Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 09:51
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 10:06
Начи аз съм с Athlon XP 2500+,Radeon 9000 pro,512 RAM и ми върви на лоу,обаче насича.Има ли някав начин да намаля сеченето?
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 10:09
Благодаря на Medieval_Assasin и Morgul
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 10:10
WannaBe написа: Начи аз съм с Athlon XP 2500+,Radeon 9000 pro,512 RAM и ми върви на лоу,обаче насича.Има ли някав начин да намаля сеченето?
Може би си го направил, но ... ако не си - изключи всякакви програмки като skype, icq, антивирусни, виртуални сд-та и т.н.
На мен ептен на low се държи добре що годе. Има моменти , в които просто спича за около 3-4 сек., нещо като лаг
Та ... някой намери ли тоя бандит ?
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 11:25
Morgul написа: WannaBe написа: Начи аз съм с Athlon XP 2500+,Radeon 9000 pro,512 RAM и ми върви на лоу,обаче насича.Има ли някав начин да намаля сеченето? Може би си го направил, но ... ако не си - изключи всякакви програмки като skype, icq, антивирусни, виртуални сд-та и т.н. На мен ептен на low се държи добре що годе. Има моменти , в които просто спича за около 3-4 сек., нещо като лаг Та ... някой намери ли тоя бандит ?
Сечта се намаля, когато е наистина на най-слабо. Ако играеш на 60Hz сериозно се оправят нещата. Разбира се ако вече не ти е настрон така мониторът
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Icewarrior
|
|
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 16:12
Всичко зависи от видео картата според мен, при мен на медиум и лоу се държи почти еднакво... Играта е много добра, но ще се чакат пачове... Европа пак е избрана за мащабен бета тест
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 16:32
Пачове ще се чакат много, на мен както ми е сега, е сеч неповторим.Поне на Коледа ще се ъпгрейдва щайгата...Но дотогава много време.Баси, защо ми е толкоз слаб компа! Направо се ядосвам.Нейсе, това е Готик 3, ще се играе и в дъжд и пек...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 20:08
WannaBe написа: Начи аз съм с Athlon XP 2500+,Radeon 9000 pro,512 RAM и ми върви на лоу,обаче насича.Има ли някав начин да намаля сеченето?
Аз съм с Бартан 2500 хп, 512 мб рам, Сапфир радеон х700 про.... до сега бях на медиум 800х600 ама довечера като я играя ше сложа на лоу настройките защото просто паметта не ми стига. В началото ми варви добре ама след 1 час игра след като обикалям повече просто става як цикала.1 гб рам и ше ми е перфектно на медиум ама ся пари за памет няма.Добре че картата ми поне е мноооо яка и даржи...
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 20:10
Не играя. Чакам 2-3-4-5 пача.
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 20:10
M174K4 написа: Не играя. Чакам 2-3-4-5 пача.
Same here.....
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 20:29
M174K4 написа: Не играя. Чакам 2-3-4-5 пача.
Има нещо недодялано ! Неможе след като играя повече и обикалям да почва да цикли ! Даже като играя повече от 2 часа примерно и ме дропва и пише виртуал мемори ис лоу ...иам по над 10гб свободно място на всеки диск ? защо ми го дава нз ?.... деба... на лоу ше видя как ше е..
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 20:35
CABRON написа: M174K4 написа: Не играя. Чакам 2-3-4-5 пача. Има нещо недодялано ! Неможе след като играя повече и обикалям да почва да цикли ! Даже като играя повече от 2 часа примерно и ме дропва и пише виртуал мемори ис лоу ...иам по над 10гб свободно място на всеки диск ? защо ми го дава нз ?.... деба... на лоу ше видя как ше е..
Ти и 300 гб можеш да имаш.Увеличи си само virtual memory-to.Чудно ми е дали да очакваме статия в предстоящит брой или чак по-другия
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 20:39
CABRON написа: M174K4 написа: Не играя. Чакам 2-3-4-5 пача. Има нещо недодялано ! Неможе след като играя повече и обикалям да почва да цикли ! Даже като играя повече от 2 часа примерно и ме дропва и пише виртуал мемори ис лоу ...иам по над 10гб свободно място на всеки диск ? защо ми го дава нз ?.... деба... на лоу ше видя как ше е..
Ами увеличи си виртуалната памет. Може да имаш много свободен хард и пак да си с малко виртуална памет. Аз проблеми със стабилността и пърформънса нямам ,но ми писна да потъвам в текстури ,да ми дава бъгави куестове ,да не ми отчита че съм минал куестове и най-гадното - постоянно да се сблъсквам с прасета терминатори!
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 20:53
Неискам да флода ама само последно да попитам...не съм пипал никога виртуалната памет нали Линдолса си я регулира сам... може ли лека насока каде е? и колко да я сложа нещо не намирам каде се регулира....пфууу
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 21:14
В торента който изтеглех(линкос) има пач....
Незнам дали М174К4 го има....
Обаче все пак след има нема 30-40 мин игра...
Low Virtual Memory...
И от там RESET!
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 22:36
Както каза Митака, ще се чакат 2-3-4-5 пача.
И аз не я играя.
Жалко, понеже играта е легенда.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 22:46
My Computer > Properties > Advanced > Performance: Settings > Advanced > Virtual Memory: Change > Чеквате Custom Size и в Initial Size пишете 1536, и в максимум - същото - 1536. След това натискате СЕТ и рестартвате. Тва за виртуалнат апамет.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2006 13:24
M174K4 написа: My Computer > Properties > Advanced > Performance: Settings > Advanced > Virtual Memory: Change > Чеквате Custom Size и в Initial Size пишете 1536, и в максимум - същото - 1536. След това натискате СЕТ и рестартвате. Тва за виртуалнат апамет.
И на 3-те дяла ли ?
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2006 18:50
Morgul написа: M174K4 написа: My Computer > Properties > Advanced > Performance: Settings > Advanced > Virtual Memory: Change > Чеквате Custom Size и в Initial Size пишете 1536, и в максимум - същото - 1536. След това натискате СЕТ и рестартвате. Тва за виртуалнат апамет. И на 3-те дяла ли ?
Не аз при мен е само на c.Ама аз я направих на 2048 и са ми работи.Тази игра нз ко пише толко на диска ама чак сега уж работи.Но след 1 час игра цикала е невероятен просто само чете диска затова е... памет.Но поне сега май не ми забива.Преди това май заради лоу мемори беше нз...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2006 18:52
Ма ... нещо не разбирам Трябва да направя това на дяла, на който е сложена самата игра или ... ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|