Форумен FIFA турнир [История I-XXI]
- Букмейкара
FELIX написа:абе тука половината групи не са играни деба... и от това изгореха хора като мене и Крис. не може ли нещо да се направи та и ние да продължиме ебаси, са тука последния турнир и ние да отпаднеме
Такъв е шанса и всеки е горял понякога.Не мисля ,че по старите от турнира трябва да се слагаме над останалите понеже ще се засегнат.

FELIX написа:абе тука половината групи не са играни деба... и от това изгореха хора като мене и Крис. не може ли нещо да се направи та и ние да продължиме ебаси, са тука последния турнир и ние да отпаднеме
Ще ти заври дупето от конроли лятото, а ?
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
-
crazysasho
-
mafiota_macho
- Букмейкара
-
mafiota_macho
FELIX написа:еее, днеска Пигси има РД... ай жив и здрав от мене и да черпи пича!
АхаАХАХАХаХААХАаХаахААХАХАХаХАахаха , РД ми беше преди 1 месец , не разбирам защо днес ми честитиш , верно че е 10ти,ама....
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
mafiota_macho написа:Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играяРоманс написа:Маринеее,дека си
С мафиота играх, ама тоя другия никъде го няма.Не пише по форума, дал съм по пълномошно от началото на тура, нз.
Айде бе поискал съм ти пълномощно преди няколко дена писал съм ти , ти каза че не се сещаш за такъв тур и повече не ми писа.
романс и на тебе 2 пъти съм ти писал никакъв отговор , а ти незнам кога си ми писал но аз не съм получил нищо
-
mafiota_macho
пиши ми!!!MaRiN_007 написа:mafiota_macho написа:Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играяРоманс написа:Маринеее,дека си
С мафиота играх, ама тоя другия никъде го няма.Не пише по форума, дал съм по пълномошно от началото на тура, нз.
Айде бе поискал съм ти пълномощно преди няколко дена писал съм ти , ти каза че не се сещаш за такъв тур и повече не ми писа.
романс и на тебе 2 пъти съм ти писал никакъв отговор , а ти незнам кога си ми писал но аз не съм получил нищо
Piggsy написа:FELIX написа:еее, днеска Пигси има РД... ай жив и здрав от мене и да черпи пича!
АхаАХАХАХаХААХАаХаахААХАХАХаХАахаха , РД ми беше преди 1 месец , не разбирам защо днес ми честитиш , верно че е 10ти,ама....Явно ти е бъгнат скайпа , но нищо , приемам поздрава
Хората са казали по-добре късно отколкото никога
хаха, сори, нещо така ми изписа... тъпа работа нищо, да се чиститим тука е важно!
ей днеска е деня. като гледам повечето отново не играят което ми оставя една интересна гримаса
-
crazysasho
MaRiN_007 написа:mafiota_macho написа:Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играяРоманс написа:Маринеее,дека си
И аз не съм получавал нищо.
Към 9 тая вечер, ако ти е удабно....
.
Не мога да разбера, защо не се разбирате по ЛС, ами бутате мнения в темата... тамън и ако искате да се псувате няма да ви накажат 
"SSDD - Same Shit, Different Day"