Автор |
Съобщение |
TarMihail
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 15:08
Как да мина втората мисия на Scrin без да ми убият Mastermind-a???
___________________________________ "Music is enough for a lifetime but a lifetime is not enough for music" Рахманинов Настане утро,гори небето.Цветя миришат,ехти полето.Настане вечер,месец изгрее и звезди обсипят свода небесен.Гора зашуми,вятър повее,Балканът пее хайдушка песен.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 16:06
Превземаш танкове и гренадири, докато не счупиш соник кулата и останалите кули до бараката на ГДИ, която трябва да превземеш. Като я превземеш строиш инжинер и го телепортираш до една сграда чрез мастермайнда. Той има такъв скил. Сградата ти е отбелязана като обджектив. Вземеш ли я спираш тока на дефенса на ГДИ. Това е.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 16:27
Karaliyski написа: Ти май не разбираш какво ти казвам изобщо
не разбрах
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 16:48
Тцък-тцък... Той искаше да каже, че да получиш Йонно оръдие още с построяване на Команд пост е по-небалансирано и от това Zone trooper-ите да стрелят по въздух. И че това ще унищожи баланса на играта.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 19:13
Евалата някой да обясни ,че вече почнах да се плаша
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 21:00
Time's up написа: TheGreenKRS написа: И аз не разбрах, ама както и да е. Снощи стигнах до мисията на Nod в Словения, където трябва да защитаваш един камион в една база, която е разположена максимално глупаво, атаките ти идват отвсякъде. Некви хънтове да кажете за тая мисия ? Лесна е.Слагаш по 1-2 обелиска на всеки вход (те са 3) и по 1 лазерна кула,командото го слагаш на средния вход и почваш да блъскаш аватари.Правиш 10,пускаш 5 към лявата база и 5 към дясната,смазваш ги и се насочваш към централната база.Добре е на всеки 5 аватара да имаш 1 напълно ъпгрейднат.Това е
Пф, докато се усетя к'во е т'ва животно Обелиск Успях да я мина все пак, най-трудно беше точно като дойдоха Аватарите ... направиха ми масов ръш, как ги одържах и аз не знам. Аватарите имат ли ъпгрейди, защото аз не видях да имат ?
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 21:39
TheGreenKRS написа: Time's up написа: TheGreenKRS написа: И аз не разбрах, ама както и да е. Снощи стигнах до мисията на Nod в Словения, където трябва да защитаваш един камион в една база, която е разположена максимално глупаво, атаките ти идват отвсякъде. Некви хънтове да кажете за тая мисия ? Лесна е.Слагаш по 1-2 обелиска на всеки вход (те са 3) и по 1 лазерна кула,командото го слагаш на средния вход и почваш да блъскаш аватари.Правиш 10,пускаш 5 към лявата база и 5 към дясната,смазваш ги и се насочваш към централната база.Добре е на всеки 5 аватара да имаш 1 напълно ъпгрейднат.Това е Пф, докато се усетя к'во е т'ва животно Обелиск Успях да я мина все пак, най-трудно беше точно като дойдоха Аватарите ... направиха ми масов ръш, как ги одържах и аз не знам. Аватарите имат ли ъпгрейди, защото аз не видях да имат ?
Аватарите се ъпгрейдват като "изяждат" твои единици(не всички ,само 4 вида танкове)
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 22:55
Това е малко глупаво според мен но нищо.
Трябваше да може със щипката да унищожава вражите. Както на един пейпър където беше намачкал целият купoл на един мамот
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 02:17
Стигнах до мисията на НОД, при която трябва да превзема 2 бази на ГДИ и 2 на посетителите. До тук добре, ама аджеба с тия единици какво мога да направя ?? Досега се мъчех да правя нещо с шадоу тийма, те горките за нищо не стават, без да се допълват с някаква единица. Единствено с командото може да се направи нещо, ама вече 15-ти път ме пребиват. Опитах няколко пъти да им вляза на ръш ... ами стана, превзех командния пост, но нямах пари са строя каквото и да било и го гръмнаха. Играя я на нормал, не би трябвало да е трудно нататъка в мисията, но тука определено се нуждая от подсказване, защото здраво съм зациклил.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 08:24
TheGreenKRS написа: Стигнах до мисията на НОД, при която трябва да превзема 2 бази на ГДИ и 2 на посетителите. До тук добре, ама аджеба с тия единици какво мога да направя ?? Досега се мъчех да правя нещо с шадоу тийма, те горките за нищо не стават, без да се допълват с някаква единица. Единствено с командото може да се направи нещо, ама вече 15-ти път ме пребиват. Опитах няколко пъти да им вляза на ръш ... ами стана, превзех командния пост, но нямах пари са строя каквото и да било и го гръмнаха. Играя я на нормал, не би трябвало да е трудно нататъка в мисията, но тука определено се нуждая от подсказване, защото здраво съм зациклил.
Not enaugh skills. Lamer detected...
На тази мисия Извънземните и ГДИ не те атакуват докато не забележат присъствието ти, което ще рече че тръгваш с командоса наляво кум базата на ГДИ, и чупиш електроцентрали и кули, тъй като командото е стелт. После превизмаш казармата и правиш инжинери. С тях превзимаш рафинериите, факторитата и всичко останало. Те та тва е. ;] Gl Hf
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 11:22
M174K4 написа: Аватарите се ъпгрейдват като "изяждат" твои единици(не всички ,само 4 вида танкове)
Мисляр че могат да трошат и противникови Нод-овски танкове?
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 13:02
Xor написа: M174K4 написа: Аватарите се ъпгрейдват като "изяждат" твои единици(не всички ,само 4 вида танкове) Мисляр че могат да трошат и противникови Нод-овски танкове?
Не знам. Не съм пробвал. Възможно е и да стане.
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 14:29
M174K4 написа: Xor написа: M174K4 написа: Аватарите се ъпгрейдват като "изяждат" твои единици(не всички ,само 4 вида танкове) Мисляр че могат да трошат и противникови Нод-овски танкове? Не знам. Не съм пробвал. Възможно е и да стане.
Могат! Тествано е и работи, обаче само с/у вражески НОД танкове
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 18:10
Докато стигне докато се намърда докато пръдне те го отнесли. Каквото и да си говориме аватарчето колкото и да е готино е ошитено както и целият НОД ! Дори и от към филмчета !!
братството ми го направиха като терористична организация без средства , разпадната , изгнила , без технологии без сериозни и нормални войници каквито имаше че и киборги. Да не говоря за артилериите ракетните силози преди. Стелт генераторите както стационарните така и подвижните лазерните стени. Нод бяха сила братя(ако сте от братството )
Правете разликата със сегашните филми и старите просто ги изгледайте :
http://video.google.com/videoplay?docid ... 5067036651
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 14:41
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 15:44
Ще прощаваш но не съм от GDI и са много тъпи тези и не ми добавяй във зказването неверни неща. Братството винаги ще бъде по-добро.
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 15:53
Малко /off
@Хикс- В подписата всичко без тва за Resolut и компа се отнася и за мен Какво съвпадение.
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 16:20
Immaterium написа: Ще прощаваш но не съм от GDI и са много тъпи тези и не ми добавяй във зказването неверни неща. Братството винаги ще бъде по-добро.
о извинявай без да исках но гди винаги е по-як
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 17:06
Immaterium написа: Ще прощаваш но не съм от GDI и са много тъпи тези и не ми добавяй във зказването неверни неща. Братството винаги ще бъде по-добро.
Ае те газят 100 мамут танка бе! GDI Above All!
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 18:17
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|