Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 12:23

Шефо ИЗ-БЕС-НЕ :D

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 12:29

ПОГРОМ написа:
Шефо ИЗ-БЕС-НЕ :D

Wrath.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 12:32

Мислех тук да напиша нещо умно и затапващо, едновременно с това отнасящо се и към двете страни в спора, но след по-по-горния пост мога да постна само тази снимка :

:lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 12:32

Nocturno написа:
ще ме прощавате, ама... добре бе, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА СЕЛСКА, не мое ли да разберете па вие дееба майка му че НЕКОИ ХОРА ПРОСТО ГИ ОТВРАЩАВА ТВА НЕЩО БЕ !?!?!? у нето големите ебачи излезнахте ви еба у тъпите селяндури - аре ебете си пичката, като сте толко загорели и не мое си направите две чекии за един ден и да ви се кротне загорялото тийн съзнание - аз па предпочитам цел ден ДА СЕ ПОТЯ КАТО СВИНЯ , ДА НАДУВАМ САТИРИКОН , ДА МИ СЕ ПИЛИ ГЛАВАТА ОТ "ЖИЦА" . Аре ебете се у келешите, писнало ми е, само Сириус (шефе, не че нещо...) ви зададе тон и веднага се пречупихте.

Тъй,тъй,агрий.

Преди да гледате клипа,лъснете една чекия,за да имате по-трезва преценка.

Това си е селяния в най-чистата форма.Че и качено в ютюб.

"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:08

Алминаторът написа:

Предполагам тези, които се радват на тези 13 годишни курволяци са направили обратното. Инача отностно клипа, поредната доза простотия, това какво чужденците ще си помсилят е друга работа, въпроса е какво би си помислил един нормален гражданин на майка България?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:15

EvilHead написа:
ПП : извод всеки на драго сърце би оправил оная с белите гащи .. а другите ?!
Е нормално.Другите да умрът в лайна там.Ама тая се белити гащи охааа ще я пръсна нз :evil: :icq4: :flipFinger:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:32

Ахахаха...

Олеле какво ще си рекат чужденците
Че в Щатите, Англия, Германия и така нататъка не се правят далеч по-развратни купончета
Еле пък в Холандия дето ги даваха по новините как си правят оргии по улиците
Разликата с чужденците е че техните жени са по-грозни
Така че не виждам защо да не им натрием носовете и да слагаме клипчетав Ютюб

@Ноктурно

Абе ебал съм те и тебе у непорочната душичка
Ти си адски сбъркано копеле... отвращаваш се от това ама сигурация не се отвращаваш от клипчета на Крадъл Оф Филт май беха :shock:
Като те отвращава мисълта за секс що не се кастрираш бре?!
Да те еба у попа

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:36

Dr. Bertruger написа:
Алминаторът написа:

Предполагам тези, които се радват на тези 13 годишни курволяци са направили обратното. Инача отностно клипа, поредната доза простотия, това какво чужденците ще си помсилят е друга работа, въпроса е какво би си помислил един нормален гражданин на майка България?

Ами аз бих си помислила, че това е поредното тийн парти някъде по света. Вчера не ми зареждаше клипчето та го гледах чак днес. Не само в България ами и навсякъде по света купоните организирани от 16годишни протичат по този начин: Танцина масата, танци на стола, малко опипвания, малко натискане и на сутринта кой откъдето е. Не разбирам какво толкова се възмущавате на клипчето. Данеби някой 16 годишен пиян до козирката и надрусан металяга, който повръща където му падне да не е по-трагично? Дори не бих нарекла клипчето с тези момичета трагично. Просто така се забавляват по купони.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:37

Някой ще си тръгне посран ;р

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:40

Млъкни бе червей смотан... наври си гейското мнение в гъза и не се обръщай към мене, говорейки с твоите си помиярски разбирания. Не си вади от гъза само, молим - къде виде, че се отвращавам от мисълта за секс ? Много сте добри ей така като почнете да си мислите, че знаете какво има предвид тоя остреща и веднага се хващате за това нещо - ама не ви се получава, на всички, отидете да следвате психология, нали това сега е модерно, хахаха ! :D Барем се поосъзнаете и прозрете факта, че трябва да разбираш как и защо се казва от тоя отсреща. И що да се кастрирам, бе, попе атакистки, след като секи ден си лъскам бастуна и си ми върши работа !? Много разбирачи се навъдихте начи, ей... страшна работа.

На Кредъл оф Филт клиповете ме ужасяват, защото са ужасно смешни и глупави - също като теб.

Hitrusha написа:
Да не би някой 16 годишен пиян до козирката и надрусан металяга, който повръща където му падне да не е по-трагично?

Същата работа е. Само дето тия "металяги", за които ти говориш, нямат никаква представа нито защо са металяги, нито защо е "яко" да се напиваш и друсаш по градинките и да драйфаш в краката на хората.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:42

NaS написа:
Ахахаха...

Олеле какво ще си рекат чужденците
Че в Щатите, Англия, Германия и така нататъка не се правят далеч по-развратни купончета
Еле пък в Холандия дето ги даваха по новините как си правят оргии по улиците
Разликата с чужденците е че техните жени са по-грозни
Така че не виждам защо да не им натрием носовете и да слагаме клипчетав Ютюб

@Ноктурно

Абе ебал съм те и тебе у непорочната душичка
Ти си адски сбъркано копеле... отвращаваш се от това ама сигурация не се отвращаваш от клипчета на Крадъл Оф Филт май беха :shock:
Като те отвращава мисълта за секс що не се кастрираш бре?!
Да те еба у попа

Прав си дуде, тези неща ги има на запад, така че не е никва излагация. + това са си пички, особено тая с белите гащички :wink: А бе, нашенските моми са си най-хубави :D

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:43

Ахах, нали, само така :D Плаж, коли, пички и кафенце да има.

Профил ICQ Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:44

Нокти, а какво ще кажеш за незачитена на друго мнение освен на свеото и на другите повредени душици, които 'движат' с мен във виртуалното пространство, защото нямам такива реални?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:46

http://www.youtube.com/watch?v=x4-ChcL6Pzo :o

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:49

Undead Dude написа:
http://www.youtube.com/watch?v=x4-ChcL6Pzo :o

Имам целият филм на харда , казва се Jay and Silent Bob:Strike Back!

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:50

Nocturno написа:
Hitrusha написа:
Да не би някой 16 годишен пиян до козирката и надрусан металяга, който повръща където му падне да не е по-трагично?

Същата работа е. Само дето тия "металяги", за които ти говориш, нямат никаква представа нито защо са металяги, нито защо е "яко" да се напиваш и друсаш по градинките и да драйфаш в краката на хората.

Тъ защо е яко ? :D

ПП: да продължи дебатът се пак ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:53

Добре бе, а аз какво да направя с шибаните боклуци, дето викат "УААААААААА, ЖИЦАААААААА - ти си тъп метъл ве, ще ви избия всичките, вие сте боклуци ве, само един ще оставя, дето да страда, че нема другари" - това разумен човек би ли го казал ? Еми съжалявам, ама който мисли по този начин от вас тука е същия шибан боклук, който с кеф бих запалил.

Само не виждам къде ви е проблема вече - вие си изказахте вашето тъпашко мнение, а аз - моето. Дека отивате може би ? Нали всеки си има вкусове бе ! ХАХАХА :lol: :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 14:04

Nocturno написа:
Млъкни бе червей смотан... наври си гейското мнение в гъза и не се обръщай към мене, говорейки с твоите си помиярски разбирания. Не си вади от гъза само, молим - къде виде, че се отвращавам от мисълта за секс ? Много сте добри ей така като почнете да си мислите, че знаете какво има предвид тоя остреща и веднага се хващате за това нещо - ама не ви се получава, на всички, отидете да следвате психология, нали това сега е модерно, хахаха ! :D Барем се поосъзнаете и прозрете факта, че трябва да разбираш как и защо се казва от тоя отсреща. И що да се кастрирам, бе, попе атакистки, след като секи ден си лъскам бастуна и си ми върши работа !? Много разбирачи се навъдихте начи, ей... страшна работа.

На Кредъл оф Филт клиповете ме ужасяват, защото са ужасно смешни и глупави - също като теб.

Какво причинява липсата на женска контакти...
Бас ловя че си поредния залупен пубер дето го е страх да се приближи до някоя мома
Чудя се дали поне са те кърмили

А ти си лъскай... само с т'ва ще си останеш

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 14:13

NaS, не те знам що за пишлеме си, но така като гледам си от клонингите. :D
Аз пък бас ловя, че ако разбереш с какъв човек спориш, ще ти се прище да се застреляш в тила. Въобще, млъквай, те ебем в жалкото лайно, и не се показвай повече от дупката си.

Аман от такива като тебе, сериозно.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 14:34

Във vbox-а го има, гледах го отдавна... цялото. Не ме изкефи.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com