Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 16:41

Draenei написа:
chefo_bg написа:
Draenei написа:
chefo_bg написа:
Наче имам 1 проблем..... свалих си от дата-та уоу-а а самия торент е този : http://torrents.data.bg/details.php?id=18065&hit=1
След тва обаче не мога да оправя сървара ..... самата игра върви но няма сървар и не знам как да сложа някои. Не съм много по тия работи за това питам. Знам че повечето знаете така че ... моля пишете :wink:

Влизаш в Realmlist.wtf(от папката на играта) и го променяш на реалма на сървара.

Ми бате аз че съм тъп - тъп съм но още 1 въпрос :lol: ... Наче направих го тва въведох ИП-то там регнах се у саита и като вляза в уоу-а и ми пише unable to connect кажи кво праим сега ? ... даи скаип или нещо да ми помогнеш че съм мн зле с тая тема - оправяне на пачове и т.н :lol: .. тука не е удобно да пишем 50 мнения свързани с моите глупости :wink:

На кой сървар се опитваш да се свържеш?Кажи кой и ще ти кажа как да го направиш.

Ами на този които ти ми го даде.... там по горе.Мисля че е от версията щото маи сегашната ми е 1.8.0 а сървара изисква по висока... нз няма да се права на разбирач там кадето не разбирам нищо :lol: Ти кажи ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 17:26

chefo_bg написа:
Draenei написа:
chefo_bg написа:
Draenei написа:
chefo_bg написа:
Наче имам 1 проблем..... свалих си от дата-та уоу-а а самия торент е този : http://torrents.data.bg/details.php?id=18065&hit=1
След тва обаче не мога да оправя сървара ..... самата игра върви но няма сървар и не знам как да сложа някои. Не съм много по тия работи за това питам. Знам че повечето знаете така че ... моля пишете :wink:

Влизаш в Realmlist.wtf(от папката на играта) и го променяш на реалма на сървара.

Ми бате аз че съм тъп - тъп съм но още 1 въпрос :lol: ... Наче направих го тва въведох ИП-то там регнах се у саита и като вляза в уоу-а и ми пише unable to connect кажи кво праим сега ? ... даи скаип или нещо да ми помогнеш че съм мн зле с тая тема - оправяне на пачове и т.н :lol: .. тука не е удобно да пишем 50 мнения свързани с моите глупости :wink:

На кой сървар се опитваш да се свържеш?Кажи кой и ще ти кажа как да го направиш.

Ами на този които ти ми го даде.... там по горе.Мисля че е от версията щото маи сегашната ми е 1.8.0 а сървара изисква по висока... нз няма да се права на разбирач там кадето не разбирам нищо :lol: Ти кажи ?

Сваляш това и това тези файлове са версия 1.12 и 1.12.1(нужни за игра в сървара) като ги свалиш пускаш първо 1.12 изчакваш да се зареди после пускаш 1.12 to 1.12.1 чакаш и него,теглиш това(нужно за игра в сървара) и го пускаш чакаш да се зареди,правиш си акаунт и готово.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 17:31

Добре мерси сега ще пробвам да видим дали ще стане ... а бтв кажете от Шаман и Друид кво предпочитате общо взето не само пвп !?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 18:29

chefo_bg написа:
Добре мерси сега ще пробвам да видим дали ще стане ... а бтв кажете от Шаман и Друид кво предпочитате общо взето не само пвп !?
Druid :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 19:40

Аз играя в Blizzard сервера Deathwing 8) Ето го и моя герой: http://img217.imageshack.us/img217/1936 ... 52lmn7.jpg

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 20:16

Draenei мерси бате сичко оправих и сичко си тръгна и ся играя... ма 1 въпрос що не видях жив човек... боже да съм нямал късмет :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 20:26

chefo_bg написа:
Draenei мерси бате сичко оправих и сичко си тръгна и ся играя... ма 1 въпрос що не видях жив човек... боже да съм нямал късмет :lol:
Kaк ще видиш човек като играеш в некви помиини ями.Земи си оригинала и играй.Тва дето го играеш сега не е УоУ а неква жалка имитация.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 20:29

SoaP написа:
chefo_bg написа:
Kaк ще видиш човек като играеш в некви помиини ями.Земи си оригинала и играй.Тва дето го играеш сега не е УоУ а неква жалка имитация.

Ами незнам но преди играх в един сървар и имаше доста хора и не беше орегинала.Пък и не ми се дават толкова пари за оригинала :? И без това компа ми не струва много , а в оригинала са много хора ще се спука да засича ... така че все пак 1 сървар с нормално много хора ще е добре но незнам такъв за сега.Онзи ми го даде 1 фр. но сега са го махнали така че..... хелп

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 21:13

Току-що се бих с 55 lvl blood elf paladin в WSG.

Тъжно. :shock:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 21:24

Ебаааси, олреди 55 :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 23:28

мисля че това е оня Joana героят му беше: Mancow - Troll hunter 60lvl = 4days.20hours. (male)
Joana - Troll hunter 60lvl = 4days. 22hours. (female)
http://www.joanasworld.com

П.П: играх в близз само 20дни оти тогава изтече ключа от играта ми . Наще не са съгласни да дават пари :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 10:11

chefo_bg написа:
Шамана при сички случай.Ненормален герой.А друида е манджа с грозде.Смесица от сички класове и накрая се е получило дърво.Не случаино е наи малко играния герой.На 60ти левел е супер скучен

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 12:34

WannaBe написа:
chefo_bg написа:
Шамана при сички случай.Ненормален герой.А друида е манджа с грозде.Смесица от сички класове и накрая се е получило дърво.Не случаино е наи малко играния герой.На 60ти левел е супер скучен
Един приятел играе друид.Сега е 57 лвл и най високия му крит е 1.1(2) к което е мн малко...

Въпрос :

Реших да си напрая мейдж шот ми стана скучно с хънтера,та сега съм 15 левел но не знам къде да АоЕ грайндвам.Мислех във УФ да ходя ама пък там мн магьосници и не става работата...Ако знаете къде е добре за такъв грайнд пишете...

Също така ми тряят некви специални аддони за мейдж,щото така мн трудно се цъкат сичките магии,някой с числата,други с мишката абе мани гадно е...Та ако ми кажете такива аддони ще съм ви мн благодарен...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 12:42

ЛОЛ му е майката,това е най-великата игра...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 17:23

Ми за роуга вярно малко го прецакаха ама все пак си остава силен клас квото и да ми приказваш .... любимия ми за out door pvp. Все пак ние роуговете се бием само когато сме сигурни в победата :D

http://kaiba.hit.bg/dartz.JPG

А за друида мен мн ме дразни правят го все по добър и по насран. Не стига че може да е healer,tank и dps ами продължават да му дават бонуси. Сега и безплатен летящ моунт .... освен тва с тва дърво healva по добре от priest. Мен лично много ме дразни

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 19:06

Има ли хора дето са висок лвл алианси и цъкат в нептулон.Щото искам някой да ми буустне мейджа че на нисък левел трудно се дига.Ако има пишете...Ще съм безкрайно благодарен...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 20:16

SoaP написа:
Има ли хора дето са висок лвл алианси и цъкат в нептулон.Щото искам някой да ми буустне мейджа че на нисък левел трудно се дига.Ако има пишете...Ще съм безкрайно благодарен...
Заеби го меиджа играй си хънтара.На към 40 левел сички герои омръзват,ама тряя да се напънеш малко.После след 50ти пак е интересно

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 21:18

WannaBe написа:
SoaP написа:
Заеби го меиджа играй си хънтара.На към 40 левел сички герои омръзват,ама тряя да се напънеш малко.После след 50ти пак е интересно

Напълно си прав...И аз бях така...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 18:46

Не че нещо искам да кажа но.... спешно ми тряя сървар , пробвах 2 до сега и 2та не ми харесаха или лаг или спира през 1 час..... аре кажете някои сървар ( пиратски ) кадето сте играли , играете или мислите да играете :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 20:20

chefo_bg написа:
Не че нещо искам да кажа но.... спешно ми тряя сървар , пробвах 2 до сега и 2та не ми харесаха или лаг или спира през 1 час..... аре кажете някои сървар ( пиратски ) кадето сте играли , играете или мислите да играете :?

На УоУ всички сървари са така,пробвал съм толкова много и нито един не ми хареса...
Хубав сървар на УоУ Няма да намериш.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com