Ами на този които ти ми го даде.... там по горе.Мисля че е от версията щото маи сегашната ми е 1.8.0 а сървара изисква по висока... нз няма да се права на разбирач там кадето не разбирам нищоDraenei написа:На кой сървар се опитваш да се свържеш?Кажи кой и ще ти кажа как да го направиш.chefo_bg написа:Ми бате аз че съм тъп - тъп съм но още 1 въпросDraenei написа: Влизаш в Realmlist.wtf(от папката на играта) и го променяш на реалма на сървара.... Наче направих го тва въведох ИП-то там регнах се у саита и като вляза в уоу-а и ми пише unable to connect кажи кво праим сега ? ... даи скаип или нещо да ми помогнеш че съм мн зле с тая тема - оправяне на пачове и т.н
.. тука не е удобно да пишем 50 мнения свързани с моите глупости
Темичка за УоУ
-
Cherry Lips
Сваляш това и това тези файлове са версия 1.12 и 1.12.1(нужни за игра в сървара) като ги свалиш пускаш първо 1.12 изчакваш да се зареди после пускаш 1.12 to 1.12.1 чакаш и него,теглиш това(нужно за игра в сървара) и го пускаш чакаш да се зареди,правиш си акаунт и готово.chefo_bg написа:Ами на този които ти ми го даде.... там по горе.Мисля че е от версията щото маи сегашната ми е 1.8.0 а сървара изисква по висока... нз няма да се права на разбирач там кадето не разбирам нищоDraenei написа:На кой сървар се опитваш да се свържеш?Кажи кой и ще ти кажа как да го направиш.chefo_bg написа: Ми бате аз че съм тъп - тъп съм но още 1 въпрос... Наче направих го тва въведох ИП-то там регнах се у саита и като вляза в уоу-а и ми пише unable to connect кажи кво праим сега ? ... даи скаип или нещо да ми помогнеш че съм мн зле с тая тема - оправяне на пачове и т.н
.. тука не е удобно да пишем 50 мнения свързани с моите глупости
Ти кажи ?
- White Emperor
- Обратна връзка:
Аз играя в Blizzard сервера Deathwing
Ето го и моя герой: http://img217.imageshack.us/img217/1936 ... 52lmn7.jpg
Kaк ще видиш човек като играеш в некви помиини ями.Земи си оригинала и играй.Тва дето го играеш сега не е УоУ а неква жалка имитация.chefo_bg написа:Draenei мерси бате сичко оправих и сичко си тръгна и ся играя... ма 1 въпрос що не видях жив човек... боже да съм нямал късмет
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Ами незнам но преди играх в един сървар и имаше доста хора и не беше орегинала.Пък и не ми се дават толкова пари за оригиналаSoaP написа:Kaк ще видиш човек като играеш в некви помиини ями.Земи си оригинала и играй.Тва дето го играеш сега не е УоУ а неква жалка имитация.chefo_bg написа:Draenei мерси бате сичко оправих и сичко си тръгна и ся играя... ма 1 въпрос що не видях жив човек... боже да съм нямал късмет
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
мисля че това е оня Joana героят му беше: Mancow - Troll hunter 60lvl = 4days.20hours. (male)
Joana - Troll hunter 60lvl = 4days. 22hours. (female)
http://www.joanasworld.com
П.П: играх в близз само 20дни оти тогава изтече ключа от играта ми . Наще не са съгласни да дават пари
Joana - Troll hunter 60lvl = 4days. 22hours. (female)
http://www.joanasworld.com
П.П: играх в близз само 20дни оти тогава изтече ключа от играта ми . Наще не са съгласни да дават пари
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Шамана при сички случай.Ненормален герой.А друида е манджа с грозде.Смесица от сички класове и накрая се е получило дърво.Не случаино е наи малко играния герой.На 60ти левел е супер скученchefo_bg написа:Добре мерси сега ще пробвам да видим дали ще стане ... а бтв кажете от Шаман и Друид кво предпочитате общо взето не само пвп !?
Един приятел играе друид.Сега е 57 лвл и най високия му крит е 1.1(2) к което е мн малко...WannaBe написа:Шамана при сички случай.Ненормален герой.А друида е манджа с грозде.Смесица от сички класове и накрая се е получило дърво.Не случаино е наи малко играния герой.На 60ти левел е супер скученchefo_bg написа:Добре мерси сега ще пробвам да видим дали ще стане ... а бтв кажете от Шаман и Друид кво предпочитате общо взето не само пвп !?
Въпрос :
Реших да си напрая мейдж шот ми стана скучно с хънтера,та сега съм 15 левел но не знам къде да АоЕ грайндвам.Мислех във УФ да ходя ама пък там мн магьосници и не става работата...Ако знаете къде е добре за такъв грайнд пишете...
Също така ми тряят некви специални аддони за мейдж,щото така мн трудно се цъкат сичките магии,някой с числата,други с мишката абе мани гадно е...Та ако ми кажете такива аддони ще съм ви мн благодарен...
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- YamiRaziel
- Обратна връзка:
Ми за роуга вярно малко го прецакаха ама все пак си остава силен клас квото и да ми приказваш .... любимия ми за out door pvp. Все пак ние роуговете се бием само когато сме сигурни в победата
http://kaiba.hit.bg/dartz.JPG
А за друида мен мн ме дразни правят го все по добър и по насран. Не стига че може да е healer,tank и dps ами продължават да му дават бонуси. Сега и безплатен летящ моунт .... освен тва с тва дърво healva по добре от priest. Мен лично много ме дразни
http://kaiba.hit.bg/dartz.JPG
А за друида мен мн ме дразни правят го все по добър и по насран. Не стига че може да е healer,tank и dps ами продължават да му дават бонуси. Сега и безплатен летящ моунт .... освен тва с тва дърво healva по добре от priest. Мен лично много ме дразни
Червената шапчица влезнала в гората,но случайно паднал мрак ... и я премазал
Кажете НЕ на спама и пишете смислени мнения
Кажете НЕ на спама и пишете смислени мнения
Заеби го меиджа играй си хънтара.На към 40 левел сички герои омръзват,ама тряя да се напънеш малко.После след 50ти пак е интересноSoaP написа:Има ли хора дето са висок лвл алианси и цъкат в нептулон.Щото искам някой да ми буустне мейджа че на нисък левел трудно се дига.Ако има пишете...Ще съм безкрайно благодарен...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Напълно си прав...И аз бях така...WannaBe написа:Заеби го меиджа играй си хънтара.На към 40 левел сички герои омръзват,ама тряя да се напънеш малко.После след 50ти пак е интересноSoaP написа:Има ли хора дето са висок лвл алианси и цъкат в нептулон.Щото искам някой да ми буустне мейджа че на нисък левел трудно се дига.Ако има пишете...Ще съм безкрайно благодарен...
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Cherry Lips
На УоУ всички сървари са така,пробвал съм толкова много и нито един не ми хареса...chefo_bg написа:Не че нещо искам да кажа но.... спешно ми тряя сървар , пробвах 2 до сега и 2та не ми харесаха или лаг или спира през 1 час..... аре кажете някои сървар ( пиратски ) кадето сте играли , играете или мислите да играете
Хубав сървар на УоУ Няма да намериш.