Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2007 10:33
Хопец, рагичка, блечец, корец, разни такива...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2007 12:24
Varggoth написа: Хопец, рагичка, блечец, корец, разни такива...
Забрави тъмната обкръжаваща музика.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2007 12:40
Nattestid написа: Varggoth написа: Хопец, рагичка, блечец, корец, разни такива... Забрави тъмната обкръжаваща музика. :D
Мрачното обгръщане, да, пропуснал съм го... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2007 22:44
Tim3kilLeR написа: slim_k написа: Tim3kilLeR написа: Shadow' написа: Слушам хубава музика-добри метъл, рап, транс, хаус или (!) дори поп парчета и тракове (Роби Уилиамс например...също някои песни на 50 cent). *** "Рап и хип-хоп"->голяма грешка, голяма А и да спомена, че се кефа на P.O.D, Linkin Park, Rasmus и други такива групички, които всички така мразите. Кво като е грешка? Масово така го пишат хората и не виждам какъв е проблема! Ти си овчица ... Слушай си ЛП там, те нали са яко ребел ... ахаха По-добре ЛП от колкото мазни негри П.П. Спешъл поздравче за теб с Пепа ft. Costi - Най-добрият
Путьо на 12, само не ми обяснявай че слушам мазни негри ... Ти си тоя дето слуша Jay Z и долнопробните му парченца с аматьорската групичка Стинкин Парк, които са длъжни да припомнят колко са ребел и как горното поколение не ги разбира.Жалка история ... Честърчо реве се едно са му резнали на ташаците, а Майк Шинода по добре да не се беше раждал с неговото "рапиране". Трай там ...
А относно музиката - аз не слушам само рап , пишлегарче смешно , слушам всичко, но не слушам кокаиновия комерсиален боклук на съвременната поп-култура в България и по света, точно като теб ...
"Рап и хип-хоп" - неа такоа балъче ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2007 23:07
Метъл(предимно хеви и траш),Рок,Ска,Ой,Малко пънк,Реге,Хип-хоп, и т.н...Общо взето всичко
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 08:41
Болни работи..
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 10:10
Nattestid написа: Jorix написа: Абе ква е разликата между хардрок и метъл?А иначе слуам предимно хаус,чалга,рап абе почти всичко без метъл разликата е: Led Zeppelin - Iron Maiden Да не става дума, че съществуват недоразумения като готик метъл и любовен метъл, гейски метъл и т.н. извращения. NWOBHM (new wave ov british heavy metal), thrash, death, heavy, speed, power, progressive, alternative и разни симфонични нещица. Къде е разликата, верно ? Къде са на Цепелин, Пърпъл, Юрая Хийп, Уайтснейк, Рейнбоу, Стейтъс Куо и Форинър песните, а къде са 1:1 с тях Morbid Angel и Pestilence, нали ? Че и Nile при Ричи Блекмор... ААХХАХАХА. Не се прави на разбирач. Путки майни сте до един... тотални капути. Поне слушайте музика като ще задавате такива малоумни въпроси... Ще се заям за мнението ти - "А иначе слуам предимно хаус,чалга,рап абе почти всичко" - това далеч не е дори "почти всичко". Това е нищо. хейлз
http://arenabg.com//details.php?id=46424
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
MuZikFrEaK
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 17:10
Аз па като слушам Рок, Хард Рок, Alternative, Heavy Metal, NWOBHM, Power и Thrash за кво да гласувам са.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 17:33
MuZikFrEaK написа: Аз па като слушам Рок, Хард Рок, Alternative, Heavy Metal, NWOBHM, Power и Thrash за кво да гласувам са.
За турбо чалга
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 17:44
Brain написа: No написа: Музиката се дели на две - Limp Bizkit & Prodigy и всичко останало. Без повече коментар. По въпроса - Death Metal, Grindcore, Hardcore, Punk и горе-долу Ska.
Punk и Death Metal, аре ве. ;р
Prodigy са велики.
П.п. Авторе, няма да ти кажа, щото темата ти понамирисва. ;р
П.п.п. MuZikFrEaK, ахаха.. хлапак, ти хубаво чу от Ноктурно за NWOBHM, ама аре кажи ми две такива групи ве? Пхах.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 17:48
The Chameleon написа: Brain написа: No написа: Музиката се дели на две - Limp Bizkit & Prodigy и всичко останало. Без повече коментар. :113: По въпроса - Death Metal, Grindcore, Hardcore, Punk и горе-долу Ska. Punk и Death Metal, аре ве. ;р Prodigy са велики. П.п. Авторе, няма да ти кажа, щото темата ти понамирисва. ;р П.п.п. MuZikFrEaK, ахаха.. хлапак, ти хубаво чу от Ноктурно за NWOBHM, ама аре кажи ми две такива групи ве? Пхах.
Аз дето не слушам, се досетих точно за две ;Д.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 17:53
Сега като казахте - сетих се за Satan. Аз много отдавна ги търсих, ама безуспешно, сега пак - дано да успея, че голямо желание имам да ги слушам.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 17:58
Nocturnal Pulse, ти какво.. ще се сравняваш с MuZikFrEaK ли?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 18:00
The Chameleon написа: Nocturnal Pulse, ти какво.. ще се сравняваш с MuZikFrEaK ли? :)
Един вид отровна самоирония...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 18:05
Аз днес съм само на шведски хардкорпънк. СТРАШНА ЗЛОБА. О.О
Ех, бе, за две изречения се счупих да едитвам... тц, тц, тц...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 18:24
power/heavy/black/symphonic metal
|
|
|
|
|
konar
|
|
|
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 21:28
ЧАЛГА ДО ДУПКА !!!!!!!!!!!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 21:36
Disturbеd написа: ЧАЛГА ДО ДУПКА !!!!!!!!!!!
Ама яко ....
|
|
|
|
|
MuZikFrEaK
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 22:37
The Chameleon написа: П.п.п. MuZikFrEaK, ахаха.. хлапак, ти хубаво чу от Ноктурно за NWOBHM, ама аре кажи ми две такива групи ве? Пхах.
Iron Maiden и Saxon.
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|