Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 09:51

Или тук : http://rack6.free.evro.net/mo1/Games/Gothic%20II/

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 10:06

Начи аз съм с Athlon XP 2500+,Radeon 9000 pro,512 RAM и ми върви на лоу,обаче насича.Има ли някав начин да намаля сеченето?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 10:09

Благодаря на Medieval_Assasin и Morgul :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 10:10

WannaBe написа:
Начи аз съм с Athlon XP 2500+,Radeon 9000 pro,512 RAM и ми върви на лоу,обаче насича.Има ли някав начин да намаля сеченето?

Може би си го направил, но ... ако не си - изключи всякакви програмки като skype, icq, антивирусни, виртуални сд-та и т.н. :)
На мен ептен на low се държи добре що годе. Има моменти , в които просто спича за около 3-4 сек., нещо като лаг :)

Та ... някой намери ли тоя бандит ? :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 11:25

Morgul написа:
WannaBe написа:

Може би си го направил, но ... ако не си - изключи всякакви програмки като skype, icq, антивирусни, виртуални сд-та и т.н. :)
На мен ептен на low се държи добре що годе. Има моменти , в които просто спича за около 3-4 сек., нещо като лаг :)

Та ... някой намери ли тоя бандит ? :)

Сечта се намаля, когато е наистина на най-слабо. Ако играеш на 60Hz сериозно се оправят нещата. Разбира се ако вече не ти е настрон така мониторът :lol:

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 16:12

Всичко зависи от видео картата според мен, при мен на медиум и лоу се държи почти еднакво... Играта е много добра, но ще се чакат пачове... Европа пак е избрана за мащабен бета тест ;)

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 16:32

Пачове ще се чакат много, на мен както ми е сега, е сеч неповторим.Поне на Коледа ще се ъпгрейдва щайгата...Но дотогава много време.Баси, защо ми е толкоз слаб компа! Направо се ядосвам.Нейсе, това е Готик 3, ще се играе и в дъжд и пек... :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 20:08

WannaBe написа:

Аз съм с Бартан 2500 хп, 512 мб рам, Сапфир радеон х700 про.... до сега бях на медиум 800х600 ама довечера като я играя ше сложа на лоу настройките защото просто паметта не ми стига. В началото ми варви добре ама след 1 час игра след като обикалям повече просто става як цикала.1 гб рам и ше ми е перфектно на медиум :( ама ся пари за памет няма.Добре че картата ми поне е мноооо яка и даржи...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 20:10

Не играя. Чакам 2-3-4-5 пача.

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 20:10

M174K4 написа:

Same here..... :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 20:29

M174K4 написа:

Има нещо недодялано ! Неможе след като играя повече и обикалям да почва да цикли ! Даже като играя повече от 2 часа примерно и ме дропва и пише виртуал мемори ис лоу ...иам по над 10гб свободно място на всеки диск ? защо ми го дава нз ?.... деба... на лоу ше видя как ше е..

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 20:35

CABRON написа:
M174K4 написа:

Има нещо недодялано ! Неможе след като играя повече и обикалям да почва да цикли ! Даже като играя повече от 2 часа примерно и ме дропва и пише виртуал мемори ис лоу ...иам по над 10гб свободно място на всеки диск ? защо ми го дава нз ?.... деба... на лоу ше видя как ше е..

Ти и 300 гб можеш да имаш.Увеличи си само virtual memory-to.Чудно ми е дали да очакваме статия в предстоящит брой или чак по-другия :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 20:39

CABRON написа:
M174K4 написа:

Ами увеличи си виртуалната памет. Може да имаш много свободен хард и пак да си с малко виртуална памет. Аз проблеми със стабилността и пърформънса нямам ,но ми писна да потъвам в текстури ,да ми дава бъгави куестове ,да не ми отчита че съм минал куестове и най-гадното - постоянно да се сблъсквам с прасета терминатори!

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 20:53

Неискам да флода ама само последно да попитам...не съм пипал никога виртуалната памет нали Линдолса си я регулира сам... може ли лека насока каде е? и колко да я сложа нещо не намирам каде се регулира....пфууу

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 21:14

В торента който изтеглех(линкос) има пач....
Незнам дали М174К4 го има....
Обаче все пак след има нема 30-40 мин игра...
Low Virtual Memory...
И от там RESET! :x

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 22:36

Както каза Митака, ще се чакат 2-3-4-5 пача.

И аз не я играя.

Жалко, понеже играта е легенда.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 22:46

My Computer > Properties > Advanced > Performance: Settings > Advanced > Virtual Memory: Change > Чеквате Custom Size и в Initial Size пишете 1536, и в максимум - същото - 1536. След това натискате СЕТ и рестартвате. Тва за виртуалнат апамет.

My Deviantart

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2006 13:24

M174K4 написа:
My Computer > Properties > Advanced > Performance: Settings > Advanced > Virtual Memory: Change > Чеквате Custom Size и в Initial Size пишете 1536, и в максимум - същото - 1536. След това натискате СЕТ и рестартвате. Тва за виртуалнат апамет.

И на 3-те дяла ли ?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2006 18:50

Morgul написа:
M174K4 написа:

И на 3-те дяла ли ?

Не аз при мен е само на c.Ама аз я направих на 2048 и са ми работи.Тази игра нз ко пише толко на диска ама чак сега уж работи.Но след 1 час игра цикала е невероятен просто само чете диска затова е... памет.Но поне сега май не ми забива.Преди това май заради лоу мемори беше нз...

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2006 18:52

Ма ... нещо не разбирам :) Трябва да направя това на дяла, на който е сложена самата игра или ... ?

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com