Автор |
Съобщение |
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Каква музика слушате? Публикувано на: 19 Апр 2007 10:08
Знам, ще кажете, че флудя.
До сега не съм попаднал на добра анкета за музика, в която да са изброени стабилно количество стилове. Не, че съм изброил всички, но са повечето основни
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:12
Олд Скуул чалга.
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:39
Арна музика.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:40
Ромска...
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:41
Такава дет ми носи ментален катарзис. Друго не ти требе.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:41
Disturbеd написа: Арна музика.
Sorry пич, забравих да вкарам Македонската музика в анкетата
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:51
Zeromancer написа: Disturbеd написа: Арна музика. Sorry пич, забравих да вкарам Македонската музика в анкетата
Според тебе Македония в Африка ли е?
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:53
THE KING OF TIME написа: Zeromancer написа: Disturbеd написа: Арна музика. Sorry пич, забравих да вкарам Македонската музика в анкетата Според тебе Македония в Африка ли е?
Ти го казваш, не аз
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:56
Zeromancer написа: THE KING OF TIME написа: Zeromancer написа: Disturbеd написа: Арна музика. Sorry пич, забравих да вкарам Македонската музика в анкетата Според тебе Македония в Африка ли е? Ти го казваш, не аз
Не бе,аз искам да разбера къде се намира точно Македония?
Южна Америка
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:59
THE KING OF TIME написа: Zeromancer написа: THE KING OF TIME написа: Zeromancer написа: Disturbеd написа: Арна музика. Sorry пич, забравих да вкарам Македонската музика в анкетата Според тебе Македония в Африка ли е? Ти го казваш, не аз Не бе,аз искам да разбера къде се намира точно Македония? Южна Америка
Грешен отговор, намира се в България или поне би трябвало да е така
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 11:01
Disturbеd написа: Арна музика.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 11:02
Zeromancer написа: THE KING OF TIME написа: Zeromancer написа: THE KING OF TIME написа: Zeromancer написа: Disturbеd написа: Арна музика. Sorry пич, забравих да вкарам Македонската музика в анкетата Според тебе Македония в Африка ли е? Ти го казваш, не аз Не бе,аз искам да разбера къде се намира точно Македония? Южна Америка Грешен отговор, намира се в България или поне би трябвало да е така
Браво,батка,сега кажи каква музика пускат по Балканика?
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 12:08
'секва
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 12:15
На конд Ю новия албум Jail Records
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 12:18
К'вот ми хареса, не се ограничавам стилово, но главно транс.
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 12:23
Просто като видях как си написал - "Рап и Хип-хоп" и ми стана ясно къв си ...
Аре разясни ми и двете ли са стилове в музиката и аджеба къде е разликата , че съм много любопитен ?
Ето за това гласувах че си спамер и тъпак ... Като се прави нещо , правете го както трябва , а не като глупаци.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 12:40
Слушам хубава музика-добри метъл, рап, транс, хаус или (!) дори поп парчета и тракове (Роби Уилиамс например...също някои песни на 50 cent).
"Рап и хип-хоп"->голяма грешка, голяма
А и да спомена, че се кефа на P.O.D, Linkin Park, Rasmus и други такива групички, които всички така мразите.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 12:52
Верно ли ги харесваш? Ти си първия човек от тук, който казва, че ги харесва!!!! И аз ги харесвам и си падам по почти всички стилове музика, зависи от настроението.
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 13:08
Квато си искам бре минтил
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 13:19
Shadow' написа: Слушам хубава музика-добри метъл, рап, транс, хаус или (!) дори поп парчета и тракове (Роби Уилиамс например...също някои песни на 50 cent). *** "Рап и хип-хоп"->голяма грешка, голяма А и да спомена, че се кефа на P.O.D, Linkin Park, Rasmus и други такива групички, които всички така мразите.
Кво като е грешка? Масово така го пишат хората и не виждам какъв е проблема!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|