??????? ??? ?? ?????? ???? ???? ??? - ?????? ?????? NFS: Carbon - ??????.
? ?? ???? /????????/ ???? ???? ??? ?? ???-??????? ??????, ???? ?????? ?? ???? ??????? ???? ?? ???????? ??? ? ?? ?? ???? ???.
Изразяването на едно безобидно препдочитание не би трябвало да води до бан (не че аз лично предпочитам друго списания пред ПСМ).Time's up написа:Бтв,не мога да разбера какво се оплаквате от бановете.Това е все едно да се регна в първия срещнат метъл форум и да отворя тема "чалга > метъл".Или да пиша по форумите на ЦСКА как Левски е по-добрият отбор(което си е така де). Помислете малко..

Ама и самочувствие не ви липсва.. Аз пък мисля че точно след тези промени заприличахте на Уъркшопа. Добре ,трябват промени ,за това съм съгласен. Обаче не само единия дизайн прави списанието. Уникалния стил на статиите и вложеното желание и чувство са далеч по-важни.Petar написа:Призовавам всички капацитети просто да разгледат списанието. Който не го е виждал последните два броя на PC Mania, с вече направените промени, няма думата. Ако до сега просто сме водили, сега водим с много.
Защото Уъркшопа му се е разпаднал в ръцете и сега няма какво да четеDaddy Yankee написа:е що пишеш тука мишка такава?NERO написа:PCmaniata спрях да си взимам някаде преди 3 месеца неми прави кеф да го четя докато Уъркшоп е нещто много по различно.