Форумен FIFA турнир [История I-XXI]
- Букмейкара
Такъв е шанса и всеки е горял понякога.Не мисля ,че по старите от турнира трябва да се слагаме над останалите понеже ще се засегнат.FELIX написа:абе тука половината групи не са играни деба... и от това изгореха хора като мене и Крис. не може ли нещо да се направи та и ние да продължиме ебаси, са тука последния турнир и ние да отпаднеме

Ще ти заври дупето от конроли лятото, а ?FELIX написа:абе тука половината групи не са играни деба... и от това изгореха хора като мене и Крис. не може ли нещо да се направи та и ние да продължиме ебаси, са тука последния турнир и ние да отпаднеме
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
-
crazysasho
-
mafiota_macho
- Букмейкара
-
mafiota_macho
АхаАХАХАХаХААХАаХаахААХАХАХаХАахаха , РД ми беше преди 1 месец , не разбирам защо днес ми честитиш , верно че е 10ти,ама....FELIX написа:еее, днеска Пигси има РД... ай жив и здрав от мене и да черпи пича!
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Айде бе поискал съм ти пълномощно преди няколко дена писал съм ти , ти каза че не се сещаш за такъв тур и повече не ми писа.mafiota_macho написа:Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играяРоманс написа:Маринеее,дека си
С мафиота играх, ама тоя другия никъде го няма.Не пише по форума, дал съм по пълномошно от началото на тура, нз.
романс и на тебе 2 пъти съм ти писал никакъв отговор , а ти незнам кога си ми писал но аз не съм получил нищо
-
mafiota_macho
пиши ми!!!MaRiN_007 написа:Айде бе поискал съм ти пълномощно преди няколко дена писал съм ти , ти каза че не се сещаш за такъв тур и повече не ми писа.mafiota_macho написа:Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играяРоманс написа:Маринеее,дека си
С мафиота играх, ама тоя другия никъде го няма.Не пише по форума, дал съм по пълномошно от началото на тура, нз.
романс и на тебе 2 пъти съм ти писал никакъв отговор , а ти незнам кога си ми писал но аз не съм получил нищо
хаха, сори, нещо така ми изписа... тъпа работа нищо, да се чиститим тука е важно!Piggsy написа:АхаАХАХАХаХААХАаХаахААХАХАХаХАахаха , РД ми беше преди 1 месец , не разбирам защо днес ми честитиш , верно че е 10ти,ама....FELIX написа:еее, днеска Пигси има РД... ай жив и здрав от мене и да черпи пича!Явно ти е бъгнат скайпа , но нищо , приемам поздрава
Хората са казали по-добре късно отколкото никога
ей днеска е деня. като гледам повечето отново не играят което ми оставя една интересна гримаса
-
crazysasho
И аз не съм получавал нищо.MaRiN_007 написа:Айде бе поискал съм ти пълномощно преди няколко дена писал съм ти , ти каза че не се сещаш за такъв тур и повече не ми писа.mafiota_macho написа:Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играяРоманс написа:Маринеее,дека си
Към 9 тая вечер, ако ти е удабно....
.
Не мога да разбера, защо не се разбирате по ЛС, ами бутате мнения в темата... тамън и ако искате да се псувате няма да ви накажат 
"SSDD - Same Shit, Different Day"