Автор |
Съобщение |
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 19:23
Абе тея от Пираня са големи некадарници бе !!!Ебаси багавата игра неам думи.Трагна и при мен без нищичко да правя само ползвам Виртуал СД.Ама ми трагва 1 пат от 10 опита май.Или иска СД или забива на ню гаме.Така забива че и господ не ми е забивал така компютара до сега !!!!!!!!Копчето ресет на кутията не бях го натискал от поне 1 год.Е сега дойде и този миг ПОЗДРАВИ ЗА ТЕЯ ПАШЛИ ОТ ПИРАНЯ.деба некадарниците деба.
Сега ше пробвам да сложа... да намера и сложа пач.Ако някой е слагал нека каже тука !!?!!
Друго нещо което ми направи впечетление е че точно в началото дето се биеме с орките в града там играх 5 минутки само.Та да питам и при вас ли е без сенки.не бях пипал никви настройки направо я пуснах има готина графика ама няма никви сенки е ми се видя странна?дали и при вас е така?Аз сам с Радеон Х700 про карта и Куейк 4 ми варви перфектно.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 19:32
А да забравих и да спомена за "белия" екран.... като играя и като се наведа надолу и ми става екрана бял омг омг ебаси АЛФА версията...друго пускат те и те забиват направо някви орки и докато те млатат ти излизат някви белешки "тип" докато ги махна те ме пребиха ебаси ОМГ спаси ни боже от такива недоразумения като Пираня битес пфууууууууууууу....
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 21:03
CABRON написа: Абе тея от Пираня са големи некадарници бе !!!Ебаси багавата игра неам думи.Трагна и при мен без нищичко да правя само ползвам Виртуал СД.Ама ми трагва 1 пат от 10 опита май.Или иска СД или забива на ню гаме.Така забива че и господ не ми е забивал така компютара до сега !!!!!!!!Копчето ресет на кутията не бях го натискал от поне 1 год.Е сега дойде и този миг ПОЗДРАВИ ЗА ТЕЯ ПАШЛИ ОТ ПИРАНЯ.деба некадарниците деба. Сега ше пробвам да сложа... да намера и сложа пач.Ако някой е слагал нека каже тука !!?!! Друго нещо което ми направи впечетление е че точно в началото дето се биеме с орките в града там играх 5 минутки само.Та да питам и при вас ли е без сенки.не бях пипал никви настройки направо я пуснах има готина графика ама няма никви сенки е ми се видя странна?дали и при вас е така?Аз сам с Радеон Х700 про карта и Куейк 4 ми варви перфектно.
БАЧКА,НЯМА ДА ПСУВАШ ПИРАНА,защото те не са виновни,че ние играем пиратски версии,дай 70 лева за оригинална и ще си играеш без проблеми.Псувай кракерският тим.(нищо лично пич,ама pirahna bytes са най-великото гейм студио за мен,за това)
Shader 1.4,аз имам 1.1..Забравям да ми тръгне.Ново видео ще ми трябва...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 21:11
CABRON, пич, не са ни виновни Пираните Бъгав релийс, кво да се прави. Сенки има, пусни си ги Ако картата ти не поддържа, тогава друг е въпроса. Просто явно е доста дебела играта и трудно се краква, знам ли. Щом толкова се бавят... Това има за сега, ще го играем ако можем.
Аз много се накефих, може да я играя без глезотийките, но ебах го, тва е Готик 3, ако ще й с графиката на 2-ката, пак ще си го играя. Важна е историята , традицията, култа.
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2006 13:09
Morgul,на каква конфигурация успя да я подкараш.
Имам ли некъв шанс да тръгне на Pentium IV 3.0ghz,512mb Ram,Ati Radeon 9600Pro(128mb)?
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2006 13:13
Dantе написа: Morgul,на каква конфигурация успя да я подкараш. Имам ли некъв шанс да тръгне на Pentium IV 3.0ghz,512mb Ram,Ati Radeon 9600Pro(128mb)?
Надеждата ти е в процесора.
Аз съм с 1.7 гхц, 512 рам и GeForce6600 GT 128 mb. На low върви ''мазно''
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2006 13:19
Ся един пич ми каза че го тегли от чужд торент и след няколко дена ще го е дръпнал.
Ако до тогава не излезе го взимам от него.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2006 18:09
Medieval_Assasin написа: Ся един пич ми каза че го тегли от чужд торент и след няколко дена ще го е дръпнал. Ако до тогава не излезе го взимам от него.
Сащата ли немска версия е ? Щото тази нестава за нищо сложих пача и след това нз дали заради него де ама след това 10 пати пробвах да я пусна и повечето пати иска диск или пак забива и следва ресет.Отказах се и чакам друг релис.Деба така ме яд че неам думи братче толкова време я чакам и са един _|_ получих....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 19:44
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 20:20
Morgul написа:
деба нямам акаунт в арена са ше тарса от някой ако може въобще да ползвам чужд.2-3 лева нема да им дам на тея
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 20:20
Не можеше да излезе в по-подходящо време. 3 дни почивка и Готик 3...
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 20:24
Morgul написа:
Ако някаде кадето е безплатно се появи дайте линк.Нямам пари да дам за една игра да тегля само.лелел че му асдсда как се нерва така деба 3 лева пичка ви майчина ве
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 20:30
M174K4 написа: Не можеше да излезе в по-подходящо време. 3 дни почивка и Готик 3...
Хехе, аз бях така , само че с бъгавия релийс. Чак днес се появих на даскало
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 20:31
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 20:35
Medieval_Assasin написа:
Ман, това не е тази немската багавата?Това е друго ли?Работи ли това?леле ебати кефа ако работи да тегля а????
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 20:36
Това е същото като от арената...
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 20:38
Medieval_Assasin написа: Това е същото като от арената...
Мерси ! Живи и здрави най сетне....аре иам работа
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 21:21
Линка на medievel_assassin е английска работеще версия.
Цитат: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 128 MB with latest drivers
Windows XP
DirectX 9.0c
Intel Pentium 4 2.0 GHz or AMD Athlon 64 3200+
512 MB RAM
4.6 GB free hard disk space
DirectX 9.0c compatible sound card
Windows XP compatible mouse and keyboard with latest drivers
This product does not support Windows 95/98/ME/2000 or NT.
Аве аз като ви казвам,че беше 512 рам,не 1гб минимума...не че пак има големи шансове да ми тръгне..
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 21:23
А дали ако си прехвърля сейвовете от стария релийс, ще работят на този дето теглим сега ? Защото играх доста и не ми се почва от началото, пък и не ми върви много добре, ще ми е мъка да цикля до същото място пак.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 21:27
Мисля че ще работят...
Обаче какъвто бъгав беше предишния релийз кат нищо да не стане.... 0_o
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|