Каква музика слушате?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Путьо на 12, само не ми обяснявай че слушам мазни негри ... Ти си тоя дето слуша Jay Z и долнопробните му парченца с аматьорската групичка Стинкин Парк, които са длъжни да припомнят колко са ребел и как горното поколение не ги разбира.Жалка история ... Честърчо реве се едно са му резнали на ташаците, а Майк Шинода по добре да не се беше раждал с неговото "рапиране". Трай там ...Tim3kilLeR написа:По-добре ЛП от колкото мазни негриslim_k написа:Ти си овчица ... Слушай си ЛП там, те нали са яко ребел ... ахахаTim3kilLeR написа: Кво като е грешка? Масово така го пишат хората и не виждам какъв е проблема!![]()
П.П. Спешъл поздравче за теб с Пепа ft. Costi - Най-добрият
А относно музиката - аз не слушам само рап , пишлегарче смешно , слушам всичко, но не слушам кокаиновия комерсиален боклук на съвременната поп-култура в България и по света, точно като теб ...
"Рап и хип-хоп" - неа такоа балъче ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- Pеnnywise9198
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
http://arenabg.com//details.php?id=46424Nattestid написа:Jorix написа:Абе ква е разликата между хардрок и метъл?А иначе слуам предимно хаус,чалга,рап абе почти всичко без метъл
разликата е: Led Zeppelin - Iron Maiden
Да не става дума, че съществуват недоразумения като готик метъл и любовен метъл, гейски метъл и т.н. извращения.
NWOBHM (new wave ov british heavy metal), thrash, death, heavy, speed, power, progressive, alternative и разни симфонични нещица. Къде е разликата, верно ? Къде са на Цепелин, Пърпъл, Юрая Хийп, Уайтснейк, Рейнбоу, Стейтъс Куо и Форинър песните, а къде са 1:1 с тях Morbid Angel и Pestilence, нали ? Че и Nile при Ричи Блекмор... ААХХАХАХА.
Не се прави на разбирач. Путки майни сте до един... тотални капути. Поне слушайте музика като ще задавате такива малоумни въпроси...
Ще се заям за мнението ти - "А иначе слуам предимно хаус,чалга,рап абе почти всичко" - това далеч не е дори "почти всичко". Това е нищо.
хейлз
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
- MuZikFrEaK
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Punk и Death Metal, аре ве. ;рBrain написа:No написа:Музиката се дели на две - Limp Bizkit & Prodigy и всичко останало. Без повече коментар.![]()
По въпроса - Death Metal, Grindcore, Hardcore, Punk и горе-долу Ska.
Prodigy са велики.
П.п. Авторе, няма да ти кажа, щото темата ти понамирисва. ;р
П.п.п. MuZikFrEaK, ахаха.. хлапак, ти хубаво чу от Ноктурно за NWOBHM, ама аре кажи ми две такива групи ве? Пхах.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Sardonic Wrath
- Обратна връзка:
Аз дето не слушам, се досетих точно за две ;Д.The Chameleon написа:Punk и Death Metal, аре ве. ;рBrain написа::113:No написа:Музиката се дели на две - Limp Bizkit & Prodigy и всичко останало. Без повече коментар.
По въпроса - Death Metal, Grindcore, Hardcore, Punk и горе-долу Ska.
Prodigy са велики.
П.п. Авторе, няма да ти кажа, щото темата ти понамирисва. ;р
П.п.п. MuZikFrEaK, ахаха.. хлапак, ти хубаво чу от Ноктурно за NWOBHM, ама аре кажи ми две такива групи ве? Пхах.
Negative Frequency Entity.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
Sardonic Wrath
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка: