До сега не съм попаднал на добра анкета за музика, в която да са изброени стабилно количество стилове. Не, че съм изброил всички, но са повечето основни

Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
THE KING OF TIME написа:Zeromancer написа:Disturbеd написа:Арна музика.
Sorry пич, забравих да вкарам Македонската музика в анкетата
Според тебе Македония в Африка ли е?
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Zeromancer написа:THE KING OF TIME написа:Zeromancer написа:Disturbеd написа:Арна музика.
Ти го казваш, не аз
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
THE KING OF TIME написа:Zeromancer написа:THE KING OF TIME написа:Zeromancer написа:Disturbеd написа:Арна музика.
Ти го казваш, не аз
Не бе,аз искам да разбера къде се намира точно Македония?
Южна Америка
Бла Бла Бла!
Zeromancer написа:THE KING OF TIME написа:Zeromancer написа:THE KING OF TIME написа:Zeromancer написа:Disturbеd написа:Арна музика.
Ти го казваш, не аз
Не бе,аз искам да разбера къде се намира точно Македония?
Южна Америка
Грешен отговор, намира се в България или поне би трябвало да е така
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Shadow' написа:Слушам хубава музика-добри метъл, рап, транс, хаус или (!) дори поп парчета и тракове (Роби Уилиамс например...също някои песни на 50 cent).
"Рап и хип-хоп"->голяма грешка, голяма![]()
А и да спомена, че се кефа на P.O.D, Linkin Park, Rasmus и други такива групички, които всички така мразите.
Бла Бла Бла!