Конкуренцията замира....

Нещата от живота
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Конкуренцията замира....

Мнение от Бижутера »

мисля,че конкуренцията на пс мания леко по леко замира.
списание Геймплей няма обновление на сайта от един месец,списанието не излиза от два месеца,а във форума им не е писано с векове.
май вече хората се усетиха и вече абсолютен лидер в гейм бранша е моята любима пс мания :D :D
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

А Уоркшоп... ? ;) Доста сериозен конкурент.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Ами някогашният писиклуб? Какво стана с тези хора?
Това на аватара не съм аз :/
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Казим написа:Ами някогашният писиклуб? Какво стана с тези хора?
Те се преименуваха на Геймплей.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Пц клуба преди беше много смотано си спомням.Са не знам как стоят нещата
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

WannaBe написа:Пц клуба преди беше много смотано си спомням.Са не знам как стоят нещата
Все така смотано е ;)

Но Уъркшопа е добър, и честно казано мисля, че се купува повече от ПиСи манията :?
Don't care, всъщност, докат' я има Манията не ме 3б3 :)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Phantom

Мнение от Phantom »

Аз съм изневерявал само два пъти на РС мания. Единия път с Games Machine - италианско списание, от което не разбрах и дума, ама имаше готини картинки и Total Annihilation цяла на два диска. Другия път беше Game Master. Обаче ми е простено, защото тогава само се познавахме и не ходехме сериозно :oops: Макар че напоследък отношенията малко охладняха и си имам нова любов - HiComm. Само не ме пребивайте с камъни...
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
Аватар
<GLaDiaToR>

Мнение от <GLaDiaToR> »

взех си няколко пъти Workshop, и всички броеве докато ги прочета се разпадаха, а повярвайте ми аз много си пазя списанията и книгите. И затова карам на пц-маниа. Имам всички броеве от ноември 2004 насам ;).
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Tmac

Мнение от Tmac »

Все още само Пц Мания си купувам.Всички броеве от 1/2004 до сега ги има.Освен 4/2004,ако някой го има да се обади :P
Go hard or go home.
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

"Накрая ще остане само един..." - конкуренцията бавно ще отмре, макар че преди имаше едно доста сполучливо списание "NeoGamer", но след няколко броя изпадна в неизвестното...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Codename 47 написа:Все още само Пц Мания си купувам.Всички броеве от 1/2004 до сега ги има.Освен 4/2004,ако някой го има да се обади :P
Аз го имам,мой човек :D .
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Ми то една конкуренция...Мани бегай.РС Клуб имам точно 3 броя вкъщи и във всичките има едно и също "РС клуб е най-голямото списание за игри в България" и прочее шит,а в ревютата на игри има само и единствено яко хейтване.
Уъркшоп-не съм си го купувал,не смятам и да го купя.
Изображение
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Начи преди си купувах пц маниата ма нешу се отказах може би щото вече не играя толкова на игри...и уоркшопа съм го взимал и мога да кажа едно нещо в пъти по добър и като дизайн и като съдържание...не казвам че пц манията е тъпа но повече впечатление ми направи уорка :wink:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Phantom написа:Аз съм изневерявал само два пъти на РС мания. Единия път с Games Machine - италианско списание, от което не разбрах и дума, ама имаше готини картинки и Total Annihilation цяла на два диска. Другия път беше Game Master. Обаче ми е простено, защото тогава само се познавахме и не ходехме сериозно :oops: Макар че напоследък отношенията малко охладняха и си имам нова любов - HiComm. Само не ме пребивайте с камъни...
ААААА, и аз го имам тоя брой на Games Machine :D
все аркадаши сме

Krieg
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Алминатора написа:Уъркшоп-не съм си го купувал,не смятам и да го купя.

Доста пропускаш ;) Цената оправдава качеството на списанието. Просто си вземи един брой, прочети, пък ще видиш.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Disturbеd написа:
Алминатора написа:Уъркшоп-не съм си го купувал,не смятам и да го купя.

Доста пропускаш ;) Цената оправдава качеството на списанието. Просто си вземи един брой, прочети, пък ще видиш.
Прав си.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Phantom

Мнение от Phantom »

Малее ако знаеха от екипа какъв бунт назрява в тая тема... глави щяха да хвърчат :twisted:
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Phantom написа:Малее ако знаеха от екипа какъв бунт назрява в тая тема... глави щяха да хвърчат :twisted:
Ти мани тва, мен ме баннаха веднъж, само защото казах, че Шоп-а ми харесва повече... ;)
Не търпите критика, и това си е...
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Disturbеd написа: мен ме баннаха веднъж, само защото казах, че Шоп-а ми харесва повече... ;)
:shock:
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Zero-Blade
Обратна връзка:

Мнение от Zero-Blade »

Disturbеd написа: Ти мани тва, мен ме баннаха веднъж, само защото казах, че Шоп-а ми харесва повече... ;)
Не търпите критика, и това си е...
Не само теб ;)
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Публикувай отговор