Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 17:10

Za Bart:

Два варианта за всеки случей :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 20:30

Xayzer написа:
Za Bart:

Два варианта за всеки случей :wink:

Thank You!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 19:42

Xayzer коя версия на Photoshop са ползвали на този линк: http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56

Профил Skype

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 20:04

The Dark Mage написа:
Xayzer коя версия на Photoshop са ползвали на този линк: http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56

Photoshop CS.
Но не е задължително да използваш тази версия за да си направиш банерче по същия начин.
Аз работя със седмата версия.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 21:14

Xayzer написа:
The Dark Mage написа:

Photoshop CS.
Но не е задължително да използваш тази версия за да си направиш банерче по същия начин.
Е и аз сам със 7.0 но ги няма настройките описани в guide-a.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 21:16

The Dark Mage написа:
Xayzer написа:
The Dark Mage написа:

Photoshop CS.

Аз всичките ефекти описани в гайда ги постигам с 7.0. Ако имаш въпроси, питай :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 21:19

Xayzer написа:
The Dark Mage написа:
Xayzer написа:
The Dark Mage написа:

Photoshop CS.

Аз всичките ефекти описани в гайда ги постигам с 7.0. Ако имаш въпроси, питай :wink:
Ми примерно както е казано в guide-a да си направя нов файл и да настроя еди кво си.Почти нищо от даденото го няма на Photoshop-a ми.Какво да направя при нов файл за настройките :?:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 21:23

The Dark Mage написа:
Ми примерно както е казано в guide-a да си направя нов файл и да настроя еди кво си.Почти нищо от даденото го няма на Photoshop-a ми.Какво да направя при нов файл за настройките :?:

Като отваряш нов файл, нали ти се показва едно прозорче с възможни настройки? Ами от там най-важното е да настроиш големината на файла, а по-точно - 350 на 19 пиксела.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 21:55

ей хайзер,ако може да ми направиш едно с емблемата на адидас вляво,на черен фон и отдясно да пише -"Adidas user"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 22:11

Gdjordj Bushg написа:
ей хайзер,ако може да ми направиш едно с емблемата на адидас вляво,на черен фон и отдясно да пише -"Adidas user"

Барабинг Барабум:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 22:24

Абе Ксайзер, я кажи, тоз' аватар, добър ли е? 10 мин Фотошоп. Всичко е правено от мен, без рендери и т.н. (;

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 22:38

sp33d написа:
Абе Ксайзер, я кажи, тоз' аватар, добър ли е? 10 мин Фотошоп. Всичко е правено от мен, без рендери и т.н. (;

Честно да ти призная, страхотен е. Много ми харесва :)

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 05:51

Xayzer написа:
Gdjordj Bushg написа:

Барабинг Барабум:

THAAAAAAAAAAANKS

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 12:45

Хайзър може ли за мен пак едно барче на X-Files и да пише освен това the truth is out there...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 15:26

hk_vlady* написа:
Хайзър може ли за мен пак едно барче на X-Files и да пише освен това the truth is out there...

Барабинг Барабум:

Поздрави

_

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 16:43

Xayzer, слагай им по един пиксел рамка от вътрешната част .. ако не се сещаш за какво говоря:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 16:45

Minuteman написа:
Xayzer, слагай им по един пиксел рамка от вътрешната част .. ако не се сещаш за какво говоря:

Знам за какво говориш, но аз нарочно не я слагам рамката. Дразни ме.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 16:46

Minuteman написа:

зависи, на мен лично без рамка не ми харесва. А между другото, Xayzer, с фотошопа така и не успях да сложа текст, слагах го с пейнт и компресията ми уби всичкото желание да си сложа нещо...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 16:52

Xayzer написа:
hk_vlady* написа:

Барабинг Барабум:

Поздрави

_

Тенкюдаря жив и здрав прав и .... ти си знаеш :-)

П.С Не знам защо,но на мен не иска да ми се зарежда какъвто и да е БАР не мога да разбера ко стаа....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 17:13

hk_vlady* написа:
П.С Не знам защо,но на мен не иска да ми се зарежда какъвто и да е БАР не мога да разбера ко стаа....

Имаш в предвид в подиса, нали? Виж тук:

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 3&start=20

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com