До сега не съм попаднал на добра анкета за музика, в която да са изброени стабилно количество стилове. Не, че съм изброил всички, но са повечето основни
Каква музика слушате?
-
Loopmaster
Каква музика слушате?
Знам, ще кажете, че флудя.
До сега не съм попаднал на добра анкета за музика, в която да са изброени стабилно количество стилове. Не, че съм изброил всички, но са повечето основни
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
Ти го казваш, не азTHE KING OF TIME написа:Според тебе Македония в Африка ли е?Zeromancer написа:Sorry пич, забравих да вкарам Македонската музика в анкетатаDisturbеd написа:Арна музика.
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Не бе,аз искам да разбера къде се намира точно Македония?Zeromancer написа:Ти го казваш, не азTHE KING OF TIME написа:Според тебе Македония в Африка ли е?Zeromancer написа: Sorry пич, забравих да вкарам Македонската музика в анкетата
Южна Америка
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
Loopmaster
Грешен отговор, намира се в България или поне би трябвало да е такаTHE KING OF TIME написа:Не бе,аз искам да разбера къде се намира точно Македония?Zeromancer написа:Ти го казваш, не азTHE KING OF TIME написа: Според тебе Македония в Африка ли е?
Южна Америка
Бла Бла Бла!
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Браво,батка,сега кажи каква музика пускат по Балканика?Zeromancer написа:Грешен отговор, намира се в България или поне би трябвало да е такаTHE KING OF TIME написа:Не бе,аз искам да разбера къде се намира точно Македония?Zeromancer написа: Ти го казваш, не аз
Южна Америка
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Просто като видях как си написал - "Рап и Хип-хоп" и ми стана ясно къв си ...
Аре разясни ми и двете ли са стилове в музиката и аджеба къде е разликата , че съм много любопитен ?
Ето за това гласувах че си спамер и тъпак ... Като се прави нещо , правете го както трябва , а не като глупаци.
Аре разясни ми и двете ли са стилове в музиката и аджеба къде е разликата , че съм много любопитен ?
Ето за това гласувах че си спамер и тъпак ... Като се прави нещо , правете го както трябва , а не като глупаци.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- SweetDream
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
Кво като е грешка? Масово така го пишат хората и не виждам какъв е проблема!Shadow' написа:Слушам хубава музика-добри метъл, рап, транс, хаус или (!) дори поп парчета и тракове (Роби Уилиамс например...също някои песни на 50 cent).
"Рап и хип-хоп"->голяма грешка, голяма![]()
А и да спомена, че се кефа на P.O.D, Linkin Park, Rasmus и други такива групички, които всички така мразите.
Бла Бла Бла!