Warhammer 40k:DC *UPDATED*

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Вече почнаха да се делят форумите...ала-бала,глупости.Гласувам за "Българските обединени DoW форуми" :idea: :idea: :idea: Така като има 15 става ЛОШО...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Идеята ми е Sunerphey да направи тук една анкета на темата с опции двата форума и който има повече гласове него налазваме :)
Culture Nineteen

Мнение от Culture Nineteen »

Работата е там, че на Sunerphey дружките от headoff са му дали домейн за dow и ако някой път човека реши да донаправи сайта, може и да си имаме български(официялен) фенсайт.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Работата е и, че според мен форумът има прекалено малко раздели за форум от такъв тип и нашия е по - добър. Ако има някакъв начин да остане нашия сайт и неговия форум или поне да се донаправи както трябва, ще е перфектно.
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Mahaan написа:Работата е там, че на Sunerphey дружките от headoff са му дали домейн за dow и ако някой път човека реши да донаправи сайта, може и да си имаме български(официялен) фенсайт.
Хмммм, доста интересно щом е навътре със всички "горе" и всичко върви както трябва защо не го довърши , та това е просто един форум не говорим за графичен дизайн нали? Както го е решил да го свършва за няколко седмици и да се пусне в обръщение защото ако е седял толкова време колкото си мисля си е чиста несериозна работа. А ако е зает да даде на някой админските правомощия Временно и да каже какво трябва да се донаправи и въпросът ще бъде приключен.

Deal ?
Culture Nineteen

Мнение от Culture Nineteen »

Нестава въпрос само за форум...ако имате някакви предложение за форумът казвайте, но работата е там, че освен комюнати играта ще има сайт, който е под директното наблюдение на хеадофф, който пък спонсори българските играчи за WCG.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

davaite mом4еа аз ще ви съпортвам там по форумите ще драскам ама се разберете кои форум и искам стратегии да се напишат в него като за начало ама Forgotten треа се научиш по добре да играеш да нете изнеса и аз скоро че само на ръш нестава
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Mahaan написа:Нестава въпрос само за форум...ако имате някакви предложение за форумът казвайте, но работата е там, че освен комюнати играта ще има сайт, който е под директното наблюдение на хеадофф, който пък спонсори българските играчи за WCG.
То това много хубаво но до колкото съм запознат такива играчи по хамъра няма в Бг така ,че на къде отиваме.
Идеята е да кажете какво има да се довършва по форума и да се пуска като действащ такъв. Време му е вече да види бял свят.

Драги iddqd не бъди със самочувствие защото когато седиш и си побеждаваш изитата и гледаш отстрани как играят другите винаги е лесно и всеки можеш да биеш докато не застанеш срещу него на терена. Предлагам ти един мач , как ти се струва идеята ще ми откажеш ли ?
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

ок Forgotten в петък ще те изнеса и аз че сега нямам време хаха аматиор
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

iddqd написа:ок Forgotten в петък ще те изнеса и аз че сега нямам време хаха аматиор
В петък ще ме изнесеш очаквам го нетърпимо... ох животът има толкова лошо чувство за хумор към някои :OMGOMG:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

хехе отчаяно си търсиш да победиш някои ама маи няма да ти върже :) ама продължаваи да играеш и един ден може да се научиш
Аватар
Spock
Обратна връзка:

Мнение от Spock »

Моля не превръщайте форума на чат.
What Really Matters...
Изображение
Изображение
Изображение
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

iddqd написа:хехе отчаяно си търсиш да победиш някои ама маи няма да ти върже :) ама продължаваи да играеш и един ден може да се научиш
Съчувствам ти ... от тук нататък няма какво да си кажем или поне аз към теб. Моля изживявай се като The machine god himself :OMGOMG: ще с разберем на полето. :roll:
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Forgotten написа:
iddqd написа:хехе отчаяно си търсиш да победиш някои ама маи няма да ти върже :) ама продължаваи да играеш и един ден може да се научиш
Съчувствам ти ... от тук нататък няма какво да си кажем или поне аз към теб. Моля изживявай се като The machine god himself :OMGOMG: ще с разберем на полето. :roll:
Боооже, все на нас ли ни се падат неграмотните идиоти беее........ :cry:
Стилян.

Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Forgotten изобщо несе имам за добър ама просто те имам за много слаб играч тебе :)
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

И, съвсем между другото, още един Чук комикс :)

Първите са тъпи, почват да стават интересни по - нататък, но си заслужава. Мести се с next ;)

http://www.tsoalr.com/view.php?date=2003-09-01
Стилян.

Sunerphey

Мнение от Sunerphey »

Не става въпрос за графичен дизайн ?
Тази тема на моя форум сигурно съм я доунладнал нали :)
А сайта сигурно ще е писание на бяло поле :)
Бтв разделите са малко по пример на успешния форум на Релик. Според мен няма нужда от раздел за Mark of Chaos /форума е за дов/ или от галерия /WTF/
Евентуално 1 тема в генералния за най-добрите ви скрийнове /както в релик/.
Сега проблема е, че трафика ми е 997 мб от максимум 1000 и Другия месец мога да се заема със сайт или дообработване темата на форума, но и без това форума ще ни трябва за след Dark Crusade.
А отностно WCG-то, ами писах в форума на бг тур-а и един ми каза, че питал админите за бг квалификации, но те му отговорили, че не е популярна играта. Е ко ше стане ако видят форум пълен/е ся.../ с фенове, и със подходяща за играта визия :)
Ще си личи, че ни е интересна ;)
Пример ако пуснем вашия ще гледат Mark of chaos и някви галерии и т.н, а тук примерно реплеи - как играем в МП усилено :)
Изображение
Sunerphey

Мнение от Sunerphey »

BTW Имам нещо като идея, но смятам да го редактирам, много бутони има, а са ненужни повечето:
http://mnet.bg/~dire_wolf/dow/
http://dow.headoff.com/dow/
все 1 е
Изображение
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Разбирам ти си и на трафик доста ти е усложнено. Но страниците са добре хващат окото а за бутоните , всеки обича да натиска колкото може повече стига да правят нещо ;) Дано скоро можеш да направиш форума за да се пусне като действащ вече.

Edit: Впрочем след наща малка разправа на полето предлагам и една отборна след това ако имаш някое приятелче което мисли ,че ще може да ми играе на мен и моят приятел. :lol:
Аватар
Dawn

Мнение от Dawn »

O, някои от вас момичета да иска да види що е то истинската сила? Тогава нека ми заповяда 1в1, ама после да не ме псувате, като ви отнеса базата :roll:
Публикувай отговор