Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 14:08

Радвам се Disturbеd ,че накрах един от може би нека го кажа така големите песимисти и отрицатели на форума да се замисли и да разсъждава над това което казах. ( С такова впечатление съм останал може да не е така)
Нямаш си на идея колко си прав , ако си забелязал аз не говоря само за Християнството аз говоря за божественото над нас. Не го опреличавам към единна догма както е правено от църквата. Позволявща да се изповядва вяра само на определени езици. Всичкото добро е в нас и с малко помощ или може би добро стечение на обстоятелствата бихме могли да бъдем по-добри със другите нали... :)

Истинската мъдрост се добива когато човек поставя всичките си вярвания на границата на отрицанието. Когато се осъмни във сичко което вярва. Тогава той става по-добър , тогава намира своят път в живота и вътрешният мир който личи и отвън. Така елиминира нащата които не го допълват, тка си направил и ти. Надявам се наистина да си щастлив човек.

Но това не значи да изклюваш всяка опция показвана ти. Това вече му се нарича кон с капаци.

Впрочем ако искаш научно обяснение за това ,че сме проста енергия чисто състояния изграждащо материя ,чрез вибрации.
Питай един физик какво има след квантовото ниво.

Човек-тъкан-клетка-атом-атомно ядро-квантова структура - Огромни празни пространства и вибрираща енергия - Още по-огромни празни пространства и още чиста енергия. По-нататъка човек не е могъл да види със своите приспособления.

Християнството както и философиите са начин на живот. Начин по който се стремиш чрез помощта която оказваш на другите да помогнеш на самият себе си.

Имал съм честта да изчета Корана , Библията и Махапхарата и Рамаяна , както и познания около Сатанизма , Древните Китайски учения както и на учението на хаоса.

Има секти да има и наистина заблудени хора, невиждащи святът около тях. Но има и хора като мен четящи и събиращи познанието около тях. Това не го прави този човек част от тях. Той търси перфекционизъм ,чрез самоусъваршенстване във всеки аспект.

И наистиан се радвам ,че отговори на поста ми по този интелигентен и структориран начин излагйки своята истина.
(handshake) и Дист не приемай думи те ми като тотална истина или към някаква упрека към теб или който и да било просто се опитвам да разширя мирогледа ви. Няма 1 истина.

@Rhoninn- Темата може да ти се струва забавна само ако не виждаш сериозността на въпроса който дискутираме.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 16:24

Disturbеd написа:
Да, физиката не обяснява много от нещата в материалният свят, но там се намесват метафизиката и квантовата физика, химия и механика.
Кванотвата физика още е само теория междо другото.Иначе с останалите казани неща от дистурбед съм съгласен.Религията уж е измислена да убединява хората,и до някаде оценявам това,но от друга страна колко хора умират днес на религиозна основа?Говоря за войните в близкия изток.Би било хубаво светът да се убедини под една религия но не ми се вярва тъй като с напредване на времето хората поумняват и вярващите са все по-малко.

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 17:31

" Християнството както и философиите са начин на живот. Начин по който се стремиш чрез помощта която оказваш на другите да помогнеш на самият себе си. "

Така е.. имам един приятел , който ходи на даскало, след това е на църква, след това чете библията у тях и се моли, както се моли и през другото време, пак е на църква и пак си чете библията у тях и се моли. И това е неговото ежедневие - никакви други книги, телевизия, игри, жени, коли и т.н. Нищо. Единствено Бог... може да ви се стори , странно - но той е по-щастлив от всякога :!:

Щом му харесва, нека си живее така. Аз не съм удовлетворен от подобен начин на живот, затова го и нямам. :wink:
Всичко е до въпрос на избор, Свободна Воля. Има я. Това, че в християнството, ако не спазваш законите ще бъдеш наказан е друго нещо.. но все пак имаш право на избор... право на избор дори да вярваш или не.. или пък в какво точно да вярваш.. избори мнооооооооооого.... :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 18:42

Саваот.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 21:41

Аз вярвам в Доброто. И го наричам Бог. Ок?
P.S. Важното е всеки човек да прави първото.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 21:53

Наскоро гледах "В търсене на Свещенното копие" или нещо подобно. Приключенски екшън, стил Индиана Джоунс, но с типичните за Холивуд специални ефекти. Та там, за да се сдобиеш с острието на копието трябва да назовеш името божие. Когато злодеят казва на главният герой "Какво чакаш? Отвори проклетията.", героят отвръща - "Името му е най-голямата загадка на този свят!". В крайна сметка отговора беше "АЗ", понеже "Бог е във всички нас".
Моят коментар - :113:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Заглавие: Re:
Публикувано на: 22 Яну 2012 19:23

Bagerista_Boy написа:
JazzJack написа:
Господ?

A3 8)

Ебаси якото... Още от едно време съм бил Божество :)

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Името на Бог
Публикувано на: 22 Яну 2012 19:45

АЛАХ АКБАР БЕ, УБИТАЦИ

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Публикувано на: 22 Яну 2012 21:12

Яхбулон

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2012 03:14

аве кой изрови тая тъпа тема пълна с идиоти от преди 5 години ве путки майни.. :shock: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2012 18:00

Булгаков написа:
Вие винаги сте били яростен проповедник на теорията, че след като главата бъде отрязана, животът на човека секва, той се превръща в пепел и изчезва в небитието. Приятно ми е да ви съобщя в присъствието на моите гости, въпреки че те самите са доказателство на съвсем друга теория, че вашата теория е солидна и остроумна. Впрочем всички теории са от един дол дренки. И една от тях твърди, че всеки ще бъде възнаграден според вярата си.

:D

Профил

Публикувано на: 23 Яну 2012 21:57

djokera написа:
Булгаков написа:
Вие винаги сте били яростен проповедник на теорията, че след като главата бъде отрязана, животът на човека секва, той се превръща в пепел и изчезва в небитието. Приятно ми е да ви съобщя в присъствието на моите гости, въпреки че те самите са доказателство на съвсем друга теория, че вашата теория е солидна и остроумна. Впрочем всички теории са от един дол дренки. И една от тях твърди, че всеки ще бъде възнаграден според вярата си.

:D

Не намесвай Булгаков в подобни дебати, защото по темата той е по-малко осведомен и от мен. Поради простата причина, че е починал преди 70 години и много от откритията на неврологията така и не са достигнали до него, и повечето съвременни тийнейджъри дори от обща култура могат да научат повече, отколкото той е знаел (отново - по конкретната тема).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com