Темичка за УоУ

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
chefo_bg

Мнение от chefo_bg »

Draenei написа:
chefo_bg написа:
Draenei написа: Влизаш в Realmlist.wtf(от папката на играта) и го променяш на реалма на сървара.
Ми бате аз че съм тъп - тъп съм но още 1 въпрос :lol: ... Наче направих го тва въведох ИП-то там регнах се у саита и като вляза в уоу-а и ми пише unable to connect кажи кво праим сега ? ... даи скаип или нещо да ми помогнеш че съм мн зле с тая тема - оправяне на пачове и т.н :lol: .. тука не е удобно да пишем 50 мнения свързани с моите глупости :wink:
На кой сървар се опитваш да се свържеш?Кажи кой и ще ти кажа как да го направиш.
Ами на този които ти ми го даде.... там по горе.Мисля че е от версията щото маи сегашната ми е 1.8.0 а сървара изисква по висока... нз няма да се права на разбирач там кадето не разбирам нищо :lol: Ти кажи ?
Cherry Lips

Мнение от Cherry Lips »

chefo_bg написа:
Draenei написа:
chefo_bg написа: Ми бате аз че съм тъп - тъп съм но още 1 въпрос :lol: ... Наче направих го тва въведох ИП-то там регнах се у саита и като вляза в уоу-а и ми пише unable to connect кажи кво праим сега ? ... даи скаип или нещо да ми помогнеш че съм мн зле с тая тема - оправяне на пачове и т.н :lol: .. тука не е удобно да пишем 50 мнения свързани с моите глупости :wink:
На кой сървар се опитваш да се свържеш?Кажи кой и ще ти кажа как да го направиш.
Ами на този които ти ми го даде.... там по горе.Мисля че е от версията щото маи сегашната ми е 1.8.0 а сървара изисква по висока... нз няма да се права на разбирач там кадето не разбирам нищо :lol: Ти кажи ?
Сваляш това и това тези файлове са версия 1.12 и 1.12.1(нужни за игра в сървара) като ги свалиш пускаш първо 1.12 изчакваш да се зареди после пускаш 1.12 to 1.12.1 чакаш и него,теглиш това(нужно за игра в сървара) и го пускаш чакаш да се зареди,правиш си акаунт и готово.
Аватар
chefo_bg

Мнение от chefo_bg »

Добре мерси сега ще пробвам да видим дали ще стане ... а бтв кажете от Шаман и Друид кво предпочитате общо взето не само пвп !?
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

chefo_bg написа:Добре мерси сега ще пробвам да видим дали ще стане ... а бтв кажете от Шаман и Друид кво предпочитате общо взето не само пвп !?
Druid :wink:
Яко подписи...х
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Аз играя в Blizzard сервера Deathwing 8) Ето го и моя герой: http://img217.imageshack.us/img217/1936 ... 52lmn7.jpg
Аватар
chefo_bg

Мнение от chefo_bg »

Draenei мерси бате сичко оправих и сичко си тръгна и ся играя... ма 1 въпрос що не видях жив човек... боже да съм нямал късмет :lol:
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

chefo_bg написа:Draenei мерси бате сичко оправих и сичко си тръгна и ся играя... ма 1 въпрос що не видях жив човек... боже да съм нямал късмет :lol:
Kaк ще видиш човек като играеш в некви помиини ями.Земи си оригинала и играй.Тва дето го играеш сега не е УоУ а неква жалка имитация.
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
chefo_bg

Мнение от chefo_bg »

SoaP написа:
chefo_bg написа:Draenei мерси бате сичко оправих и сичко си тръгна и ся играя... ма 1 въпрос що не видях жив човек... боже да съм нямал късмет :lol:
Kaк ще видиш човек като играеш в некви помиини ями.Земи си оригинала и играй.Тва дето го играеш сега не е УоУ а неква жалка имитация.
Ами незнам но преди играх в един сървар и имаше доста хора и не беше орегинала.Пък и не ми се дават толкова пари за оригинала :? И без това компа ми не струва много , а в оригинала са много хора ще се спука да засича ... така че все пак 1 сървар с нормално много хора ще е добре но незнам такъв за сега.Онзи ми го даде 1 фр. но сега са го махнали така че..... хелп
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Току-що се бих с 55 lvl blood elf paladin в WSG.

Тъжно. :shock:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ебаааси, олреди 55 :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

мисля че това е оня Joana героят му беше: Mancow - Troll hunter 60lvl = 4days.20hours. (male)
Joana - Troll hunter 60lvl = 4days. 22hours. (female)
http://www.joanasworld.com

П.П: играх в близз само 20дни оти тогава изтече ключа от играта ми . Наще не са съгласни да дават пари :(
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

chefo_bg написа:Добре мерси сега ще пробвам да видим дали ще стане ... а бтв кажете от Шаман и Друид кво предпочитате общо взето не само пвп !?
Шамана при сички случай.Ненормален герой.А друида е манджа с грозде.Смесица от сички класове и накрая се е получило дърво.Не случаино е наи малко играния герой.На 60ти левел е супер скучен
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

WannaBe написа:
Шамана при сички случай.Ненормален герой.А друида е манджа с грозде.Смесица от сички класове и накрая се е получило дърво.Не случаино е наи малко играния герой.На 60ти левел е супер скучен
Един приятел играе друид.Сега е 57 лвл и най високия му крит е 1.1(2) к което е мн малко...

Въпрос :

Реших да си напрая мейдж шот ми стана скучно с хънтера,та сега съм 15 левел но не знам къде да АоЕ грайндвам.Мислех във УФ да ходя ама пък там мн магьосници и не става работата...Ако знаете къде е добре за такъв грайнд пишете...

Също така ми тряят некви специални аддони за мейдж,щото така мн трудно се цъкат сичките магии,някой с числата,други с мишката абе мани гадно е...Та ако ми кажете такива аддони ще съм ви мн благодарен...
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

ЛОЛ му е майката,това е най-великата игра...
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
YamiRaziel
Обратна връзка:

Мнение от YamiRaziel »

Ми за роуга вярно малко го прецакаха ама все пак си остава силен клас квото и да ми приказваш .... любимия ми за out door pvp. Все пак ние роуговете се бием само когато сме сигурни в победата :D

http://kaiba.hit.bg/dartz.JPG

А за друида мен мн ме дразни правят го все по добър и по насран. Не стига че може да е healer,tank и dps ами продължават да му дават бонуси. Сега и безплатен летящ моунт .... освен тва с тва дърво healva по добре от priest. Мен лично много ме дразни
Червената шапчица влезнала в гората,но случайно паднал мрак ... и я премазал
Кажете НЕ на спама и пишете смислени мнения
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Има ли хора дето са висок лвл алианси и цъкат в нептулон.Щото искам някой да ми буустне мейджа че на нисък левел трудно се дига.Ако има пишете...Ще съм безкрайно благодарен...
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

SoaP написа:Има ли хора дето са висок лвл алианси и цъкат в нептулон.Щото искам някой да ми буустне мейджа че на нисък левел трудно се дига.Ако има пишете...Ще съм безкрайно благодарен...
Заеби го меиджа играй си хънтара.На към 40 левел сички герои омръзват,ама тряя да се напънеш малко.После след 50ти пак е интересно
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

WannaBe написа:
SoaP написа:Има ли хора дето са висок лвл алианси и цъкат в нептулон.Щото искам някой да ми буустне мейджа че на нисък левел трудно се дига.Ако има пишете...Ще съм безкрайно благодарен...
Заеби го меиджа играй си хънтара.На към 40 левел сички герои омръзват,ама тряя да се напънеш малко.После след 50ти пак е интересно
Напълно си прав...И аз бях така...
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
chefo_bg

Мнение от chefo_bg »

Не че нещо искам да кажа но.... спешно ми тряя сървар , пробвах 2 до сега и 2та не ми харесаха или лаг или спира през 1 час..... аре кажете някои сървар ( пиратски ) кадето сте играли , играете или мислите да играете :?
Cherry Lips

Мнение от Cherry Lips »

chefo_bg написа:Не че нещо искам да кажа но.... спешно ми тряя сървар , пробвах 2 до сега и 2та не ми харесаха или лаг или спира през 1 час..... аре кажете някои сървар ( пиратски ) кадето сте играли , играете или мислите да играете :?
На УоУ всички сървари са така,пробвал съм толкова много и нито един не ми хареса...
Хубав сървар на УоУ Няма да намериш.
Публикувай отговор