Martessi написа:Krissan написа:Ако има кандидат заместник да каже тука
Може ли аз
Разбира се , тебе чакахме.
Надявам се Legend Killer да няма нещо против .
† iMMortality † написа:Е човече недей така...Цаката е да се научиш как да спираш тея атаки..Питаи феликс в последните ни 2-3 мача той едвам атакува по тея крила и за това го бих на миналия турнир...Всеки играе както може,но за предпочитане е без бъгове.Примерно еваларка на марин му правя,за това че попрестана да използва прехвърлянето..Последните ни мачове с него,той не го правии така играта става по-яка,по-завързана.Въпреки,че и 3те мача,които играхме той ме надигра тотално,но аз го изравнях в моменти като:43мин.,46мин.,87 мин.,92 мин.
и накрая малко късмет 1 гол в 118мин. и край
.
Pileto написа:Крисане, това е начинаЕто примерно преди седмица почти всеки ден играех с Марин по няколко мача на ден и от него понаучих всичките бъгове, които преди незнаех
и ся играя по доста ефективен начин, може да се каже въпреки, че част от головете са мн тъпо...тва е, всеки гледа победата...разбери, никой не обича да губи
източник на бъговеMaRiN_007 написа:Pileto написа:Крисане, това е начинаЕто примерно преди седмица почти всеки ден играех с Марин по няколко мача на ден и от него понаучих всичките бъгове, които преди незнаех
и ся играя по доста ефективен начин, може да се каже въпреки, че част от головете са мн тъпо...тва е, всеки гледа победата...разбери, никой не обича да губи
ЕЕ аз източник на бъгове ли съм, аз ли играя само с бъгове е , аз знам само с вратаря и тва е