Автор |
Съобщение |
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 13:10
Вярвам в свръхестественото, физично необяснимо, в душата и в извънземните.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 13:19
Nekropanzer написа: Алминатора написа: Kublai Khagan написа: WolfMan написа: Kublai Khagan написа: Важното е само да не вярвате в това: יהוה И какво е то :roll: YHWH.Яхве? Същио
الله أكبر
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 13:22
Kublai Khagan написа: Nekropanzer написа: Алминатора написа: Kublai Khagan написа: WolfMan написа: Kublai Khagan написа: Важното е само да не вярвате в това: יהוה И какво е то YHWH.Яхве? Същио الله أكبر
Spank my ass and call me b1tch
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 13:37
I belive in Jah
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 13:42
Pеnnywise написа: I belive in Jah :blink:
Растафари Джа ме пита луд ли съм да да'м по 10 кинта за десятка... ;р
ПП
Гипо,
سلامم عليكمل
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 14:02
Не вярвам. Знам!
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 14:09
Ако има БОГ, то той е извънземно, а едно извънземно, даже и да е в друго измерение не може да създаде цял свят. Аз не вярвам, че има бог, като същество, а че бог всъщност сме всички ние. Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората. Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват нови Извънземни съм абсолютно сигурен, че има. Даже лично аз съм виждал летяща чиния(без майтап) А относно телепатичнитие способности - вярвам, защото много хора ги притежават(ако не лъжат де ) Даже съм чувал за човек който със мисълта си местел малки предмети като например чинии и прочие
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 14:12
Kublai Khagan написа: Pеnnywise написа: I belive in Jah Растафари Джа ме пита луд ли съм да да'м по 10 кинта за десятка... ;р
DRS-Каше ...Искам каше да пуша, дай ми каше да пуша, искам да пуша, нища пак суша...
Бог има, телепатични способности има (мноооого рядко, но съществуват), прераждане-не знам (то и Рай да има, и прераждане се губи логиката малко). Извънземни трябва да има, но със сигурност приличат повече на животни отколкото на хора и са мноооого първобидни.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 14:42
В Бог не вярвам,защото според мен такъв няма.Бог е създаден просто да има хората кого да обвиняват и да си обяснават странните неща, които в миналото не са могли да си обаснят също так е създаден и за да се обединят хората.За мен човек си избира какъв да е също не вярва, и в съдбата.Човек сам си избира бъдещтето и само той може да направи света такъв какъвто го иска той.И точно затова вярвам че лудите са иай-нормални,защото само те знаят как да променят света около себеси.Пример: ти си мечтаеш да видиш дракон докато лудия щом си пожелае направо го вижда и си говори с него.В прераждането ми мисля ,че като умре човек той си избира къде да отиде, и че може да отиде в мечтите си.В извънземни ми вярвам ,но все още не сме ги срещнали и не мисля, че тук на Земята има извънземни ,защото няма смисъл да се крият,защото ако идват от друга планета това значи, че са по-развити от нас.А историята е показала, че срещите между по-нисши народи с по-развити не са протекли добре и единственото, което можем да се надява ме(защото вече са изпратени сигнали в космоса и е прекалено късно) дано извънземните да са надживели воините.Но не мисля ,че на Земята има извънземни макар, че съм чувал много теорий и съм гледал филми по дискавъри,че (това ми звучеше много смешно) Земята била куха и имала отвор от към северния полюс и че вътре се били скрили Хитлер и Сталин и че от там изпращали летящите чиний и че те отвличали хора. .За телепатичните способности ми там съм почти сигурно ,че има такива защото мозъкът е най-висшия компютър и тои има неограничени възможности и стига да ги отклиучиш ти можеш да промениш света както си искаш.Затова смятам лудите за нормални, защото те са успели да го направят.И все пак съвършрнството се крие в различното.Представете си ако всички бяхме еднакви и примерно ако бяхме и тъпи сега нямаше да имаме нищо и щяхме да сме по дърветата.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 14:51
fastsamorai написа: В Бог не вярвам,защото според мен такъв няма.Бог е създаден просто да има хората кого да обвиняват и да си обяснават странните неща, които в миналото не са могли да си обаснят също так е създаден и за да се обединят хората.За мен човек си избира какъв да е също не вярва, и в съдбата.Човек сам си избира бъдещтето и само той може да направи света такъв какъвто го иска той.И точно затова вярвам че лудите са иай-нормални,защото само те знаят как да променят света около себеси.Пример: ти си мечтаеш да видиш дракон докато лудия щом си пожелае направо го вижда и си говори с него.В прераждането ми мисля ,че като умре човек той си избира къде да отиде, и че може да отиде в мечтите си.В извънземни ми вярвам ,но все още не сме ги срещнали и не мисля, че тук на Земята има извънземни ,защото няма смисъл да се крият,защото ако идват от друга планета това значи, че са по-развити от нас.А историята е показала, че срещите между по-нисши народи с по-развити не са протекли добре и единственото, което можем да се надява ме(защото вече са изпратени сигнали в космоса и е прекалено късно) дано извънземните да са надживели воините.Но не мисля ,че на Земята има извънземни макар, че съм чувал много теорий и съм гледал филми по дискавъри,че (това ми звучеше много смешно) Земята била куха и имала отвор от към северния полюс и че вътре се били скрили Хитлер и Сталин и че от там изпращали летящите чиний и че те отвличали хора. .За телепатичните способности ми там съм почти сигурно ,че има такива защото мозъкът е най-висшия компютър и тои има неограничени възможности и стига да ги отклиучиш ти можеш да промениш света както си искаш.Затова смятам лудите за нормални, защото те са успели да го направят.И все пак съвършрнството се крие в различното.Представете си ако всички бяхме еднакви и примерно ако бяхме и тъпи сега нямаше да имаме нищо и щяхме да сме по дърветата.
Това за бъдещето дето го каза не е вярно. Човек има право на избор, но този избор е предвиден Поне така аз мисля. Кармата си е карма. Ако някой "гадател" ти каже, че ще умреш на 20 години, ти можеш да се гръмнеш на 19 , но то ще е предвидено, че ти ще направиш така
П.С А вие гледахте ли миналата неделя в "БТВ Документите" за дупката в Царичина, където идвали извънземни, които говорили с оная там с телепатичните умения и казали, че идват от Плутон и, че са с БГ произход
Обаче извънземни на луната има 100%. Като я удари метеорит бие на кухо(доказали са го), едната й страна винаги е тъмна и не може да се види, влияе на водата и т.н Тези неща според мен не са случайни. А за озоновата дупка дето сама се затвори да не говорим
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 15:41
Kublai Khagan талибан
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 16:03
D@®K-3LF™ написа: Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват нови ... А относно телепатичнитие способности - вярвам, защото много хора ги притежават(ако не лъжат де
Omg. Tи осещаш ли се какво каза изобщо?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 16:12
Kublai Khagan написа: Важното е само да не вярвате в това: יהוה
Ինչ ե սա նշանակւմ, Կնժզ
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 16:13
D@®K-3LF™ написа: Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората.
Как по точно?
Или как по-точно си проспал часовете по история?
Или как по-точнно все още учиш родинознание?
Или как по-точно съществуват такива неща като теб, щом човека е създаден по божие подобие?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 16:18
В какво вярвам аз ли?
Аз вярвам в смърта.
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 16:39
Вярвам в Господ и също ,че никой човек не може дори и да си представи какво е той. Точно за това е и Бог. Няма значение да не обяснявам.
Извънземни има просто трябва да си сляп или малоумен да не го вярваш. А и си има хора виждали извънземни. Въпреки ,че има теории ,че всъщност те не са точно извънземни а си живят на Земята просто в друго измерение и просто отварят порти към нащо летят си и после обратно ... но само теория. На 100% съм сигурен ,че си има истински извънземни от други планети. И също във пълната погрешност в теорията за големият взрив , глупост пълна но няма значение.
Също вярвам и във преражданията както и способностите на човешкият ум.
Всички вери по света са почти идентични. И това е така защото Бог е един но просто се проявява във различна светлина в зависимост от народа и времето. Едно ще е пред Китайци , друго пред Индийци , друго пред Българи прсто защото вижданията са различни но той си остава един. И определено не е извънземен Лол това беше яко тъпо.
Също така вярвам ,че човек може да вярва във идея, сила, чудо дори и на някакъв човек важното е да вярва и да си го отстоява така показва сила.
Човек без вяра е много грозна гледка повярвайте ми.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 17:14
Kublai Khagan написа: Важното е само да не вярвате в това: יהוה
Adonai?
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 17:34
Karaliyski написа: Всички вери по света са почти идентични. И това е така защото Бог е един но просто се проявява във различна светлина в зависимост от народа и времето. Едно ще е пред Китайци , друго пред Индийци , друго пред Българи прсто защото вижданията са различни но той си остава един. И определено не е извънземен Лол това беше яко тъпо.
Вервай ми, такова нещо като политеистична религия НЕМА.
|
|
|
|
|
Jeanette
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 17:36
D@®K-3LF™ написа: Ако има БОГ, то той е извънземно, а едно извънземно, даже и да е в друго измерение не може да създаде цял свят. Аз не вярвам, че има бог, като същество, а че бог всъщност сме всички ние. Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората. Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват нови Извънземни съм абсолютно сигурен, че има. Даже лично аз съм виждал летяща чиния(без майтап) Е, па и аз съм гледала летящи чинии. Метнеш чинията и тя лети. Чудо! Без майтап, бе. Нема бог, а си христянин? Д`еба и вярата. Черно фередже оле! написа: В какво вярвам аз ли?
Аз вярвам в смърта.
Поне се научи верно да си изписваш верата, д`еба.
Смъртта. Не смърта, бе.
Д`еба.
___________________________________ Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios. Lembrar quem eu era nao consigo mais, antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada. Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 17:48
Вярвам в Бога във всеки от нас. В силата му да създава и разрушава светове- свои и чужди.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|