въпрос за сантиметри...
- Бижутера
- Обратна връзка:
въпрос за сантиметри...
на 16 години съм (на 31 март ставам на 17) и съм висок 1.69м
това нормално ли е или съм по-нисък от нормалното?
мерси предварително за сериозните отговори.
това нормално ли е или съм по-нисък от нормалното?
мерси предварително за сериозните отговори.
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Ем аз съм на 16 (септември правя 17) и съм 1.65 .. ама не ми пука
(пък сестра ми е на 12 и е висока колкото мен ^^).. но човек расте до към 20 годишен така че няма страшно :>
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
sergeantrh0
На снимките ти не изглеждаш по-висок от 1.70ReCoNNeCt написа:не съм казвал нищо такова , бах ли го ве , даже не ми харесва , че съм толкоз висок|Вuddy| написа:Стига бе, ламе.Разбрахме вече, че си пич и, че си висок.ReCoNNeCt написа:бахти , аз ли съм наи-висок тика
ЕДИТ: Айде щот съм си добър по душа...
- Gastly
- Обратна връзка:
Малко ме е срам...тя отвреме навреме не се вижда, ама все пак...Nekropanzer написа:Шефе , а гърбицата що я не спомена ?Gastly написа:Аз па съм на 17 и съм 1.87, а оная работа ми е 23...едната ръка ми е по къса с 5 санта, а левия крак с 7 санта по-дълъг...
Ебаси...май не е нормално...как мислите вие...
- [FFF]Flaming One
аз за пръв път виждам толкова запетайки в един постReCoNNeCt написа:еи пич сериозно , виж ми другите снимки , и както казах вече , как може да определяте от една снимка какъф е човека и не само , по външен вид , ами и му правите характеристика , че бил хей и т.нDante написа:Mи кат та гледаме,наистина не изглеждаш по-висок от 1.70ReCoNNeCt написа:ся и ти ли почна?
бали , го , макар ,че това не ми е първия форум , за 1-яи път , виждам толкоз хейтъри събрани на 1-но , място ....
- <GLaDiaToR>
-
Abdominal Pain
Re: въпрос за сантиметри...
ReCoNNeCt написа:аз съм 1 87 , че и повече май , и съм на 15
От снимките, които ти тъй учтиво ни показа, явно се вижда, че не си 187. Не само че си ламер, спамер, нууб, идиот, грозен, ама си и мазен лъжец. Нямам представа защо все още си тук. В целия форум няма да се намери човек, който да каже, че му е приятно да си приказва с теб (освен приятелчетата ти, които си довлякъл със себе си тук), да ти чете постовете или въобще да има нещо общо с теб. Защо си още тук? Не осъзнаваш ли, че не си желан? Моля те, отърви ни от своето присъствие, с което нищо не допринасяш, а само създаваш препирни. Ако не заради нас, то поне го направи заради малкото самоуважение, което ти е останало. Защо си още тук? За да ни дразниш с глупостите си, за да получаваш оценка на профила си в темата "Аватар и Подпис", в която неспирно постваш? Какво внедрено чувство за малоценност имаш, че да се нуждаеш непрекъснато да чуваш отзиви по свой адрес? Не знам и не искам да знам. Но в едно съм сигурен - всички се молим да се махнеш.
Защо си още тук?

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

-
Accidental Protege
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Re: въпрос за сантиметри...
Реконект тва ако някой ми го кажеше на мене щях веднага да си обера партекешите и да ида в тийн проблемAbdominal Pain написа:ReCoNNeCt написа:аз съм 1 87 , че и повече май , и съм на 15![]()
От снимките, които ти тъй учтиво ни показа, явно се вижда, че не си 187. Не само че си ламер, спамер, нууб, идиот, грозен, ама си и мазен лъжец. Нямам представа защо все още си тук. В целия форум няма да се намери човек, който да каже, че му е приятно да си приказва с теб (освен приятелчетата ти, които си довлякъл със себе си тук), да ти чете постовете или въобще да има нещо общо с теб. Защо си още тук? Не осъзнаваш ли, че не си желан? Моля те, отърви ни от своето присъствие, с което нищо не допринасяш, а само създаваш препирни. Ако не заради нас, то поне го направи заради малкото самоуважение, което ти е останало. Защо си още тук? За да ни дразниш с глупостите си, за да получаваш оценка на профила си в темата "Аватар и Подпис", в която неспирно постваш? Какво внедрено чувство за малоценност имаш, че да се нуждаеш непрекъснато да чуваш отзиви по свой адрес? Не знам и не искам да знам. Но в едно съм сигурен - всички се молим да се махнеш.
Защо си още тук?
Деди Янки-еби го.Расте се до края на пубертета,но еби го.
- The`Gorilla`Man
- Обратна връзка:
На поставилия темата ще кажа, че има доста време да расте. Най-вероятно това просто ще стане в по-късните ти години. Пак и да си останеш такъв това не е причина да се тревожиш и комплексираш. А що се отнася за мен... аз съм 1.92 тапи такива!!
Не, не сте тапи, просто сте.....нормални
Висок сам и се харесвам такъв, на 16 години съм.
))
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=2267490
Не е важно дали си от село, важното е да не носиш селото в себе си!
- <GLaDiaToR>
Къде е правена снимкатаThe`Gorilla`Man написа:На поставилия темата ще кажа, че има доста време да расте. Най-вероятно това просто ще стане в по-късните ти години. Пак и да си останеш такъв това не е причина да се тревожиш и комплексираш. А що се отнася за мен... аз съм 1.92 тапи такива!!![]()
Не, не сте тапи, просто сте.....нормални
Висок сам и се харесвам такъв, на 16 години съм.
))
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций