Автор |
Съобщение |
PCM FIFA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 12:39
Martessi написа: Krissan написа: Ако има кандидат заместник да каже тука Може ли аз
Разбира се , тебе чакахме.
Надявам се Legend Killer да няма нещо против .
___________________________________ ФFT История
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 13:11
† iMMortality † написа: Е човече недей така...Цаката е да се научиш как да спираш тея атаки..Питаи феликс в последните ни 2-3 мача той едвам атакува по тея крила и за това го бих на миналия турнир...Всеки играе както може,но за предпочитане е без бъгове.Примерно еваларка на марин му правя,за това че попрестана да използва прехвърлянето..Последните ни мачове с него,той не го прави и така играта става по-яка,по-завързана.Въпреки,че и 3те мача,които играхме той ме надигра тотално,но аз го изравнях в моменти като:43мин.,46мин.,87 мин.,92 мин. и накрая малко късмет 1 гол в 118мин. и край .
е да, друго си е и човека да знае какво прави другия, ами например аз винаги правя това което не е редно... смисъл ако човека е нагоре аз отивам нагоре, не надолу, или повечето пъти така правя... и ако някой ги схване тези неща, лесно ме праща в ада!
ето примерно незнам, ааа да, Крис, при гола ми от малък ъгъл си спомням сега че ти скочи с човека който ме пазеше на директен шпагат с А, аз го минах кат малка гара и от там е лесно... ами примерно ако някой на мене ми влезе така в наказателното винаги ще търся много внимателно накъде ще отиде и ще опитам изключително прецизно да отнема топката му, ако не стане това е лошо вече (просто при мене тактиката е 1 срещу 1, ако ми финтираш човека става много лошо)
дано някой е схванал какво лумотя
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 14:46
Ами Krissan виж сега това се получава много гадно , аз квото и да крия също използвам такива приоми , макар и последно време да поспрях , но това е гадното аз се научих така когтао играх с един приятел и той използваше всички такива "бъгове" и аз кво да правя и аз почнах, макар че влизане по крилата си го използваш и ти Аз последните два дена реших малко да поотвикна да играя по крилата и за това не играя със схемата 4-3-3 . Но все пак бас ловя че абсолютно никой от тука господата , ако играе примерно финал или важен мач не го играе за кеф , а гледа как да вакара когато , големите отбори да не би да играят за красотата всеки гледа да вкара гол може и 90 мин да е защита без да е атрактивен а ефективен просто футбола се промени (тука някво сравнение май правя ) и колкото и да е неприятно всеки гледа по полесен начин все пак това е турнир и не се играят демонстративни мачове , ако ме разбираш . Все пак Феликс не играе само с бъгове поне като сме играли не бих казал че играе само по крилата като легендарния например
Това е мнението ми по твоя въпрос , все пак не е и добре да го приемаме твърде навътре аз лично мачовете за клана съм много по навит примерно отколкото за тура като изключим важните мачове каквито сега в този турнир предстоят .
Все пак решението е твое , но смятам че няма смисъл да се ядосваш , гледай на пред да не ти пука
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 14:53
Еми точно за това ще търся начини да играя с бъгове и с такива неща, до сега не съм го правил или ако съм го правил то е несъзнателно ( освен при корнерите).Пак казвам не съм се отказал от турнира а от карсивата игра.Ще се тренирам , ще се науча да играя с такива работи и ше си върна старата слава на защитата ми , която по едно време беше невероятна.Целта е ясна - да се приспособя към ноия стил на играта с цел по сериозни успехи.Явно това е начина.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 15:08
Крисане, това е начина Ето примерно преди седмица почти всеки ден играех с Марин по няколко мача на ден и от него понаучих всичките бъгове, които преди незнаех и ся играя по доста ефективен начин, може да се каже въпреки, че част от головете са мн тъпо...тва е, всеки гледа победата...разбери, никой не обича да губи
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 15:12
75 % от хората срещу които съм играл играят по абсолютно един и същи начин Отива при корнера и почва да движи по аут линията Много е трудно да се противодейства на това.Физиката в играта тотлано липсва.Не може е така просто като колчета да преминават през тебе.Но всеки играе както може.За съжаление тия бъгове, както ги наричате не мога да ги изпозлвам и едвали скоро ще имам успех в някой турнирите.Винагил съм казвал - добър е на ФИФА този който най - добре овладее бъговете
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 15:14
75 % от хората срещу които съм играл играят по абсолютно един и същи начин Отива при корнера и почва да движи по аут линията Много е трудно да се противодейства на това.Физиката в играта тотлано липсва.Не може е така просто като колчета да преминават през тебе.Но всеки играе както може.За съжаление тия бъгове, както ги наричате не мога да ги изпозлвам и едвали скоро ще имам успех в някой турнир от турнирите.
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 15:24
Pileto написа: Крисане, това е начина Ето примерно преди седмица почти всеки ден играех с Марин по няколко мача на ден и от него понаучих всичките бъгове, които преди незнаех и ся играя по доста ефективен начин, може да се каже въпреки, че част от головете са мн тъпо...тва е, всеки гледа победата...разбери, никой не обича да губи
ЕЕ аз източник на бъгове ли съм , аз ли играя само с бъгове е , аз знам само с вратаря и тва е
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 15:27
MaRiN_007 написа: Pileto написа: Крисане, това е начина Ето примерно преди седмица почти всеки ден играех с Марин по няколко мача на ден и от него понаучих всичките бъгове, които преди незнаех и ся играя по доста ефективен начин, може да се каже въпреки, че част от головете са мн тъпо...тва е, всеки гледа победата...разбери, никой не обича да губи ЕЕ аз източник на бъгове ли съм , аз ли играя само с бъгове е , аз знам само с вратаря и тва е източник на бъгове ми незнам, аз лично след като играх само с тебе известно време...и ги усвоих
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 15:27
Ако следващия турнир е с много слаби отбори и аз ще се включа.
Говорим за отбори под 2 звезди,нали?
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 15:45
Аз искам с 2 звезди,другите с 3 звезди и най-вероятно ще е с три звезди.
Аз мога да се похваля ,че въобще не използвам бъговете някой път може да пробивам по фланга ама не и по гадният начин
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 15:52
Следващия ше е от една до 3 звезди
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 16:15
Аз ще съм с Две звезди и половина и не вярвам да са много ентусиастите ,които да искат да бъдат с отбор 1 звезда с-у Аталанта примерно.
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 16:43
Аз например ще съм със Барнет които са 1/2 * например .
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 19:47
ехх, играхме с танаси
Реал-6
Милан-3
Играеме 90 минути-3 на 3, играеме и продълженията (а аз какъвто съм ламоз си мислим-ааа, то свърши вече), но както вече казах-Няма такъв идиот кат мене-1 път да не прочете правилата да му се невиди дебааааа
сори Пигзи...
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:31
Аз тва правило даже съм го написал с дебел и по голям шрифт да ти се набие като минаваш надолу по страницата ама кво да напраим...
танаси ...кво да кажа....ае да не урочасвам нещата.
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:33
Аз тва правило даже съм го написал с дебел и по голям шрифт да ти се набие като минаваш надолу по страницата ама кво да напраим...
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:44
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:54
Ем евала на Felix, че нищо не каза след като се беше объркал, ако беше поискал преиграване на мача щях да му го дам без проблеми тъй като си пролича, че наистина не е знаел, че в продълженията играем за турнира, но той не поиска:)
А Piggsy е жалкар, честита победа (3:4 е резултата за него) след прекъсване на мача (и нашия с Felix прекъсна когато аз водех и почнахме от начало, нооо Piggsy не беше съгласен така:)) почнахме да играем 65 минути (то аз головете си ги вкарвам в края, затва исках да играеме цял мач както си е редно), той хостваше, няма да говоря за лага и направихме 2:2, а преди прекъсването беше 1:2 за него. Ако не натискаше през целия мач D щях да съм по-доволен, но и така ми хареса... Друго си е да неам време да се наспя като хората а да си изгубя един час за някъв глупав мач само щото съм поел отговорността да го изиграя Айде, приятно довършване на турнира, сри на Piggsy ако нещо съм го обидил в icq, но беше жалко класиране наистина и съм раздразнен, че преди тва един час ме мота докато играем, айде успех нататък на Митко
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|