Форумен FIFA турнир [История I-XXI]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
uefomana

Мнение от uefomana »

Искам да попитам как да си изиграя ма4овтете със минзухара за6тото той не ми е дал шулномо6тно от на4алото на турнира за танаси с него се разминаваме но 6те изиграеме ма4овете оба4е минзухара му пи6а от близо 3-4 седмици и се не дава пулнономо6тно. :? :? :? :?
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

абе тука половината групи не са играни деба... и от това изгореха хора като мене и Крис. не може ли нещо да се направи та и ние да продължиме ебаси, са тука последния турнир и ние да отпаднеме :cry:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

FELIX написа:абе тука половината групи не са играни деба... и от това изгореха хора като мене и Крис. не може ли нещо да се направи та и ние да продължиме ебаси, са тука последния турнир и ние да отпаднеме :cry:

Такъв е шанса и всеки е горял понякога.Не мисля ,че по старите от турнира трябва да се слагаме над останалите понеже ще се засегнат.
Изображение
J_Leno

Мнение от J_Leno »

FELIX написа:абе тука половината групи не са играни деба... и от това изгореха хора като мене и Крис. не може ли нещо да се направи та и ние да продължиме ебаси, са тука последния турнир и ние да отпаднеме :cry:

Ще ти заври дупето от конроли лятото, а ? :) :) Пък и да не забравяме, че има и доста други турнири, в които можете да загрявате за ПСМФТурнира :)
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher

Adventure's Cafe - Игрите на български език
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

хаха, абе играе ми се тука, па ако ще другите турнири да стана шампион някъде...
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

По-добре от E група да продължат Boagrius & Uefomana , защото Minzuhar не пише нищо , а танаси се отказа. :)
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Piggsy написа:По-добре от E група да продължат Boagrius & Uefomana , защото Minzuhar не пише нищо , а танаси се отказа. :)
Дойдохме си на думата ;)
mafiota_macho

Мнение от mafiota_macho »

Айде някой да пише от ГРУПА G :wink: :wink: :wink:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Напомням ,че срока е до петък и после е до моя преценка и на другите хора от клана кой ще продължи!
Изображение
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Маринеее,дека си :D
С мафиота играх, ама тоя другия никъде го няма.Не пише по форума, дал съм по пълномошно от началото на тура, нз.
.
mafiota_macho

Романс написа:Маринеее,дека си :D
С мафиота играх, ама тоя другия никъде го няма.Не пише по форума, дал съм по пълномошно от началото на тура, нз.
Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играя :cry:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

еее, днеска Пигси има РД... ай жив и здрав от мене и да черпи пича!
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

FELIX написа:еее, днеска Пигси има РД... ай жив и здрав от мене и да черпи пича!

АхаАХАХАХаХААХАаХаахААХАХАХаХАахаха , РД ми беше преди 1 месец , не разбирам защо днес ми честитиш , верно че е 10ти,ама.... :lol: Явно ти е бъгнат скайпа , но нищо , приемам поздрава :D Хората са казали по-добре късно отколкото никога :roll:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

mafiota_macho написа:
Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играя :cry:

Айде бе поискал съм ти пълномощно преди няколко дена писал съм ти , ти каза че не се сещаш за такъв тур и повече не ми писа.
романс и на тебе 2 пъти съм ти писал никакъв отговор , а ти незнам кога си ми писал но аз не съм получил нищо :wink:
Изображение
mafiota_macho

MaRiN_007 написа:
mafiota_macho написа:

Айде бе поискал съм ти пълномощно преди няколко дена писал съм ти , ти каза че не се сещаш за такъв тур и повече не ми писа.
романс и на тебе 2 пъти съм ти писал никакъв отговор , а ти незнам кога си ми писал но аз не съм получил нищо :wink:
пиши ми!!!
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Piggsy написа:
FELIX написа:еее, днеска Пигси има РД... ай жив и здрав от мене и да черпи пича!

АхаАХАХАХаХААХАаХаахААХАХАХаХАахаха , РД ми беше преди 1 месец , не разбирам защо днес ми честитиш , верно че е 10ти,ама.... :lol: Явно ти е бъгнат скайпа , но нищо , приемам поздрава :D Хората са казали по-добре късно отколкото никога :roll:

хаха, сори, нещо така ми изписа... тъпа работа нищо, да се чиститим тука е важно! :lol:

ей днеска е деня. като гледам повечето отново не играят което ми оставя една интересна гримаса :cry:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Май лятната вълна почна да обхваща всички и на никой не му се стои пред компютъра :P

Айде стегнете се и си изиграйте мачовете па като свърши турнира почивка :P
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Чакаме следващата фаза ...
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

MaRiN_007 написа:
mafiota_macho написа:

И аз не съм получавал нищо.
Към 9 тая вечер, ако ти е удабно....
.
J_Leno

Мнение от J_Leno »

Не мога да разбера, защо не се разбирате по ЛС, ами бутате мнения в темата... тамън и ако искате да се псувате няма да ви накажат :)
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher

Adventure's Cafe - Игрите на български език
Публикувай отговор