Автор |
Съобщение |
uefomana
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 16:56
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 18:15
абе тука половината групи не са играни деба... и от това изгореха хора като мене и Крис. не може ли нещо да се направи та и ние да продължиме ебаси, са тука последния турнир и ние да отпаднеме
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 18:17
FELIX написа: абе тука половината групи не са играни деба... и от това изгореха хора като мене и Крис. не може ли нещо да се направи та и ние да продължиме ебаси, са тука последния турнир и ние да отпаднеме
Такъв е шанса и всеки е горял понякога.Не мисля ,че по старите от турнира трябва да се слагаме над останалите понеже ще се засегнат.
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 19:00
FELIX написа: абе тука половината групи не са играни деба... и от това изгореха хора като мене и Крис. не може ли нещо да се направи та и ние да продължиме ебаси, са тука последния турнир и ние да отпаднеме
Ще ти заври дупето от конроли лятото, а ? Пък и да не забравяме, че има и доста други турнири, в които можете да загрявате за ПСМФТурнира
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 19:42
По-добре от E група да продължат Boagrius & Uefomana , защото Minzuhar не пише нищо , а танаси се отказа.
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 19:59
Piggsy написа: По-добре от E група да продължат Boagrius & Uefomana , защото Minzuhar не пише нищо , а танаси се отказа. Дойдохме си на думата
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 22:04
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 07:08
Напомням ,че срока е до петък и после е до моя преценка и на другите хора от клана кой ще продължи!
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 13:19
Маринеее,дека си
С мафиота играх, ама тоя другия никъде го няма.Не пише по форума, дал съм по пълномошно от началото на тура, нз.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 19:46
Романс написа: Маринеее,дека си С мафиота играх, ама тоя другия никъде го няма.Не пише по форума, дал съм по пълномошно от началото на тура, нз. Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играя
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 20:57
FELIX написа: еее, днеска Пигси има РД... ай жив и здрав от мене и да черпи пича!
АхаАХАХАХаХААХАаХаахААХАХАХаХАахаха , РД ми беше преди 1 месец , не разбирам защо днес ми честитиш , верно че е 10ти,ама.... Явно ти е бъгнат скайпа , но нищо , приемам поздрава Хората са казали по-добре късно отколкото никога
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 21:16
mafiota_macho написа: Романс написа: Маринеее,дека си С мафиота играх, ама тоя другия никъде го няма.Не пише по форума, дал съм по пълномошно от началото на тура, нз. Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играя
Айде бе поискал съм ти пълномощно преди няколко дена писал съм ти , ти каза че не се сещаш за такъв тур и повече не ми писа.
романс и на тебе 2 пъти съм ти писал никакъв отговор , а ти незнам кога си ми писал но аз не съм получил нищо
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 21:29
MaRiN_007 написа: mafiota_macho написа: Романс написа: Маринеее,дека си С мафиота играх, ама тоя другия никъде го няма.Не пише по форума, дал съм по пълномошно от началото на тура, нз. Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играя Айде бе поискал съм ти пълномощно преди няколко дена писал съм ти , ти каза че не се сещаш за такъв тур и повече не ми писа. романс и на тебе 2 пъти съм ти писал никакъв отговор , а ти незнам кога си ми писал но аз не съм получил нищо пиши ми!!!
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 05:08
Piggsy написа: FELIX написа: еее, днеска Пигси има РД... ай жив и здрав от мене и да черпи пича! АхаАХАХАХаХААХАаХаахААХАХАХаХАахаха , РД ми беше преди 1 месец , не разбирам защо днес ми честитиш , верно че е 10ти,ама.... Явно ти е бъгнат скайпа , но нищо , приемам поздрава Хората са казали по-добре късно отколкото никога
хаха, сори, нещо така ми изписа... тъпа работа нищо, да се чиститим тука е важно!
ей днеска е деня. като гледам повечето отново не играят което ми оставя една интересна гримаса
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 10:36
Май лятната вълна почна да обхваща всички и на никой не му се стои пред компютъра
Айде стегнете се и си изиграйте мачовете па като свърши турнира почивка
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 18:58
MaRiN_007 написа: mafiota_macho написа: Романс написа: Маринеее,дека си С мафиота играх, ама тоя другия никъде го няма.Не пише по форума, дал съм по пълномошно от началото на тура, нз. Група G са мноо не сериозни!!!Още палнпмощните не са ми приели как да играя Айде бе поискал съм ти пълномощно преди няколко дена писал съм ти , ти каза че не се сещаш за такъв тур и повече не ми писа. романс и на тебе 2 пъти съм ти писал никакъв отговор , а ти незнам кога си ми писал но аз не съм получил нищо
И аз не съм получавал нищо.
Към 9 тая вечер, ако ти е удабно....
___________________________________ .
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 19:56
Не мога да разбера, защо не се разбирате по ЛС, ами бутате мнения в темата... тамън и ако искате да се псувате няма да ви накажат
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|