Извинявайте, ама в случая нямам вина, днеска цял ден бях online, че ме мързеше да ходя до даскало и си стоях в нас, моя човек Романс също го гледам от няколко часа в icq ма нито отговаря, нито нищо... Утре е петък вечер и не знам дали ще съм си в нас да играя, ще се опитаме да играеме до събота, ама ако не сме готови дотогава ще помоля Иморталити за малко търпение към нашия мач, че нещо сме заети и двамата с Романс
Форумен UEFA CL турнир XVIII [Immortality !!! ]
Ех момчета пак ли аз изоставам с мачовете
Извинявайте, ама в случая нямам вина, днеска цял ден бях online, че ме мързеше да ходя до даскало и си стоях в нас, моя човек Романс също го гледам от няколко часа в icq ма нито отговаря, нито нищо... Утре е петък вечер и не знам дали ще съм си в нас да играя, ще се опитаме да играеме до събота, ама ако не сме готови дотогава ще помоля Иморталити за малко търпение към нашия мач, че нещо сме заети и двамата с Романс
Иначе ако играеме утре може тая седмица да свършиме турнира, което ще е перфектно 
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
- † iMMortality †
-
cena_baby1
- DukeNukem
- Обратна връзка:
cena_baby1 написа:zdraveite mom4eta,iskam ako moje da u4astvam vuv va6iq turnir,az sum ot klasa na felix.ako iskate mi pi6ete za ma4ove na skype cena_baby1.uspeh!!!

Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
tanasi,сори,ама вчера сестра ми беше превзела компаtanasi написа:Ех момчета пак ли аз изоставам с мачовете![]()
Извинявайте, ама в случая нямам вина, днеска цял ден бях online, че ме мързеше да ходя до даскало и си стоях в нас, моя човек Романс също го гледам от няколко часа в icq ма нито отговаря, нито нищо... Утре е петък вечер и не знам дали ще съм си в нас да играя, ще се опитаме да играеме до събота, ама ако не сме готови дотогава ще помоля Иморталити за малко търпение към нашия мач, че нещо сме заети и двамата с РомансИначе ако играеме утре може тая седмица да свършиме турнира, което ще е перфектно
.
-
TroY Gonzo
Споко Гонзе щи го запишат братле като гледам доста готини 1/2 финали се очертават
успех на стигналите до тях
и ако може мааалко да задвижите нещата много ще сме ви благодарни
ПП: Fair play...
oy и Крисо умолявам те братле ако пак пропусна кога пуснеш новия турнир умолявам те запиши ме
но ще гледам този път да не пропусна постата
ПП: Fair play...
oy и Крисо умолявам те братле ако пак пропусна кога пуснеш новия турнир умолявам те запиши ме
но ще гледам този път да не пропусна постата
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Ако може да ме запишеш и мене щото до понеделник няма да съм в софия и не знам дали ще успея да се запиша,надявам се от последните няколко турнира да сте разбрали че съм сериозен и си играя мачовете навреме ,10х предварителноKrissan написа:Ок ше те запиша нп![]()
Дано само скоро да пускам темата![]()
Като са ясни двамата финалисти ше я пусна темата като ще съм записал около 10 човека но без отбори
Ми гледайте сега, според мене темата трябва да се пусне утре вечерта, ма Криссан да си каже точно кога за да са нащрек всички дето искат да взимат добри отбори, щото аз винаги мога да му звънна по телефона да ми каже кога ще я пуска и да ви прееба
Иначе сега следобеда ще играеме с Романс, а Immortaliy ако е свободен може довечера да си играе полуфинала с победителя от нашия мач и съответно утре финала, ако Марин и Гонзо изиграят техния
Освен тва за Streamm гарантирам, че е много сериозен човек, то си личи де, айде Крис запиши го, че тука само ми надува главата да го записвам
И последно - без Барса на идния турнир, нали?
Еdit: ЛЕЛЕ
Няма такъв мач, колко време вече играя за първи път толко да се развълнувам от мач
tanasi - Романс 7:2
Тука не знам кво стана, още първата атака тръгвам с Вия и вкарвам от 30 метра в първата секунда, и после още досат голове, абе като цяло той не игра много, не знам що стана така, ама не показа достатъчно класа...
И аз спокоен спокоен почвам втория мач даже в началото се лигавех, а то кво стана - най-голмия ми кошмар
Романс - tanasi 6:2
Голям ужас, поведе ме с 4:0 и ме мачкаше по терена, абсолютна гавра с труп, откъде ли не вкара, страшен мач... Второто полувреме вкарах един гол да се върна в мача, ама той в следващата атака ми сложи пети
И после както треперех да не ми лепне една шестица и вкарах някъв случаен гол, който ми даде психическото предимство, че дори да ми вкара два няма да отпадна и докрая удържах нещата като допуснах само един гол
Смях ви казвам, голям, то той в крайна сметка май заслужаваше повече да продължи, просто аз съм един голям калитар
Тва е положението, едно много голямо браво за Романс, в първенството май ще ми създаде доста трудности
Айде Никола, чакам те тая вечер ако си свободен да играеме, готвя се вече за ново 10:2 ама тоя път в два мача
Иначе сега следобеда ще играеме с Романс, а Immortaliy ако е свободен може довечера да си играе полуфинала с победителя от нашия мач и съответно утре финала, ако Марин и Гонзо изиграят техния
Освен тва за Streamm гарантирам, че е много сериозен човек, то си личи де, айде Крис запиши го, че тука само ми надува главата да го записвам
И последно - без Барса на идния турнир, нали?
Еdit: ЛЕЛЕ
Няма такъв мач, колко време вече играя за първи път толко да се развълнувам от мач
tanasi - Романс 7:2
Тука не знам кво стана, още първата атака тръгвам с Вия и вкарвам от 30 метра в първата секунда, и после още досат голове, абе като цяло той не игра много, не знам що стана така, ама не показа достатъчно класа...
И аз спокоен спокоен почвам втория мач даже в началото се лигавех, а то кво стана - най-голмия ми кошмар
Романс - tanasi 6:2
Голям ужас, поведе ме с 4:0 и ме мачкаше по терена, абсолютна гавра с труп, откъде ли не вкара, страшен мач... Второто полувреме вкарах един гол да се върна в мача, ама той в следващата атака ми сложи пети
Тва е положението, едно много голямо браво за Романс, в първенството май ще ми създаде доста трудности
Айде Никола, чакам те тая вечер ако си свободен да играеме, готвя се вече за ново 10:2 ама тоя път в два мача
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Братле аз ще дебна и за тебеStReAmM написа:Ако може да ме запишеш и мене щото до понеделник няма да съм в софия и не знам дали ще успея да се запиша,надявам се от последните няколко турнира да сте разбрали че съм сериозен и си играя мачовете навреме ,10х предварителноKrissan написа:Ок ше те запиша нп![]()
Дано само скоро да пускам темата![]()
Като са ясни двамата финалисти ше я пусна темата като ще съм записал около 10 човека но без отбори
Finally Juny ends...
-
TroY Gonzo