Автор |
Съобщение |
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Конкуренцията замира.... Публикувано на: 15 Фев 2007 20:55
мисля,че конкуренцията на пс мания леко по леко замира.
списание Геймплей няма обновление на сайта от един месец,списанието не излиза от два месеца,а във форума им не е писано с векове.
май вече хората се усетиха и вече абсолютен лидер в гейм бранша е моята любима пс мания
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2007 20:56
А Уоркшоп... ? Доста сериозен конкурент.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2007 21:06
Ами някогашният писиклуб? Какво стана с тези хора?
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2007 21:23
Казим написа: Ами някогашният писиклуб? Какво стана с тези хора?
Те се преименуваха на Геймплей.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2007 21:26
Пц клуба преди беше много смотано си спомням.Са не знам как стоят нещата
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2007 21:28
WannaBe написа: Пц клуба преди беше много смотано си спомням.Са не знам как стоят нещата
Все така смотано е
Но Уъркшопа е добър, и честно казано мисля, че се купува повече от ПиСи манията
Don't care, всъщност, докат' я има Манията не ме 3б3
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2007 21:56
Аз съм изневерявал само два пъти на РС мания. Единия път с Games Machine - италианско списание, от което не разбрах и дума, ама имаше готини картинки и Total Annihilation цяла на два диска. Другия път беше Game Master. Обаче ми е простено, защото тогава само се познавахме и не ходехме сериозно Макар че напоследък отношенията малко охладняха и си имам нова любов - HiComm. Само не ме пребивайте с камъни...
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2007 22:04
взех си няколко пъти Workshop, и всички броеве докато ги прочета се разпадаха, а повярвайте ми аз много си пазя списанията и книгите. И затова карам на пц-маниа. Имам всички броеве от ноември 2004 насам .
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2007 22:06
Все още само Пц Мания си купувам.Всички броеве от 1/2004 до сега ги има.Освен 4/2004,ако някой го има да се обади
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
Wong Fei Hung
|
|
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 08:03
"Накрая ще остане само един..." - конкуренцията бавно ще отмре, макар че преди имаше едно доста сполучливо списание "NeoGamer", но след няколко броя изпадна в неизвестното...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 09:47
Codename 47 написа: Все още само Пц Мания си купувам.Всички броеве от 1/2004 до сега ги има.Освен 4/2004,ако някой го има да се обади
Аз го имам,мой човек .
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 11:08
Ми то една конкуренция...Мани бегай.РС Клуб имам точно 3 броя вкъщи и във всичките има едно и също "РС клуб е най-голямото списание за игри в България" и прочее шит,а в ревютата на игри има само и единствено яко хейтване.
Уъркшоп-не съм си го купувал,не смятам и да го купя.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 11:13
Начи преди си купувах пц маниата ма нешу се отказах може би щото вече не играя толкова на игри...и уоркшопа съм го взимал и мога да кажа едно нещо в пъти по добър и като дизайн и като съдържание...не казвам че пц манията е тъпа но повече впечатление ми направи уорка
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 11:54
Phantom написа: Аз съм изневерявал само два пъти на РС мания. Единия път с Games Machine - италианско списание, от което не разбрах и дума, ама имаше готини картинки и Total Annihilation цяла на два диска. Другия път беше Game Master. Обаче ми е простено, защото тогава само се познавахме и не ходехме сериозно Макар че напоследък отношенията малко охладняха и си имам нова любов - HiComm. Само не ме пребивайте с камъни...
ААААА, и аз го имам тоя брой на Games Machine
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 12:10
Алминатора написа: Уъркшоп-не съм си го купувал,не смятам и да го купя.
Доста пропускаш Цената оправдава качеството на списанието. Просто си вземи един брой, прочети, пък ще видиш.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:04
Disturbеd написа: Алминатора написа: Уъркшоп-не съм си го купувал,не смятам и да го купя. Доста пропускаш Цената оправдава качеството на списанието. Просто си вземи един брой, прочети, пък ще видиш.
Прав си.
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:15
Малее ако знаеха от екипа какъв бунт назрява в тая тема... глави щяха да хвърчат
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:29
Phantom написа: Малее ако знаеха от екипа какъв бунт назрява в тая тема... глави щяха да хвърчат
Ти мани тва, мен ме баннаха веднъж, само защото казах, че Шоп-а ми харесва повече...
Не търпите критика, и това си е...
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:30
Disturbеd написа: мен ме баннаха веднъж, само защото казах, че Шоп-а ми харесва повече...
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 14:43
Disturbеd написа: Ти мани тва, мен ме баннаха веднъж, само защото казах, че Шоп-а ми харесва повече... Не търпите критика, и това си е...
Не само теб
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|