Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 17:12
amora написа: ReCoNNeCt написа: и оная работа ми е 16,5 . Абе, не ти ли е унизително докато си лъскаш примерно да си извадиш линийката и да си измериш пишката?
Кажи ни де "ReCoNNeCt" .Ами в интерес на истината не го правя докато лъскам ама ми е било чудно колко е точно
п.п. кво сички в моя кур се втурачихте
|
|
|
|
|
amora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 17:15
Е, ся, една грешка, човешко е и напълно допустимо (дори и за кралска кобра като мен ). Иначе...как да не се вторачваме в твоя кур като го излагаш на показ, предоставяйки ни такива данни за него?
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 17:22
Не просто @amora беше объркал автора на цитирания текст и пишеше твоето име
п.п.аз не се фукам просто го изтъкнах като факт
|
|
|
|
|
amora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 17:24
Leader. написа: Не просто @amora беше объркал автора на цитирания текст и пишеше твоето име п.п.аз не се фукам просто го изтъкнах като факт
Момиче съм, тъпако
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 17:29
amora написа: Leader. написа: Не просто @amora беше объркал автора на цитирания текст и пишеше твоето име п.п.аз не се фукам просто го изтъкнах като факт Момиче съм, тъпако
Ми не разбрах
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 17:30
15 години, 179 см. Въпреки че ми се иска да съм по нисък :/ . А иначе за Деди Янки - спокойно и аз имам един приятел '89 дето е 1.65-1.70 така, че не нещо за което да се притесняваш
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 17:47
amora написа: Leader. написа: Не просто @amora беше объркал автора на цитирания текст и пишеше твоето име п.п.аз не се фукам просто го изтъкнах като факт Момиче съм, тъпако amorke, не се ядосвай...те са нови тука...а ти добре дошла отново amora написа: Leader. написа: и оная работа ми е 16,5 . Абе, не ти ли е унизително докато си лъскаш примерно да си извадиш линийката и да си измериш пишката?
Няма нищо унизително в това за един мъж, който така или иначе си мисли 25/7 за секс...
|
|
|
|
|
amora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 17:52
Gastly, а ако една жена мисли 26/7 за секс това означава ли, че трябва да си вкарва измервателни уреди между краката, за да е подготвена с отговор на върпоса "Извиня'ай скъпа, ма колко ти е дълбока п*тката?"
|
|
|
|
|
N2O
|
|
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 17:56
amora написа: Gastly, а ако една жена мисли 26/7 за секс това означава ли, че трябва да си вкарва измервателни уреди между краката, за да е подготвена с отговор на върпоса "Извиня'ай скъпа, ма колко ти е дълбока п*тката?"
Да
|
|
|
|
|
amora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 17:58
Едит, хора. Но не променям последното изречение!
И btw, ReCoNNeCT, прочети малко за пунктоацията в Бългаския език.
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 18:13
ReCoNNeCt написа: amora написа: Детенце, не се отваряй, че да не взема като се прибера във Варна да обиколя всички училища, да те намеря, да ти изтръгна малкото детско сърчице и да го подаря на котарака си да си играе с него по пода...Надявай се сефтето ти да се падне с някоя 8- см, че все пак да се почувстваш голям, за да не ти нанесе някакви трайни увреждания.
И btw прочети малко за пунктоацията с Бългаския език. Добре сега какво направих , давам информация , не се отварям , това е изтината
брато щом Ви забеляза с 2 твои поста, че си тъпо парче, при положение че я нямаше цифрата време (ео, здравей ), то верно трябва да се изнесеш от тука...
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 18:14
ReCoNNeCt написа: Добре сега какво направих , давам информация , не се отварям , това е изтината
Е, щом, даваш, информация, няма проблем, само, не, прекалявай, с нея ,защото, става, лошо.
П.П: И спри да слагаш запетайки където ти падне. Никак не е прегледно, а и е признак за ниска езикова култура.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 18:15
amora написа: Детенце, не се отваряй, че да не взема като се прибера във Варна да обиколя всички училища, да те намеря, да ти изтръгна малкото детско сърчице и да го подаря на котарака си да си играе с него по пода...Надявай се сефтето ти да се падне с някоя 8- см, че все пак да се почувстваш голям, за да не ти нанесе някакви трайни увреждания.
И btw прочети малко за пунктоацията с Бългаския език.
amora - това беше ненужно.
Сякаш говори за теб.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 19:56
amora`nervnа хес ентърд етц етц.
Тука 3та световна наприхте зарад некъв льольо , дет не знае къде стъпва .. Бахти явлението , тоя бие Мукси , само че он беше ного упорит.
Да видиме тоз.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 20:07
ReCoNNeCt написа: кой е тоя Мукси
Форумна легенда от близкото минало. Всички го мразеха и чакаха да постне нещо, та да го запсуват и критикуват. Както казах, легенда! Само едно нападение срещу него може да сплоти форума толкова добре. А, и да, беше резан.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 20:10
ReCoNNeCt написа: Shadow' написа: ReCoNNeCt написа: 1-во никва война не водя 2-ро кой е тоя Мукси Форумна легенда от близкото минало. Всички го мразеха и чакаха да постне нещо, та да го запсуват и критикуват. Както казах, легенда! Само едно нападение срещу него може да сплоти форума толкова добре. А, и да, беше резан. Да не става въпрос за никсан
Никсън си е пич, тоя беше...ох, изчакай 10 мин и някой друг ще ти обясни (използвайки доста нецензурни думи, разбира се)
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Re: въпрос за сантиметри... Публикувано на: 26 Фев 2007 20:10
Daddy Yankee написа: на 16 години съм (на 31 март ставам на 17) и съм висок 1.69м това нормално ли е или съм по-нисък от нормалното? мерси предварително за сериозните отговори.
Аз съм на 14 и съм 1,72 според мен си малко нисък за възрастта си
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 20:15
Феноменът "Муки" не може да бъде обяснен!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 20:18
ReCoNNeCt написа: Абе , хора според вас нормално ли е да съм 1 и 85 и да съм на 14 и половина , взех да се притеснявам
Да, ама не е нормално да си толкоз прост.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|