amora написа:ReCoNNeCt написа:и оная работа ми е 16,5.
Абе, не ти ли е унизително докато си лъскаш примерно да си извадиш линийката и да си измериш пишката?
Кажи ни де "ReCoNNeCt"

п.п. кво сички в моя кур се втурачихте

amora написа:ReCoNNeCt написа:и оная работа ми е 16,5.
Абе, не ти ли е унизително докато си лъскаш примерно да си извадиш линийката и да си измериш пишката?
Leader. написа:Не просто @amora беше объркал автора на цитирания текст и пишеше твоето име
п.п.аз не се фукампросто го изтъкнах като факт
amora написа:Leader. написа:Не просто @amora беше объркал автора на цитирания текст и пишеше твоето име
п.п.аз не се фукампросто го изтъкнах като факт
Момиче съм, тъпако![]()
amora написа:Leader. написа:и оная работа ми е 16,5.
ReCoNNeCt написа:amora написа:Детенце, не се отваряй, че да не взема като се прибера във Варна да обиколя всички училища, да те намеря, да ти изтръгна малкото детско сърчице и да го подаря на котарака си да си играе с него по пода...Надявай се сефтето ти да се падне с някоя 8- см, че все пак да се почувстваш голям, за да не ти нанесе някакви трайни увреждания.
И btw прочети малко за пунктоацията с Бългаския език.
Добре сега какво направих , давам информация , не се отварям , това е изтината
ReCoNNeCt написа:Добре сега какво направих , давам информация , не се отварям , това е изтината
amora написа:Детенце, не се отваряй, че да не взема като се прибера във Варна да обиколя всички училища, да те намеря, да ти изтръгна малкото детско сърчице и да го подаря на котарака си да си играе с него по пода...Надявай се сефтето ти да се падне с някоя 8- см, че все пак да се почувстваш голям, за да не ти нанесе някакви трайни увреждания.
И btw прочети малко за пунктоацията с Бългаския език.
ReCoNNeCt написа:Shadow' написа:ReCoNNeCt написа:1-во никва война не водя
2-ро кой е тоя Мукси
Форумна легенда от близкото минало. Всички го мразеха и чакаха да постне нещо, та да го запсуват и критикуват. Както казах, легенда! Само едно нападение срещу него може да сплоти форума толкова добре. А, и да, беше резан.
Да не става въпрос за никсан
Daddy Yankee написа:на 16 години съм (на 31 март ставам на 17) и съм висок 1.69м
това нормално ли е или съм по-нисък от нормалното?
мерси предварително за сериозните отговори.