Форумен UEFA CL турнир XVIII [Immortality !!! ]

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

Искате ли следващия турнир да бъде първенство ?

Да
16
37%
Да, но само веднъж за проба
18
42%
Не, искам турнир
9
21%

Общо гласове: 43

Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Ех момчета пак ли аз изоставам с мачовете :)
Извинявайте, ама в случая нямам вина, днеска цял ден бях online, че ме мързеше да ходя до даскало и си стоях в нас, моя човек Романс също го гледам от няколко часа в icq ма нито отговаря, нито нищо... Утре е петък вечер и не знам дали ще съм си в нас да играя, ще се опитаме да играеме до събота, ама ако не сме готови дотогава ще помоля Иморталити за малко търпение към нашия мач, че нещо сме заети и двамата с Романс :) Иначе ако играеме утре може тая седмица да свършиме турнира, което ще е перфектно :wink:
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

Увереността е хубаво нещо :lol: ,иначе спокс. ще чакам ;),ама гледайте да не го играете другата седмица по това време :lol:
† Harbinger of Death †
cena_baby1

Мнение от cena_baby1 »

zdraveite mom4eta,iskam ako moje da u4astvam vuv va6iq turnir,az sum ot klasa na felix.ako iskate mi pi6ete za ma4ove na skype cena_baby1.uspeh!!!
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

еее, най-накрая се появи!
те тоя човек ако е редовен може да направи нещо значимо тук!!!
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

cena_baby1 написа:zdraveite mom4eta,iskam ako moje da u4astvam vuv va6iq turnir,az sum ot klasa na felix.ako iskate mi pi6ete za ma4ove na skype cena_baby1.uspeh!!!
Изображение
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

хахах, еми тоя е като теле в железница-надали да почне да пише... но какво да се прави-някой пишат на латиница, други пишат така, но го оправят на БГ, а трети като мен копеленцето пишат по-бързо на кирилица отколкото на латиница и пишат уникално бързо... :lol:

ама че отплесване
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

tanasi написа:Ех момчета пак ли аз изоставам с мачовете :)
Извинявайте, ама в случая нямам вина, днеска цял ден бях online, че ме мързеше да ходя до даскало и си стоях в нас, моя човек Романс също го гледам от няколко часа в icq ма нито отговаря, нито нищо... Утре е петък вечер и не знам дали ще съм си в нас да играя, ще се опитаме да играеме до събота, ама ако не сме готови дотогава ще помоля Иморталити за малко търпение към нашия мач, че нещо сме заети и двамата с Романс :) Иначе ако играеме утре може тая седмица да свършиме турнира, което ще е перфектно :wink:
tanasi,сори,ама вчера сестра ми беше превзела компа :D.И не ми е казала за съобщенята ти.Тъпа е...Днес към 9 и нещо,ако можеш,екстра.
.
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

gonzo-9 написа:Myxata - Gonzo 2-6
Gonzo - Myxata 2-1

В 1 мач реших нещата и във 2 го карах по-леко :wink:

Явно не сте видяли тоя мач ;)

Не сте нанесли тоя мач а той се игра 1 от 1\4 ;)
:roll:
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Споко Гонзе щи го запишат братле като гледам доста готини 1/2 финали се очертават :D успех на стигналите до тях :) и ако може мааалко да задвижите нещата много ще сме ви благодарни :)

ПП: Fair play...

oy и Крисо умолявам те братле ако пак пропусна кога пуснеш новия турнир умолявам те запиши ме :)
но ще гледам този път да не пропусна постата :lol:
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Ок ше те запиша нп :wink:

Дано само скоро да пускам темата :P
Като са ясни двамата финалисти ше я пусна темата като ще съм записал около 10 човека но без отбори :wink:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Krissan написа:Ок ше те запиша нп :wink:

Като са ясни двамата финалисти ше я пусна темата като ще съм записал около 10 човека но без отбори :wink:
Моя отбор го знаеш :wink:
П.П 1/2 финалите как ще са, със жребий ли ? :roll:
Изображение
Аватар
StReAmM
Обратна връзка:

Мнение от StReAmM »

Ако може да ме запишеш и мене щото до понеделник няма да съм в софия и не знам дали ще успея да се запиша,надявам се от последните няколко турнира да сте разбрали че съм сериозен и си играя мачовете навреме ,10х предварително
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Ми гледайте сега, според мене темата трябва да се пусне утре вечерта, ма Криссан да си каже точно кога за да са нащрек всички дето искат да взимат добри отбори, щото аз винаги мога да му звънна по телефона да ми каже кога ще я пуска и да ви прееба :lol: :)

Иначе сега следобеда ще играеме с Романс, а Immortaliy ако е свободен може довечера да си играе полуфинала с победителя от нашия мач и съответно утре финала, ако Марин и Гонзо изиграят техния :wink:

Освен тва за Streamm гарантирам, че е много сериозен човек, то си личи де, айде Крис запиши го, че тука само ми надува главата да го записвам :roll: :lol:

И последно - без Барса на идния турнир, нали? :wink:

Еdit: ЛЕЛЕ
Няма такъв мач, колко време вече играя за първи път толко да се развълнувам от мач :lol:

tanasi - Романс 7:2
Тука не знам кво стана, още първата атака тръгвам с Вия и вкарвам от 30 метра в първата секунда, и после още досат голове, абе като цяло той не игра много, не знам що стана така, ама не показа достатъчно класа...

И аз спокоен спокоен почвам втория мач даже в началото се лигавех, а то кво стана - най-голмия ми кошмар :lol:
Романс - tanasi 6:2
Голям ужас, поведе ме с 4:0 и ме мачкаше по терена, абсолютна гавра с труп, откъде ли не вкара, страшен мач... Второто полувреме вкарах един гол да се върна в мача, ама той в следващата атака ми сложи пети :lol: И после както треперех да не ми лепне една шестица и вкарах някъв случаен гол, който ми даде психическото предимство, че дори да ми вкара два няма да отпадна и докрая удържах нещата като допуснах само един гол :lol: Смях ви казвам, голям, то той в крайна сметка май заслужаваше повече да продължи, просто аз съм един голям калитар :? :)

Тва е положението, едно много голямо браво за Романс, в първенството май ще ми създаде доста трудности :)

Айде Никола, чакам те тая вечер ако си свободен да играеме, готвя се вече за ново 10:2 ама тоя път в два мача :lol:
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Романс 2:7 tanasi
Романс 6:2 tanasi :D
.
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

StReAmM написа:

Ако може да ме запишеш и мене щото до понеделник няма да съм в софия и не знам дали ще успея да се запиша,надявам се от последните няколко турнира да сте разбрали че съм сериозен и си играя мачовете навреме ,10х предварително
Братле аз ще дебна и за тебе :lol: ще те запиша пич :)
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

tanasi написа:
И последно - без Барса на идния турнир, нали? :wink:
еее супер и аз съм ЗА БЕЗ нереално напомпания ламерски отбор на барселона :)
Finally Juny ends...
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

А на коя фифа ша е турнира :roll:
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

На ШЛ ше е турнира тъй като няма разлика в геймплея между двете и няма да ни пречи на играчите от клана. :wink: Па след 2-3 турнира ще се върнем на 07.

Сега за Барселона нз мисля да запиша някой от хората с по малък шанс в турнира с него.
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

1/2 Финали

Marin [ManUtd] - Gonzo [Lyon]
Gonzo [Lyon] - Marin [ManUtd]

Immortality [Bayern] - tanasi [Valencia]
tanasi [Valencia] - Immortality [Bayern]

ТЕМА ЗА СЛЕДВАЩИЯ ТУРНИР ПУСКАМ ДНЕС ОТ 8 !!!
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Гонзо , утре става ли , че днес няма да мога :)
Изображение
Публикувай отговор