Command&Conquer 3:Tiberium Wars
Как да мина втората мисия на Scrin без да ми убият Mastermind-a???
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
"Music is enough for a lifetime but a lifetime is not enough for music" Рахманинов
Настане утро,гори небето.Цветя миришат,ехти полето.Настане вечер,месец изгрее и звезди обсипят свода небесен.Гора зашуми,вятър повее,Балканът пее хайдушка песен.
Настане утро,гори небето.Цветя миришат,ехти полето.Настане вечер,месец изгрее и звезди обсипят свода небесен.Гора зашуми,вятър повее,Балканът пее хайдушка песен.
- OnePageLife
Превземаш танкове и гренадири, докато не счупиш соник кулата и останалите кули до бараката на ГДИ, която трябва да превземеш. Като я превземеш строиш инжинер и го телепортираш до една сграда чрез мастермайнда. Той има такъв скил. Сградата ти е отбелязана като обджектив. Вземеш ли я спираш тока на дефенса на ГДИ. Това е.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
- lord of darkness
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
Пф, докато се усетя к'во е т'ва животно ОбелискTime's up написа:Лесна е.Слагаш по 1-2 обелиска на всеки вход (те са 3) и по 1 лазерна кула,командото го слагаш на средния вход и почваш да блъскаш аватари.Правиш 10,пускаш 5 към лявата база и 5 към дясната,смазваш ги и се насочваш към централната база.Добре е на всеки 5 аватара да имаш 1 напълно ъпгрейднат.Това еTheGreenKRS написа:И аз не разбрах, ама както и да е. Снощи стигнах до мисията на Nod в Словения, където трябва да защитаваш един камион в една база, която е разположена максимално глупаво, атаките ти идват отвсякъде. Некви хънтове да кажете за тая мисия ?
-
sergeantrh0
Аватарите се ъпгрейдват като "изяждат" твои единици(не всички ,само 4 вида танкове)TheGreenKRS написа:Пф, докато се усетя к'во е т'ва животно ОбелискTime's up написа:Лесна е.Слагаш по 1-2 обелиска на всеки вход (те са 3) и по 1 лазерна кула,командото го слагаш на средния вход и почваш да блъскаш аватари.Правиш 10,пускаш 5 към лявата база и 5 към дясната,смазваш ги и се насочваш към централната база.Добре е на всеки 5 аватара да имаш 1 напълно ъпгрейднат.Това еTheGreenKRS написа:И аз не разбрах, ама както и да е. Снощи стигнах до мисията на Nod в Словения, където трябва да защитаваш един камион в една база, която е разположена максимално глупаво, атаките ти идват отвсякъде. Некви хънтове да кажете за тая мисия ?Успях да я мина все пак, най-трудно беше точно като дойдоха Аватарите ... направиха ми масов ръш, как ги одържах и аз не знам. Аватарите имат ли ъпгрейди, защото аз не видях да имат ?
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
Стигнах до мисията на НОД, при която трябва да превзема 2 бази на ГДИ и 2 на посетителите. До тук добре, ама аджеба с тия единици какво мога да направя ?? Досега се мъчех да правя нещо с шадоу тийма, те горките за нищо не стават, без да се допълват с някаква единица. Единствено с командото може да се направи нещо, ама вече 15-ти път ме пребиват. Опитах няколко пъти да им вляза на ръш ... ами стана, превзех командния пост, но нямах пари са строя каквото и да било и го гръмнаха. Играя я на нормал, не би трябвало да е трудно нататъка в мисията, но тука определено се нуждая от подсказване, защото здраво съм зациклил.
- OnePageLife
Not enaugh skills. Lamer detected...TheGreenKRS написа:Стигнах до мисията на НОД, при която трябва да превзема 2 бази на ГДИ и 2 на посетителите. До тук добре, ама аджеба с тия единици какво мога да направя ?? Досега се мъчех да правя нещо с шадоу тийма, те горките за нищо не стават, без да се допълват с някаква единица. Единствено с командото може да се направи нещо, ама вече 15-ти път ме пребиват. Опитах няколко пъти да им вляза на ръш ... ами стана, превзех командния пост, но нямах пари са строя каквото и да било и го гръмнаха. Играя я на нормал, не би трябвало да е трудно нататъка в мисията, но тука определено се нуждая от подсказване, защото здраво съм зациклил.
На тази мисия Извънземните и ГДИ не те атакуват докато не забележат присъствието ти, което ще рече че тръгваш с командоса наляво кум базата на ГДИ, и чупиш електроцентрали и кули, тъй като командото е стелт. После превизмаш казармата и правиш инжинери. С тях превзимаш рафинериите, факторитата и всичко останало. Те та тва е. ;] Gl Hf
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
-
sergeantrh0
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Могат! Тествано е и работи, обаче само с/у вражески НОД танковеM174K4 написа:Не знам. Не съм пробвал. Възможно е и да стане.Xor написа:Мисляр че могат да трошат и противникови Нод-овски танкове?M174K4 написа: Аватарите се ъпгрейдват като "изяждат" твои единици(не всички ,само 4 вида танкове)
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Докато стигне докато се намърда докато пръдне те го отнесли. Каквото и да си говориме аватарчето колкото и да е готино е ошитено както и целият НОД ! Дори и от към филмчета !!
братството ми го направиха като терористична организация без средства , разпадната , изгнила , без технологии без сериозни и нормални войници каквито имаше че и киборги. Да не говоря за артилериите ракетните силози преди. Стелт генераторите както стационарните така и подвижните лазерните стени. Нод бяха сила братя(ако сте от братството
)
Правете разликата със сегашните филми и старите просто ги изгледайте :
http://video.google.com/videoplay?docid ... 5067036651

братството ми го направиха като терористична организация без средства , разпадната , изгнила , без технологии без сериозни и нормални войници каквито имаше че и киборги. Да не говоря за артилериите ракетните силози преди. Стелт генераторите както стационарните така и подвижните лазерните стени. Нод бяха сила братя(ако сте от братството
- lord of darkness
Immaterium написа:Докато стигне докато се намърда докато пръдне те го отнесли. Каквото и да си говориме аватарчето колкото и да е готино е ошитено както и целият НОД ! Дори и от към филмчета !!
братството ми го направиха като терористична организация без средства , разпадната , изгнила , без технологии без сериозни и нормални войници каквито имаше че и киборги. Да не говоря за артилериите ракетните силози преди. Стелт генераторите както стационарните така и подвижните лазерните стени. Нод бяха сила братя(ако сте от братството)
аз съм доволен от това защото съм от гди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- lord of darkness
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Ае те газят 100 мамут танка бе! GDI Above All!Immaterium написа:Ще прощаваш но не съм от GDI и са много тъпи тези и не ми добавяй във зказването неверни неща. Братството винаги ще бъде по-добро.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."