Тук обсъждаме Gothic 3 момчета !

Игри за PC
Публикувай отговор
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Начи аз съм с Athlon XP 2500+,Radeon 9000 pro,512 RAM и ми върви на лоу,обаче насича.Има ли някав начин да намаля сеченето?
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Благодаря на Medieval_Assasin и Morgul :D
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

WannaBe написа:Начи аз съм с Athlon XP 2500+,Radeon 9000 pro,512 RAM и ми върви на лоу,обаче насича.Има ли някав начин да намаля сеченето?
Може би си го направил, но ... ако не си - изключи всякакви програмки като skype, icq, антивирусни, виртуални сд-та и т.н. :)
На мен ептен на low се държи добре що годе. Има моменти , в които просто спича за около 3-4 сек., нещо като лаг :)

Та ... някой намери ли тоя бандит ? :)
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Morgul написа:
WannaBe написа:Начи аз съм с Athlon XP 2500+,Radeon 9000 pro,512 RAM и ми върви на лоу,обаче насича.Има ли някав начин да намаля сеченето?
Може би си го направил, но ... ако не си - изключи всякакви програмки като skype, icq, антивирусни, виртуални сд-та и т.н. :)
На мен ептен на low се държи добре що годе. Има моменти , в които просто спича за около 3-4 сек., нещо като лаг :)

Та ... някой намери ли тоя бандит ? :)
Сечта се намаля, когато е наистина на най-слабо. Ако играеш на 60Hz сериозно се оправят нещата. Разбира се ако вече не ти е настрон така мониторът :lol:
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Аватар
Icewarrior
Обратна връзка:

Мнение от Icewarrior »

Всичко зависи от видео картата според мен, при мен на медиум и лоу се държи почти еднакво... Играта е много добра, но ще се чакат пачове... Европа пак е избрана за мащабен бета тест ;)
Draksis

Мнение от Draksis »

Пачове ще се чакат много, на мен както ми е сега, е сеч неповторим.Поне на Коледа ще се ъпгрейдва щайгата...Но дотогава много време.Баси, защо ми е толкоз слаб компа! Направо се ядосвам.Нейсе, това е Готик 3, ще се играе и в дъжд и пек... :wink:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

Аз съм с Бартан 2500 хп, 512 мб рам, Сапфир радеон х700 про.... до сега бях на медиум 800х600 ама довечера като я играя ше сложа на лоу настройките защото просто паметта не ми стига. В началото ми варви добре ама след 1 час игра след като обикалям повече просто става як цикала.1 гб рам и ше ми е перфектно на медиум :( ама ся пари за памет няма.Добре че картата ми поне е мноооо яка и даржи...
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

Не играя. Чакам 2-3-4-5 пача.
Изображение
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

M174K4 написа:Не играя. Чакам 2-3-4-5 пача.
Same here..... :wink:
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Има нещо недодялано ! Неможе след като играя повече и обикалям да почва да цикли ! Даже като играя повече от 2 часа примерно и ме дропва и пише виртуал мемори ис лоу ...иам по над 10гб свободно място на всеки диск ? защо ми го дава нз ?.... деба... на лоу ше видя как ше е..
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

CABRON написа:
Има нещо недодялано ! Неможе след като играя повече и обикалям да почва да цикли ! Даже като играя повече от 2 часа примерно и ме дропва и пише виртуал мемори ис лоу ...иам по над 10гб свободно място на всеки диск ? защо ми го дава нз ?.... деба... на лоу ше видя как ше е..
Ти и 300 гб можеш да имаш.Увеличи си само virtual memory-to.Чудно ми е дали да очакваме статия в предстоящит брой или чак по-другия :roll:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

CABRON написа:
Ами увеличи си виртуалната памет. Може да имаш много свободен хард и пак да си с малко виртуална памет. Аз проблеми със стабилността и пърформънса нямам ,но ми писна да потъвам в текстури ,да ми дава бъгави куестове ,да не ми отчита че съм минал куестове и най-гадното - постоянно да се сблъсквам с прасета терминатори!
Изображение

My Deviantart
Аватар
Найн Инч Нейлс
Обратна връзка:

Неискам да флода ама само последно да попитам...не съм пипал никога виртуалната памет нали Линдолса си я регулира сам... може ли лека насока каде е? и колко да я сложа нещо не намирам каде се регулира....пфууу
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

В торента който изтеглех(линкос) има пач....
Незнам дали М174К4 го има....
Обаче все пак след има нема 30-40 мин игра...
Low Virtual Memory...
И от там RESET! :x
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Draksis

Мнение от Draksis »

Както каза Митака, ще се чакат 2-3-4-5 пача.

И аз не я играя.

Жалко, понеже играта е легенда.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

My Computer > Properties > Advanced > Performance: Settings > Advanced > Virtual Memory: Change > Чеквате Custom Size и в Initial Size пишете 1536, и в максимум - същото - 1536. След това натискате СЕТ и рестартвате. Тва за виртуалнат апамет.
Изображение

My Deviantart
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

M174K4 написа:My Computer > Properties > Advanced > Performance: Settings > Advanced > Virtual Memory: Change > Чеквате Custom Size и в Initial Size пишете 1536, и в максимум - същото - 1536. След това натискате СЕТ и рестартвате. Тва за виртуалнат апамет.
И на 3-те дяла ли ?
Аватар
Найн Инч Нейлс
Обратна връзка:

Morgul написа:
M174K4 написа:My Computer > Properties > Advanced > Performance: Settings > Advanced > Virtual Memory: Change > Чеквате Custom Size и в Initial Size пишете 1536, и в максимум - същото - 1536. След това натискате СЕТ и рестартвате. Тва за виртуалнат апамет.
И на 3-те дяла ли ?
Не аз при мен е само на c.Ама аз я направих на 2048 и са ми работи.Тази игра нз ко пише толко на диска ама чак сега уж работи.Но след 1 час игра цикала е невероятен просто само чете диска затова е... памет.Но поне сега май не ми забива.Преди това май заради лоу мемори беше нз...
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ма ... нещо не разбирам :) Трябва да направя това на дяла, на който е сложена самата игра или ... ?
Публикувай отговор