Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:44
?? ?????????? ?? ????? ?? ??? ?? ???????, ???-???????? ?????? ????? ??-????? ????? ?? ????, ????????? ????? 2 ?????? ????????.
??????? ??? ?? ?????? ???? ???? ??? - ?????? ?????? NFS: Carbon - ??????.
? ?? ???? /????????/ ???? ???? ??? ?? ???-??????? ??????, ???? ?????? ?? ???? ??????? ???? ?? ???????? ??? ? ?? ?? ???? ???.
___________________________________ There is no rule without exception.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:45
Xayzer написа: Disturbеd написа: мен ме баннаха веднъж, само защото казах, че Шоп-а ми харесва повече...
Начи да очаквам бан за дето казах че уорка ми харесва повече
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:47
Имам 4 броя на Уъркшопа
Не ми харесаха и след това си купих ПСМания от същия месец за да разкарам горчивия вкус от устата си
Да не говорим че всичките ми се разпаднаха в ръцете а дисковете им са много калпаво направени
ПСМания рулира! В миналото също беше така и така ще е и в бъдеще
Но като преглеждам бр. 11 от 2000 година (първия бр. на манията който имам) и после като прочета някой нов се забелязва че списанието се е придвижило надолу вместо нагоре
Все по-малко въображение и хумор в статиите, все повече глупости и неточности...
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Petar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:47
Призовавам всички капацитети просто да разгледат списанието. Който не го е виждал последните два броя на PC Mania, с вече направените промени, няма думата. Ако до сега просто сме водили, сега водим с много.
___________________________________ Join the tastiest club on the planet Spam.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:49
И са кво да си го купя ли новия или не
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:51
???? ?? ??, ???? ?? ???????? ??? ???? ?????
___________________________________ There is no rule without exception.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:58
HatriX написа: Купи си го, няма да обеднееш кой знае колко
Ми прав си по беден от са нема да стана...обаче не мисля да си харча парите за глупости
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 15:19
От геймърските списания си купувам PC Mania, иначе следя и друга компютърна преса.
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 15:29
Далечната 1998г.Брой 2.От тогава купувам PCMania.Другите са само жалки опити за направа на тоалетна хартия Веднага отговарям на забавните типове - да,чел съм други списания,и да - смучат.Бтв,не мога да разбера какво се оплаквате от бановете.Това е все едно да се регна в първия срещнат метъл форум и да отворя тема "чалга > метъл".Или да пиша по форумите на ЦСКА как Левски е по-добрият отбор(което си е така де ). Помислете малко..
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 15:37
Time's up написа: Бтв,не мога да разбера какво се оплаквате от бановете.Това е все едно да се регна в първия срещнат метъл форум и да отворя тема "чалга > метъл".Или да пиша по форумите на ЦСКА как Левски е по-добрият отбор(което си е така де ). Помислете малко..
Изразяването на едно безобидно препдочитание не би трябвало да води до бан (не че аз лично предпочитам друго списания пред ПСМ).
Е, ако мнението е било нещо от сорта на "Сипсание X рулира, вашето съква яко" е друго нещо. Но да бъдеш баннат, само ако си казал "ПСМ ми харесва, но Х ми харесва повече" си е чиста проба тоталитаризъм
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 15:38
Time's up написа: .Или да пиша по форумите на ЦСКА как Левски е по-добрият отбор( което си е така де ). Помислете малко..
|
|
|
|
|
NERO
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 15:51
PCmaniata спрях да си взимам някаде преди 3 месеца неми прави кеф да го четя докато Уъркшоп е нещто много по различно.
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 17:05
Petar написа: Призовавам всички капацитети просто да разгледат списанието. Който не го е виждал последните два броя на PC Mania, с вече направените промени, няма думата. Ако до сега просто сме водили, сега водим с много.
Ама и самочувствие не ви липсва.. Аз пък мисля че точно след тези промени заприличахте на Уъркшопа. Добре ,трябват промени ,за това съм съгласен. Обаче не само единия дизайн прави списанието. Уникалния стил на статиите и вложеното желание и чувство са далеч по-важни.
|
|
|
|
Petar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 17:17
Това за да е ясно и да няма шикалкавене. Всеки си стои зад думите.
___________________________________ Join the tastiest club on the planet Spam.com
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 17:26
Аз бих казал "Ако сега водите то преди водихте с МНОГО"...
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 17:29
NERO написа: PCmaniata спрях да си взимам някаде преди 3 месеца неми прави кеф да го четя докато Уъркшоп е нещто много по различно.
е що пишеш тука мишка такава?
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 17:30
Daddy Yankee написа: NERO написа: PCmaniata спрях да си взимам някаде преди 3 месеца неми прави кеф да го четя докато Уъркшоп е нещто много по различно. е що пишеш тука мишка такава?
Защото Уъркшопа му се е разпаднал в ръцете и сега няма какво да чете
едит:
исках да кажа "четйе" или както там се казва "четя" в трето лице
|
|
|
|
|
NERO
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 17:41
Просто в този форум ми допадат повече хората.
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2007 00:39
Конкуренцията замира? Аз какво ви казах? Казах ви! Да на правим конкурентно издание, което да детронира "Краля".
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2007 02:55
Imoras написа: Аз бих казал "Ако сега водите то преди водихте с МНОГО"...
Има много истина в това... мда...
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|