Ми гледайте сега, според мене темата трябва да се пусне утре вечерта, ма Криссан да си каже точно кога за да са нащрек всички дето искат да взимат добри отбори, щото аз винаги мога да му звънна по телефона да ми каже кога ще я пуска и да ви прееба
Иначе сега следобеда ще играеме с Романс, а Immortaliy ако е свободен може довечера да си играе полуфинала с победителя от нашия мач и съответно утре финала, ако Марин и Гонзо изиграят техния
Освен тва за Streamm гарантирам, че е много сериозен човек, то си личи де, айде Крис запиши го, че тука само ми надува главата да го записвам
И последно - без Барса на идния турнир, нали?
Еdit: ЛЕЛЕ
Няма такъв мач, колко време вече играя за първи път толко да се развълнувам от мач
tanasi - Романс
7:2
Тука не знам кво стана, още първата атака тръгвам с Вия и вкарвам от 30 метра в първата секунда, и после още досат голове, абе като цяло той не игра много, не знам що стана така, ама не показа достатъчно класа...
И аз спокоен спокоен почвам втория мач даже в началото се лигавех, а то кво стана - най-голмия ми кошмар
Романс - tanasi
6:2
Голям ужас, поведе ме с 4:0 и ме мачкаше по терена, абсолютна гавра с труп, откъде ли не вкара, страшен мач... Второто полувреме вкарах един гол да се върна в мача, ама той в следващата атака ми сложи пети
И после както треперех да не ми лепне една шестица и вкарах някъв случаен гол, който ми даде психическото предимство, че дори да ми вкара два няма да отпадна и докрая удържах нещата като допуснах само един гол
Смях ви казвам, голям, то той в крайна сметка май заслужаваше повече да продължи, просто аз съм един голям калитар
Тва е положението, едно много голямо браво за Романс, в първенството май ще ми създаде доста трудности
Айде Никола, чакам те тая вечер ако си свободен да играеме, готвя се вече за ново 10:2 ама тоя път в два мача