Разбира се , тебе чакахме.Martessi написа:Може ли азKrissan написа:Ако има кандидат заместник да каже тука
Надявам се Legend Killer да няма нещо против .
е да, друго си е и човека да знае какво прави другия, ами например аз винаги правя това което не е редно... смисъл ако човека е нагоре аз отивам нагоре, не надолу, или повечето пъти така правя... и ако някой ги схване тези неща, лесно ме праща в ада!† iMMortality † написа:Е човече недей така...Цаката е да се научиш как да спираш тея атаки..Питаи феликс в последните ни 2-3 мача той едвам атакува по тея крила и за това го бих на миналия турнир...Всеки играе както може,но за предпочитане е без бъгове.Примерно еваларка на марин му правя,за това че попрестана да използва прехвърлянето..Последните ни мачове с него,той не го правии така играта става по-яка,по-завързана.Въпреки,че и 3те мача,които играхме той ме надигра тотално,но аз го изравнях в моменти като:43мин.,46мин.,87 мин.,92 мин.
и накрая малко късмет 1 гол в 118мин. и край
.
ЕЕ аз източник на бъгове ли съмPileto написа:Крисане, това е начинаЕто примерно преди седмица почти всеки ден играех с Марин по няколко мача на ден и от него понаучих всичките бъгове, които преди незнаех
и ся играя по доста ефективен начин, може да се каже въпреки, че част от головете са мн тъпо...тва е, всеки гледа победата...разбери, никой не обича да губи
източник на бъговеMaRiN_007 написа:ЕЕ аз източник на бъгове ли съмPileto написа:Крисане, това е начинаЕто примерно преди седмица почти всеки ден играех с Марин по няколко мача на ден и от него понаучих всичките бъгове, които преди незнаех
и ся играя по доста ефективен начин, може да се каже въпреки, че част от головете са мн тъпо...тва е, всеки гледа победата...разбери, никой не обича да губи
, аз ли играя само с бъгове е , аз знам само с вратаря и тва е