Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 19:23

Абе тея от Пираня са големи некадарници бе !!!Ебаси багавата игра неам думи.Трагна и при мен без нищичко да правя само ползвам Виртуал СД.Ама ми трагва 1 пат от 10 опита май.Или иска СД или забива на ню гаме.Така забива че и господ не ми е забивал така компютара до сега !!!!!!!!Копчето ресет на кутията не бях го натискал от поне 1 год.Е сега дойде и този миг ПОЗДРАВИ ЗА ТЕЯ ПАШЛИ ОТ ПИРАНЯ.деба некадарниците деба.
Сега ше пробвам да сложа... да намера и сложа пач.Ако някой е слагал нека каже тука !!?!!
Друго нещо което ми направи впечетление е че точно в началото дето се биеме с орките в града там играх 5 минутки само.Та да питам и при вас ли е без сенки.не бях пипал никви настройки направо я пуснах има готина графика ама няма никви сенки е ми се видя странна?дали и при вас е така?Аз сам с Радеон Х700 про карта и Куейк 4 ми варви перфектно.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 19:32

А да забравих и да спомена за "белия" екран.... като играя и като се наведа надолу и ми става екрана бял омг омг ебаси АЛФА версията...друго пускат те и те забиват направо някви орки и докато те млатат ти излизат някви белешки "тип" докато ги махна те ме пребиха ебаси ОМГ спаси ни боже от такива недоразумения като Пираня битес пфууууууууууууу....

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 21:03

CABRON написа:
Абе тея от Пираня са големи некадарници бе !!!Ебаси багавата игра неам думи.Трагна и при мен без нищичко да правя само ползвам Виртуал СД.Ама ми трагва 1 пат от 10 опита май.Или иска СД или забива на ню гаме.Така забива че и господ не ми е забивал така компютара до сега !!!!!!!!Копчето ресет на кутията не бях го натискал от поне 1 год.Е сега дойде и този миг ПОЗДРАВИ ЗА ТЕЯ ПАШЛИ ОТ ПИРАНЯ.деба некадарниците деба.
Сега ше пробвам да сложа... да намера и сложа пач.Ако някой е слагал нека каже тука !!?!!
Друго нещо което ми направи впечетление е че точно в началото дето се биеме с орките в града там играх 5 минутки само.Та да питам и при вас ли е без сенки.не бях пипал никви настройки направо я пуснах има готина графика ама няма никви сенки е ми се видя странна?дали и при вас е така?Аз сам с Радеон Х700 про карта и Куейк 4 ми варви перфектно.

БАЧКА,НЯМА ДА ПСУВАШ ПИРАНА,защото те не са виновни,че ние играем пиратски версии,дай 70 лева за оригинална и ще си играеш без проблеми.Псувай кракерският тим.(нищо лично пич,ама pirahna bytes са най-великото гейм студио за мен,за това)

Shader 1.4,аз имам 1.1..Забравям да ми тръгне.Ново видео ще ми трябва... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 21:11

CABRON, пич, не са ни виновни Пираните :) Бъгав релийс, кво да се прави. Сенки има, пусни си ги :) Ако картата ти не поддържа, тогава друг е въпроса. Просто явно е доста дебела играта и трудно се краква, знам ли. Щом толкова се бавят... Това има за сега, ще го играем ако можем.
Аз много се накефих, може да я играя без глезотийките, но ебах го, тва е Готик 3, ако ще й с графиката на 2-ката, пак ще си го играя. Важна е историята , традицията, култа. :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2006 13:09

Morgul,на каква конфигурация успя да я подкараш.
:? Имам ли некъв шанс да тръгне на Pentium IV 3.0ghz,512mb Ram,Ati Radeon 9600Pro(128mb)?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2006 13:13

Dantе написа:
Morgul,на каква конфигурация успя да я подкараш.
:? Имам ли некъв шанс да тръгне на Pentium IV 3.0ghz,512mb Ram,Ati Radeon 9600Pro(128mb)?

Надеждата ти е в процесора.
Аз съм с 1.7 гхц, 512 рам и GeForce6600 GT 128 mb. На low върви ''мазно'' :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2006 13:19

Ся един пич ми каза че го тегли от чужд торент и след няколко дена ще го е дръпнал.
Ако до тогава не излезе го взимам от него. :P

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2006 18:09

Medieval_Assasin написа:
Ся един пич ми каза че го тегли от чужд торент и след няколко дена ще го е дръпнал.
Ако до тогава не излезе го взимам от него. :P

Сащата ли немска версия е ? Щото тази нестава за нищо :( сложих пача и след това нз дали заради него де ама след това 10 пати пробвах да я пусна и повечето пати иска диск или пак забива и следва ресет.Отказах се и чакам друг релис.Деба така ме яд че неам думи братче толкова време я чакам и са един _|_ получих....

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 19:44

http://www.arenabg.com/details.php?id=57232

Rejoice ...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 20:20

Morgul написа:

деба нямам акаунт в арена :( са ше тарса от някой ако може въобще да ползвам чужд.2-3 лева нема да им дам на тея

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 20:20

Не можеше да излезе в по-подходящо време. 3 дни почивка и Готик 3...

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 20:24

Morgul написа:

Ако някаде кадето е безплатно се появи дайте линк.Нямам пари да дам за една игра да тегля само.лелел че му асдсда как се нерва така деба 3 лева пичка ви майчина ве

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 20:30

M174K4 написа:
Не можеше да излезе в по-подходящо време. 3 дни почивка и Готик 3...

Хехе, аз бях така , само че с бъгавия релийс. Чак днес се появих на даскало :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 20:31

http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=60753

Линкос? :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 20:35

Medieval_Assasin написа:

Ман, това не е тази немската багавата?Това е друго ли?Работи ли това?леле ебати кефа ако работи да тегля а????

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 20:36

Това е същото като от арената... :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 20:38

Medieval_Assasin написа:
Това е същото като от арената... :wink:

Мерси ! Живи и здрави най сетне....аре иам работа ;)

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 21:21

Линка на medievel_assassin е английска работеще версия.
Цитат:
3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 128 MB with latest drivers

Windows XP

DirectX 9.0c

Intel Pentium 4 2.0 GHz or AMD Athlon 64 3200+

512 MB RAM

4.6 GB free hard disk space

DirectX 9.0c compatible sound card

Windows XP compatible mouse and keyboard with latest drivers

This product does not support Windows 95/98/ME/2000 or NT.

Аве аз като ви казвам,че беше 512 рам,не 1гб минимума...не че пак има големи шансове да ми тръгне..

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 21:23

А дали ако си прехвърля сейвовете от стария релийс, ще работят на този дето теглим сега ? Защото играх доста и не ми се почва от началото, пък и не ми върви много добре, ще ми е мъка да цикля до същото място пак.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 21:27

Мисля че ще работят...
Обаче какъвто бъгав беше предишния релийз кат нищо да не стане.... 0_o

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения