Селяния/виж първа страница
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
-
\m/___(>o<)___\m/
-
Алминаторa10322
Тъй,тъй,агрий.Nocturno написа:ще ме прощавате, ама... добре бе, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА СЕЛСКА, не мое ли да разберете па вие дееба майка му че НЕКОИ ХОРА ПРОСТО ГИ ОТВРАЩАВА ТВА НЕЩО БЕ !?!?!? у нето големите ебачи излезнахте ви еба у тъпите селяндури - аре ебете си пичката, като сте толко загорели и не мое си направите две чекии за един ден и да ви се кротне загорялото тийн съзнание - аз па предпочитам цел ден ДА СЕ ПОТЯ КАТО СВИНЯ , ДА НАДУВАМ САТИРИКОН , ДА МИ СЕ ПИЛИ ГЛАВАТА ОТ "ЖИЦА" . Аре ебете се у келешите, писнало ми е, само Сириус (шефе, не че нещо...) ви зададе тон и веднага се пречупихте.
Преди да гледате клипа,лъснете една чекия,за да имате по-трезва преценка.
Това си е селяния в най-чистата форма.Че и качено в ютюб.
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
-
Dr. Bertruger
Предполагам тези, които се радват на тези 13 годишни курволяци са направили обратното. Инача отностно клипа, поредната доза простотия, това какво чужденците ще си помсилят е друга работа, въпроса е какво би си помислил един нормален гражданин на майка България?Алминаторът написа:Преди да гледате клипа,лъснете една чекия,за да имате по-трезва преценка.
Gothic doesn't exist!
- Edwin Odesseiron
Ахахаха...
Олеле какво ще си рекат чужденците
Че в Щатите, Англия, Германия и така нататъка не се правят далеч по-развратни купончета
Еле пък в Холандия дето ги даваха по новините как си правят оргии по улиците
Разликата с чужденците е че техните жени са по-грозни
Така че не виждам защо да не им натрием носовете и да слагаме клипчетав Ютюб
@Ноктурно
Абе ебал съм те и тебе у непорочната душичка
Ти си адски сбъркано копеле... отвращаваш се от това ама сигурация не се отвращаваш от клипчета на Крадъл Оф Филт май беха
Като те отвращава мисълта за секс що не се кастрираш бре?!
Да те еба у попа
Че в Щатите, Англия, Германия и така нататъка не се правят далеч по-развратни купончета
@Ноктурно
Ти си адски сбъркано копеле... отвращаваш се от това ама сигурация не се отвращаваш от клипчета на Крадъл Оф Филт май беха
Да те еба у попа
I'm busy, okay? I'm busy!
Ами аз бих си помислила, че това е поредното тийн парти някъде по света. Вчера не ми зареждаше клипчето та го гледах чак днес. Не само в България ами и навсякъде по света купоните организирани от 16годишни протичат по този начин: Танцина масата, танци на стола, малко опипвания, малко натискане и на сутринта кой откъдето е. Не разбирам какво толкова се възмущавате на клипчето. Данеби някой 16 годишен пиян до козирката и надрусан металяга, който повръща където му падне да не е по-трагично? Дори не бих нарекла клипчето с тези момичета трагично. Просто така се забавляват по купони.Dr. Bertruger написа:Предполагам тези, които се радват на тези 13 годишни курволяци са направили обратното. Инача отностно клипа, поредната доза простотия, това какво чужденците ще си помсилят е друга работа, въпроса е какво би си помислил един нормален гражданин на майка България?Алминаторът написа:Преди да гледате клипа,лъснете една чекия,за да имате по-трезва преценка.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Млъкни бе червей смотан... наври си гейското мнение в гъза и не се обръщай към мене, говорейки с твоите си помиярски разбирания. Не си вади от гъза само, молим - къде виде, че се отвращавам от мисълта за секс ? Много сте добри ей така като почнете да си мислите, че знаете какво има предвид тоя остреща и веднага се хващате за това нещо - ама не ви се получава, на всички, отидете да следвате психология, нали това сега е модерно, хахаха !
Барем се поосъзнаете и прозрете факта, че трябва да разбираш как и защо се казва от тоя отсреща. И що да се кастрирам, бе, попе атакистки, след като секи ден си лъскам бастуна и си ми върши работа !? Много разбирачи се навъдихте начи, ей... страшна работа.
На Кредъл оф Филт клиповете ме ужасяват, защото са ужасно смешни и глупави - също като теб.
На Кредъл оф Филт клиповете ме ужасяват, защото са ужасно смешни и глупави - също като теб.
Същата работа е. Само дето тия "металяги", за които ти говориш, нямат никаква представа нито защо са металяги, нито защо е "яко" да се напиваш и друсаш по градинките и да драйфаш в краката на хората.Hitrusha написа:Да не би някой 16 годишен пиян до козирката и надрусан металяга, който повръща където му падне да не е по-трагично?
-
Loopmaster
Прав си дуде, тези неща ги има на запад, така че не е никва излагация. + това са си пички, особено тая с белите гащичкиNaS написа:Ахахаха...
@Ноктурно
Ти си адски сбъркано копеле... отвращаваш се от това ама сигурация не се отвращаваш от клипчета на Крадъл Оф Филт май беха![]()
Да те еба у попа
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Тъ защо е яко ?Nocturno написа:Същата работа е. Само дето тия "металяги", за които ти говориш, нямат никаква представа нито защо са металяги, нито защо е "яко" да се напиваш и друсаш по градинките и да драйфаш в краката на хората.Hitrusha написа:Да не би някой 16 годишен пиян до козирката и надрусан металяга, който повръща където му падне да не е по-трагично?
ПП: да продължи дебатът се пак
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Добре бе, а аз какво да направя с шибаните боклуци, дето викат "УААААААААА, ЖИЦАААААААА - ти си тъп метъл ве, ще ви избия всичките, вие сте боклуци ве, само един ще оставя, дето да страда, че нема другари" - това разумен човек би ли го казал ? Еми съжалявам, ама който мисли по този начин от вас тука е същия шибан боклук, който с кеф бих запалил.
Само не виждам къде ви е проблема вече - вие си изказахте вашето тъпашко мнение, а аз - моето. Дека отивате може би ? Нали всеки си има вкусове бе ! ХАХАХА

Само не виждам къде ви е проблема вече - вие си изказахте вашето тъпашко мнение, а аз - моето. Дека отивате може би ? Нали всеки си има вкусове бе ! ХАХАХА
- Edwin Odesseiron
Какво причинява липсата на женска контакти...Nocturno написа:Млъкни бе червей смотан... наври си гейското мнение в гъза и не се обръщай към мене, говорейки с твоите си помиярски разбирания. Не си вади от гъза само, молим - къде виде, че се отвращавам от мисълта за секс ? Много сте добри ей така като почнете да си мислите, че знаете какво има предвид тоя остреща и веднага се хващате за това нещо - ама не ви се получава, на всички, отидете да следвате психология, нали това сега е модерно, хахаха !Барем се поосъзнаете и прозрете факта, че трябва да разбираш как и защо се казва от тоя отсреща. И що да се кастрирам, бе, попе атакистки, след като секи ден си лъскам бастуна и си ми върши работа !? Много разбирачи се навъдихте начи, ей... страшна работа.
Бас ловя че си поредния залупен пубер дето го е страх да се приближи до някоя мома
Чудя се дали поне са те кърмили
А ти си лъскай... само с т'ва ще си останеш
I'm busy, okay? I'm busy!