи дебатът се пак ;)
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Добре бе, а аз какво да направя с шибаните боклуци, дето викат "УААААААААА, ЖИЦАААААААА - ти си тъп метъл ве, ще ви избия всичките, вие сте боклуци ве, само един ще оставя, дето да страда, че нема другари" - това разумен човек би ли го казал ? Еми съжалявам, ама който мисли по този начин от вас тука е същия шибан боклук, който с кеф бих запалил.

Само не виждам къде ви е проблема вече - вие си изказахте вашето тъпашко мнение, а аз - моето. Дека отивате може би ? Нали всеки си има вкусове бе ! ХАХАХА :lol: :D
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Nocturno написа:Млъкни бе червей смотан... наври си гейското мнение в гъза и не се обръщай към мене, говорейки с твоите си помиярски разбирания. Не си вади от гъза само, молим - къде виде, че се отвращавам от мисълта за секс ? Много сте добри ей така като почнете да си мислите, че знаете какво има предвид тоя остреща и веднага се хващате за това нещо - ама не ви се получава, на всички, отидете да следвате психология, нали това сега е модерно, хахаха ! :D Барем се поосъзнаете и прозрете факта, че трябва да разбираш как и защо се казва от тоя отсреща. И що да се кастрирам, бе, попе атакистки, след като секи ден си лъскам бастуна и си ми върши работа !? Много разбирачи се навъдихте начи, ей... страшна работа.

На Кредъл оф Филт клиповете ме ужасяват, защото са ужасно смешни и глупави - също като теб.
Какво причинява липсата на женска контакти...
Бас ловя че си поредния залупен пубер дето го е страх да се приближи до някоя мома
Чудя се дали поне са те кърмили

А ти си лъскай... само с т'ва ще си останеш
I'm busy, okay? I'm busy!
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

NaS, не те знам що за пишлеме си, но така като гледам си от клонингите. :D
Аз пък бас ловя, че ако разбереш с какъв човек спориш, ще ти се прище да се застреляш в тила. Въобще, млъквай, те ебем в жалкото лайно, и не се показвай повече от дупката си.

Аман от такива като тебе, сериозно.
Аватар
Graendal

Мнение от Graendal »

Във vbox-а го има, гледах го отдавна... цялото. Не ме изкефи.
Публикувай отговор