Спокойно...запознат съм с Тау, а пък и да сме честни, това е игра не книга(филм) ще се опитат да балансират.
Тези пичове са най-високо технологично развитата раса в света на Warhammer 40k
Грешиш...това са Некроните, Тауто имат още хилядолетия докато дори достигнат съвършенството на тази раса(нищо, че това е раса от роботизирани роби) и каквото и да си говорим Тау никога няма да създадът подобаваща империя(въпреки, че технологията им се развива главозамайващо и превъзхождащите военни тактики) главно заради лесно разрушимата им система(с времето много раси ще доведът до вътрешни проблеми, а и самите Тау гледат на "Великото добро" като на нещо предначертано за тях, не за другите(няма да обсъждам политическата им система или ларп-способностите им)).
от това, което зная за военните им тактики бих предположил, че тези ще са най-добрата раса за правене на засади.
Да, Стелт единиците на Тау са внушителна сила(поне от това което видях), но съдейки по това което знам за енджъна на играта една група Раптори би свършила по-добра работа от невидимите им джаджи(представи си момента в който асаут терминаторите се появят на бойното поле). Също така и героят им добре би се справил, но едва ли ще са това което очакваш.
Само едно желание имам за тази раса - Shas'O'Kais да присъства като герой в кампанията.
За твое съжеление това няма да стане тъй като разработчиците обявиха, че специялни герой няма да пристстват(въпреки, че бих се зарадвал на Данте).
Violence is the last refuge of the incompetent.