Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 15:08

Как да мина втората мисия на Scrin без да ми убият Mastermind-a??? :shock: :?:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 16:06

Превземаш танкове и гренадири, докато не счупиш соник кулата и останалите кули до бараката на ГДИ, която трябва да превземеш. Като я превземеш строиш инжинер и го телепортираш до една сграда чрез мастермайнда. Той има такъв скил. Сградата ти е отбелязана като обджектив. Вземеш ли я спираш тока на дефенса на ГДИ. Това е.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 16:27

Karaliyski написа:
Ти май не разбираш какво ти казвам изобщо :)

не разбрах

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 16:48

Тцък-тцък... Той искаше да каже, че да получиш Йонно оръдие още с построяване на Команд пост е по-небалансирано и от това Zone trooper-ите да стрелят по въздух. И че това ще унищожи баланса на играта.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 19:13

Евалата някой да обясни ,че вече почнах да се плаша :shock:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 21:00

Time's up написа:
TheGreenKRS написа:
И аз не разбрах, ама както и да е. Снощи стигнах до мисията на Nod в Словения, където трябва да защитаваш един камион в една база, която е разположена максимално глупаво, атаките ти идват отвсякъде. Некви хънтове да кажете за тая мисия ?

Лесна е.Слагаш по 1-2 обелиска на всеки вход (те са 3) и по 1 лазерна кула,командото го слагаш на средния вход и почваш да блъскаш аватари.Правиш 10,пускаш 5 към лявата база и 5 към дясната,смазваш ги и се насочваш към централната база.Добре е на всеки 5 аватара да имаш 1 напълно ъпгрейднат.Това е :)

Пф, докато се усетя к'во е т'ва животно Обелиск :roll: Успях да я мина все пак, най-трудно беше точно като дойдоха Аватарите ... направиха ми масов ръш, как ги одържах и аз не знам. Аватарите имат ли ъпгрейди, защото аз не видях да имат ?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 21:39

TheGreenKRS написа:
Time's up написа:
TheGreenKRS написа:
И аз не разбрах, ама както и да е. Снощи стигнах до мисията на Nod в Словения, където трябва да защитаваш един камион в една база, която е разположена максимално глупаво, атаките ти идват отвсякъде. Некви хънтове да кажете за тая мисия ?

Лесна е.Слагаш по 1-2 обелиска на всеки вход (те са 3) и по 1 лазерна кула,командото го слагаш на средния вход и почваш да блъскаш аватари.Правиш 10,пускаш 5 към лявата база и 5 към дясната,смазваш ги и се насочваш към централната база.Добре е на всеки 5 аватара да имаш 1 напълно ъпгрейднат.Това е :)

Пф, докато се усетя к'во е т'ва животно Обелиск :roll: Успях да я мина все пак, най-трудно беше точно като дойдоха Аватарите ... направиха ми масов ръш, как ги одържах и аз не знам. Аватарите имат ли ъпгрейди, защото аз не видях да имат ?

Аватарите се ъпгрейдват като "изяждат" твои единици(не всички ,само 4 вида танкове)

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 22:55

Това е малко глупаво според мен но нищо.

Трябваше да може със щипката да унищожава вражите. Както на един пейпър където беше намачкал целият купoл на един мамот ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 02:17

Стигнах до мисията на НОД, при която трябва да превзема 2 бази на ГДИ и 2 на посетителите. До тук добре, ама аджеба с тия единици какво мога да направя ?? Досега се мъчех да правя нещо с шадоу тийма, те горките за нищо не стават, без да се допълват с някаква единица. Единствено с командото може да се направи нещо, ама вече 15-ти път ме пребиват. Опитах няколко пъти да им вляза на ръш ... ами стана, превзех командния пост, но нямах пари са строя каквото и да било и го гръмнаха. Играя я на нормал, не би трябвало да е трудно нататъка в мисията, но тука определено се нуждая от подсказване, защото здраво съм зациклил.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 08:24

TheGreenKRS написа:
Стигнах до мисията на НОД, при която трябва да превзема 2 бази на ГДИ и 2 на посетителите. До тук добре, ама аджеба с тия единици какво мога да направя ?? Досега се мъчех да правя нещо с шадоу тийма, те горките за нищо не стават, без да се допълват с някаква единица. Единствено с командото може да се направи нещо, ама вече 15-ти път ме пребиват. Опитах няколко пъти да им вляза на ръш ... ами стана, превзех командния пост, но нямах пари са строя каквото и да било и го гръмнаха. Играя я на нормал, не би трябвало да е трудно нататъка в мисията, но тука определено се нуждая от подсказване, защото здраво съм зациклил.

Not enaugh skills. Lamer detected... :wsle:

На тази мисия Извънземните и ГДИ не те атакуват докато не забележат присъствието ти, което ще рече че тръгваш с командоса наляво кум базата на ГДИ, и чупиш електроцентрали и кули, тъй като командото е стелт. После превизмаш казармата и правиш инжинери. С тях превзимаш рафинериите, факторитата и всичко останало. Те та тва е. ;] Gl Hf

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 11:22

M174K4 написа:
Аватарите се ъпгрейдват като "изяждат" твои единици(не всички ,само 4 вида танкове)

Мисляр че могат да трошат и противникови Нод-овски танкове?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 13:02

Xor написа:
M174K4 написа:

Не знам. Не съм пробвал. Възможно е и да стане.

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 14:29

M174K4 написа:
Xor написа:
M174K4 написа:

Не знам. Не съм пробвал. Възможно е и да стане.

Могат! Тествано е и работи, обаче само с/у вражески НОД танкове :roll:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 18:10

Докато стигне докато се намърда докато пръдне те го отнесли. Каквото и да си говориме аватарчето колкото и да е готино е ошитено както и целият НОД ! Дори и от към филмчета !!

братството ми го направиха като терористична организация без средства , разпадната , изгнила , без технологии без сериозни и нормални войници каквито имаше че и киборги. Да не говоря за артилериите ракетните силози преди. Стелт генераторите както стационарните така и подвижните лазерните стени. Нод бяха сила братя(ако сте от братството ;) )

Правете разликата със сегашните филми и старите просто ги изгледайте :

http://video.google.com/videoplay?docid ... 5067036651

:bowdown: :bowdown:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 14:41

Immaterium написа:
Докато стигне докато се намърда докато пръдне те го отнесли. Каквото и да си говориме аватарчето колкото и да е готино е ошитено както и целият НОД ! Дори и от към филмчета !!

братството ми го направиха като терористична организация без средства , разпадната , изгнила , без технологии без сериозни и нормални войници каквито имаше че и киборги. Да не говоря за артилериите ракетните силози преди. Стелт генераторите както стационарните така и подвижните лазерните стени. Нод бяха сила братя(ако сте от братството ;) )

Правете разликата със сегашните филми и старите просто ги изгледайте :

http://video.google.com/videoplay?docid ... 5067036651
аз съм доволен от това защото съм от гди :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:bowdown: :bowdown:

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 15:44

Ще прощаваш но не съм от GDI и са много тъпи тези и не ми добавяй във зказването неверни неща. Братството винаги ще бъде по-добро.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 15:53

Малко /off
@Хикс- В подписата всичко без тва за Resolut и компа се отнася и за мен :lol: Какво съвпадение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 16:20

Immaterium написа:
Ще прощаваш но не съм от GDI и са много тъпи тези и не ми добавяй във зказването неверни неща. Братството винаги ще бъде по-добро.

о извинявай без да исках но гди винаги е по-як

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 17:06

Immaterium написа:

Ае те газят 100 мамут танка бе! GDI Above All!

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 18:17

Sparki_The Game написа:
Значи ще ми тръгне на кашона.Прекрасно! :wink:

:icq14: :icq14: :icq14: :icq14: :icq14: :icq14: :icq14: :icq14: :icq14: :icq14:

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми