Тук обсъждаме Gothic 3 момчета !
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Абе тея от Пираня са големи некадарници бе !!!Ебаси багавата игра неам думи.Трагна и при мен без нищичко да правя само ползвам Виртуал СД.Ама ми трагва 1 пат от 10 опита май.Или иска СД или забива на ню гаме.Така забива че и господ не ми е забивал така компютара до сега !!!!!!!!Копчето ресет на кутията не бях го натискал от поне 1 год.Е сега дойде и този миг ПОЗДРАВИ ЗА ТЕЯ ПАШЛИ ОТ ПИРАНЯ.деба некадарниците деба.
Сега ше пробвам да сложа... да намера и сложа пач.Ако някой е слагал нека каже тука !!?!!
Друго нещо което ми направи впечетление е че точно в началото дето се биеме с орките в града там играх 5 минутки само.Та да питам и при вас ли е без сенки.не бях пипал никви настройки направо я пуснах има готина графика ама няма никви сенки е ми се видя странна?дали и при вас е така?Аз сам с Радеон Х700 про карта и Куейк 4 ми варви перфектно.
Сега ше пробвам да сложа... да намера и сложа пач.Ако някой е слагал нека каже тука !!?!!
Друго нещо което ми направи впечетление е че точно в началото дето се биеме с орките в града там играх 5 минутки само.Та да питам и при вас ли е без сенки.не бях пипал никви настройки направо я пуснах има готина графика ама няма никви сенки е ми се видя странна?дали и при вас е така?Аз сам с Радеон Х700 про карта и Куейк 4 ми варви перфектно.
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
А да забравих и да спомена за "белия" екран.... като играя и като се наведа надолу и ми става екрана бял омг омг ебаси АЛФА версията...друго пускат те и те забиват направо някви орки и докато те млатат ти излизат някви белешки "тип" докато ги махна те ме пребиха ебаси ОМГ спаси ни боже от такива недоразумения като Пираня битес пфууууууууууууу....
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
БАЧКА,НЯМА ДА ПСУВАШ ПИРАНА,защото те не са виновни,че ние играем пиратски версии,дай 70 лева за оригинална и ще си играеш без проблеми.Псувай кракерският тим.(нищо лично пич,ама pirahna bytes са най-великото гейм студио за мен,за това)CABRON написа:Абе тея от Пираня са големи некадарници бе !!!Ебаси багавата игра неам думи.Трагна и при мен без нищичко да правя само ползвам Виртуал СД.Ама ми трагва 1 пат от 10 опита май.Или иска СД или забива на ню гаме.Така забива че и господ не ми е забивал така компютара до сега !!!!!!!!Копчето ресет на кутията не бях го натискал от поне 1 год.Е сега дойде и този миг ПОЗДРАВИ ЗА ТЕЯ ПАШЛИ ОТ ПИРАНЯ.деба некадарниците деба.
Shader 1.4,аз имам 1.1..Забравям да ми тръгне.Ново видео ще ми трябва...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
CABRON, пич, не са ни виновни Пираните
Бъгав релийс, кво да се прави. Сенки има, пусни си ги
Ако картата ти не поддържа, тогава друг е въпроса. Просто явно е доста дебела играта и трудно се краква, знам ли. Щом толкова се бавят... Това има за сега, ще го играем ако можем.
Аз много се накефих, може да я играя без глезотийките, но ебах го, тва е Готик 3, ако ще й с графиката на 2-ката, пак ще си го играя. Важна е историята , традицията, култа.
Аз много се накефих, може да я играя без глезотийките, но ебах го, тва е Готик 3, ако ще й с графиката на 2-ката, пак ще си го играя. Важна е историята , традицията, култа.
- Найн Инч Нейлс
- Обратна връзка:
Сащата ли немска версия е ? Щото тази нестава за нищоMedieval_Assasin написа:Ся един пич ми каза че го тегли от чужд торент и след няколко дена ще го е дръпнал.
Ако до тогава не излезе го взимам от него.
- Найн Инч Нейлс
- Обратна връзка:
-
sergeantrh0
- Найн Инч Нейлс
- Обратна връзка:
- Найн Инч Нейлс
- Обратна връзка:
- Найн Инч Нейлс
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Линка на medievel_assassin е английска работеще версия.
Аве аз като ви казвам,че беше 512 рам,не 1гб минимума...не че пак има големи шансове да ми тръгне..3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 128 MB with latest drivers
Windows XP
DirectX 9.0c
Intel Pentium 4 2.0 GHz or AMD Athlon 64 3200+
512 MB RAM
4.6 GB free hard disk space
DirectX 9.0c compatible sound card
Windows XP compatible mouse and keyboard with latest drivers
This product does not support Windows 95/98/ME/2000 or NT.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.