Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 19:12

Вече почнаха да се делят форумите...ала-бала,глупости.Гласувам за "Българските обединени DoW форуми" :idea: :idea: :idea: Така като има 15 става ЛОШО...

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 19:22

Идеята ми е Sunerphey да направи тук една анкета на темата с опции двата форума и който има повече гласове него налазваме :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 20:32

Работата е там, че на Sunerphey дружките от headoff са му дали домейн за dow и ако някой път човека реши да донаправи сайта, може и да си имаме български(официялен) фенсайт.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 20:36

Работата е и, че според мен форумът има прекалено малко раздели за форум от такъв тип и нашия е по - добър. Ако има някакъв начин да остане нашия сайт и неговия форум или поне да се донаправи както трябва, ще е перфектно.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 21:20

Mahaan написа:
Работата е там, че на Sunerphey дружките от headoff са му дали домейн за dow и ако някой път човека реши да донаправи сайта, може и да си имаме български(официялен) фенсайт.

Хмммм, доста интересно щом е навътре със всички "горе" и всичко върви както трябва защо не го довърши , та това е просто един форум не говорим за графичен дизайн нали? Както го е решил да го свършва за няколко седмици и да се пусне в обръщение защото ако е седял толкова време колкото си мисля си е чиста несериозна работа. А ако е зает да даде на някой админските правомощия Временно и да каже какво трябва да се донаправи и въпросът ще бъде приключен.

Deal ?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 21:38

Нестава въпрос само за форум...ако имате някакви предложение за форумът казвайте, но работата е там, че освен комюнати играта ще има сайт, който е под директното наблюдение на хеадофф, който пък спонсори българските играчи за WCG.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 21:43

davaite mом4еа аз ще ви съпортвам там по форумите ще драскам ама се разберете кои форум и искам стратегии да се напишат в него като за начало ама Forgotten треа се научиш по добре да играеш да нете изнеса и аз скоро че само на ръш нестава

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 21:44

Mahaan написа:
Нестава въпрос само за форум...ако имате някакви предложение за форумът казвайте, но работата е там, че освен комюнати играта ще има сайт, който е под директното наблюдение на хеадофф, който пък спонсори българските играчи за WCG.

То това много хубаво но до колкото съм запознат такива играчи по хамъра няма в Бг така ,че на къде отиваме.
Идеята е да кажете какво има да се довършва по форума и да се пуска като действащ такъв. Време му е вече да види бял свят.

Драги iddqd не бъди със самочувствие защото когато седиш и си побеждаваш изитата и гледаш отстрани как играят другите винаги е лесно и всеки можеш да биеш докато не застанеш срещу него на терена. Предлагам ти един мач , как ти се струва идеята ще ми откажеш ли ?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 21:58

ок Forgotten в петък ще те изнеса и аз че сега нямам време хаха аматиор

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 22:01

iddqd написа:
ок Forgotten в петък ще те изнеса и аз че сега нямам време хаха аматиор

В петък ще ме изнесеш очаквам го нетърпимо... ох животът има толкова лошо чувство за хумор към някои :OMGOMG:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 22:05

хехе отчаяно си търсиш да победиш някои ама маи няма да ти върже :) ама продължаваи да играеш и един ден може да се научиш

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 22:07

Моля не превръщайте форума на чат.

Профил ICQ Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 22:10

iddqd написа:
хехе отчаяно си търсиш да победиш някои ама маи няма да ти върже :) ама продължаваи да играеш и един ден може да се научиш

Съчувствам ти ... от тук нататък няма какво да си кажем или поне аз към теб. Моля изживявай се като The machine god himself :OMGOMG: ще с разберем на полето. :roll:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 22:11

Forgotten написа:
iddqd написа:

Съчувствам ти ... от тук нататък няма какво да си кажем или поне аз към теб. Моля изживявай се като The machine god himself :OMGOMG: ще с разберем на полето. :roll:
Боооже, все на нас ли ни се падат неграмотните идиоти беее........ :cry:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 22:14

Forgotten изобщо несе имам за добър ама просто те имам за много слаб играч тебе :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2006 00:10

И, съвсем между другото, още един Чук комикс :)

Първите са тъпи, почват да стават интересни по - нататък, но си заслужава. Мести се с next ;)

http://www.tsoalr.com/view.php?date=2003-09-01

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2006 08:03

Не става въпрос за графичен дизайн ?
Тази тема на моя форум сигурно съм я доунладнал нали :)
А сайта сигурно ще е писание на бяло поле :)
Бтв разделите са малко по пример на успешния форум на Релик. Според мен няма нужда от раздел за Mark of Chaos /форума е за дов/ или от галерия /WTF/
Евентуално 1 тема в генералния за най-добрите ви скрийнове /както в релик/.
Сега проблема е, че трафика ми е 997 мб от максимум 1000 и Другия месец мога да се заема със сайт или дообработване темата на форума, но и без това форума ще ни трябва за след Dark Crusade.
А отностно WCG-то, ами писах в форума на бг тур-а и един ми каза, че питал админите за бг квалификации, но те му отговорили, че не е популярна играта. Е ко ше стане ако видят форум пълен/е ся.../ с фенове, и със подходяща за играта визия :)
Ще си личи, че ни е интересна ;)
Пример ако пуснем вашия ще гледат Mark of chaos и някви галерии и т.н, а тук примерно реплеи - как играем в МП усилено :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2006 08:11

BTW Имам нещо като идея, но смятам да го редактирам, много бутони има, а са ненужни повечето:
http://mnet.bg/~dire_wolf/dow/
http://dow.headoff.com/dow/
все 1 е

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2006 09:45

Разбирам ти си и на трафик доста ти е усложнено. Но страниците са добре хващат окото а за бутоните , всеки обича да натиска колкото може повече стига да правят нещо ;) Дано скоро можеш да направиш форума за да се пусне като действащ вече.

Edit: Впрочем след наща малка разправа на полето предлагам и една отборна след това ако имаш някое приятелче което мисли ,че ще може да ми играе на мен и моят приятел. :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2006 18:46

O, някои от вас момичета да иска да види що е то истинската сила? Тогава нека ми заповяда 1в1, ама после да не ме псувате, като ви отнеса базата :roll:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com