Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 13:10

Вярвам в свръхестественото, физично необяснимо, в душата и в извънземните.

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 13:19

Nekropanzer написа:
Алминатора написа:
Kublai Khagan написа:
WolfMan написа:
Kublai Khagan написа:
Важното е само да не вярвате в това:
יהוה

И какво е то :roll:

YHWH.

Яхве?

Същио

الله أكبر

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 13:22

Kublai Khagan написа:
Nekropanzer написа:
Алминатора написа:
Kublai Khagan написа:
WolfMan написа:
Kublai Khagan написа:
יהוה

И какво е то :roll:

YHWH.

Яхве?

Същио

الله أكبر

Spank my ass and call me b1tch

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 13:37

I belive in Jah :blink:

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 13:42

Pеnnywise написа:

Растафари Джа ме пита луд ли съм да да'м по 10 кинта за десятка... ;р

ПП
Гипо,
سلامم عليكمل

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 14:02

Не вярвам. Знам!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 14:09

Ако има БОГ, то той е извънземно, а едно извънземно, даже и да е в друго измерение не може да създаде цял свят. Аз не вярвам, че има бог, като същество, а че бог всъщност сме всички ние. Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората. Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват нови :) Извънземни съм абсолютно сигурен, че има. Даже лично аз съм виждал летяща чиния(без майтап) ;) А относно телепатичнитие способности - вярвам, защото много хора ги притежават(ако не лъжат де :) ) Даже съм чувал за човек който със мисълта си местел малки предмети като например чинии и прочие

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 14:12

Kublai Khagan написа:
Pеnnywise написа:

Растафари Джа ме пита луд ли съм да да'м по 10 кинта за десятка... ;р

DRS-Каше :D ...Искам каше да пуша, дай ми каше да пуша, искам да пуша, нища пак суша...

Бог има, телепатични способности има (мноооого рядко, но съществуват), прераждане-не знам (то и Рай да има, и прераждане се губи логиката малко). Извънземни трябва да има, но със сигурност приличат повече на животни отколкото на хора и са мноооого първобидни.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 14:42

В Бог не вярвам,защото според мен такъв няма.Бог е създаден просто да има хората кого да обвиняват и да си обяснават странните неща, които в миналото не са могли да си обаснят също так е създаден и за да се обединят хората.За мен човек си избира какъв да е също не вярва, и в съдбата.Човек сам си избира бъдещтето и само той може да направи света такъв какъвто го иска той.И точно затова вярвам че лудите са иай-нормални,защото само те знаят как да променят света около себеси.Пример: ти си мечтаеш да видиш дракон докато лудия щом си пожелае направо го вижда и си говори с него.В прераждането ми мисля ,че като умре човек той си избира къде да отиде, и че може да отиде в мечтите си.В извънземни ми вярвам ,но все още не сме ги срещнали и не мисля, че тук на Земята има извънземни ,защото няма смисъл да се крият,защото ако идват от друга планета това значи, че са по-развити от нас.А историята е показала, че срещите между по-нисши народи с по-развити не са протекли добре и единственото, което можем да се надява ме(защото вече са изпратени сигнали в космоса и е прекалено късно) дано извънземните да са надживели воините.Но не мисля ,че на Земята има извънземни макар, че съм чувал много теорий и съм гледал филми по дискавъри,че (това ми звучеше много смешно) Земята била куха и имала отвор от към северния полюс и че вътре се били скрили Хитлер и Сталин и че от там изпращали летящите чиний и че те отвличали хора. :shock: .За телепатичните способности ми там съм почти сигурно ,че има такива защото мозъкът е най-висшия компютър и тои има неограничени възможности и стига да ги отклиучиш ти можеш да промениш света както си искаш.Затова смятам лудите за нормални, защото те са успели да го направят.И все пак съвършрнството се крие в различното.Представете си ако всички бяхме еднакви и примерно ако бяхме и тъпи сега нямаше да имаме нищо и щяхме да сме по дърветата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 14:51

fastsamorai написа:
В Бог не вярвам,защото според мен такъв няма.Бог е създаден просто да има хората кого да обвиняват и да си обяснават странните неща, които в миналото не са могли да си обаснят също так е създаден и за да се обединят хората.За мен човек си избира какъв да е също не вярва, и в съдбата.Човек сам си избира бъдещтето и само той може да направи света такъв какъвто го иска той.И точно затова вярвам че лудите са иай-нормални,защото само те знаят как да променят света около себеси.Пример: ти си мечтаеш да видиш дракон докато лудия щом си пожелае направо го вижда и си говори с него.В прераждането ми мисля ,че като умре човек той си избира къде да отиде, и че може да отиде в мечтите си.В извънземни ми вярвам ,но все още не сме ги срещнали и не мисля, че тук на Земята има извънземни ,защото няма смисъл да се крият,защото ако идват от друга планета това значи, че са по-развити от нас.А историята е показала, че срещите между по-нисши народи с по-развити не са протекли добре и единственото, което можем да се надява ме(защото вече са изпратени сигнали в космоса и е прекалено късно) дано извънземните да са надживели воините.Но не мисля ,че на Земята има извънземни макар, че съм чувал много теорий и съм гледал филми по дискавъри,че (това ми звучеше много смешно) Земята била куха и имала отвор от към северния полюс и че вътре се били скрили Хитлер и Сталин и че от там изпращали летящите чиний и че те отвличали хора. :shock: .За телепатичните способности ми там съм почти сигурно ,че има такива защото мозъкът е най-висшия компютър и тои има неограничени възможности и стига да ги отклиучиш ти можеш да промениш света както си искаш.Затова смятам лудите за нормални, защото те са успели да го направят.И все пак съвършрнството се крие в различното.Представете си ако всички бяхме еднакви и примерно ако бяхме и тъпи сега нямаше да имаме нищо и щяхме да сме по дърветата.

Това за бъдещето дето го каза не е вярно. Човек има право на избор, но този избор е предвиден ;) Поне така аз мисля. Кармата си е карма. Ако някой "гадател" ти каже, че ще умреш на 20 години, ти можеш да се гръмнеш на 19 , но то ще е предвидено, че ти ще направиш така :lol:
П.С А вие гледахте ли миналата неделя в "БТВ Документите" за дупката в Царичина, където идвали извънземни, които говорили с оная там с телепатичните умения и казали, че идват от Плутон и, че са с БГ произход :lol: :lol: :lol:
Обаче извънземни на луната има 100%. Като я удари метеорит бие на кухо(доказали са го), едната й страна винаги е тъмна и не може да се види, влияе на водата и т.н Тези неща според мен не са случайни. А за озоновата дупка дето сама се затвори да не говорим ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 15:41

Kublai Khagan талибан :15:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 16:03

D@®K-3LF™ написа:
Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват нови :) ... А относно телепатичнитие способности - вярвам, защото много хора ги притежават(ако не лъжат де :)

Omg. Tи осещаш ли се какво каза изобщо?

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 16:12

Kublai Khagan написа:
יהוה

Ինչ ե սա նշանակւմ, Կնժզ

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 16:13

D@®K-3LF™ написа:
Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората.

Как по точно?
Или как по-точно си проспал часовете по история?
Или как по-точнно все още учиш родинознание?
Или как по-точно съществуват такива неща като теб, щом човека е създаден по божие подобие?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 16:18

В какво вярвам аз ли?

Аз вярвам в смърта.

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 16:39

Вярвам в Господ и също ,че никой човек не може дори и да си представи какво е той. Точно за това е и Бог. Няма значение да не обяснявам.
Извънземни има просто трябва да си сляп или малоумен да не го вярваш. А и си има хора виждали извънземни. Въпреки ,че има теории ,че всъщност те не са точно извънземни а си живят на Земята просто в друго измерение и просто отварят порти към нащо летят си и после обратно ... но само теория. На 100% съм сигурен ,че си има истински извънземни от други планети. И също във пълната погрешност в теорията за големият взрив , глупост пълна но няма значение.

Също вярвам и във преражданията както и способностите на човешкият ум.

Всички вери по света са почти идентични. И това е така защото Бог е един но просто се проявява във различна светлина в зависимост от народа и времето. Едно ще е пред Китайци , друго пред Индийци , друго пред Българи прсто защото вижданията са различни но той си остава един. И определено не е извънземен Лол това беше яко тъпо.

Също така вярвам ,че човек може да вярва във идея, сила, чудо дори и на някакъв човек важното е да вярва и да си го отстоява така показва сила.

Човек без вяра е много грозна гледка повярвайте ми.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 17:14

Kublai Khagan написа:
יהוה

Adonai?

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 17:34

Karaliyski написа:
Всички вери по света са почти идентични. И това е така защото Бог е един но просто се проявява във различна светлина в зависимост от народа и времето. Едно ще е пред Китайци , друго пред Индийци , друго пред Българи прсто защото вижданията са различни но той си остава един. И определено не е извънземен Лол това беше яко тъпо.

Вервай ми, такова нещо като политеистична религия НЕМА.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 17:36

D@®K-3LF™ написа:
Ако има БОГ, то той е извънземно, а едно извънземно, даже и да е в друго измерение не може да създаде цял свят. Аз не вярвам, че има бог, като същество, а че бог всъщност сме всички ние. Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората. Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват нови :) Извънземни съм абсолютно сигурен, че има. Даже лично аз съм виждал летяща чиния(без майтап) ;)

Е, па и аз съм гледала летящи чинии. Метнеш чинията и тя лети. Чудо! Без майтап, бе.
Нема бог, а си христянин? Д`еба и вярата.

Черно фередже оле! написа:
В какво вярвам аз ли?

Аз вярвам в смърта.

Поне се научи верно да си изписваш верата, д`еба.
Смъртта. Не смърта, бе.

Д`еба.

Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 17:48

Вярвам в Бога във всеки от нас. В силата му да създава и разрушава светове- свои и чужди.

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com