Userbars

Нещата от живота
Публикувай отговор
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Za Bart:
Изображение

Изображение

Два варианта за всеки случей :wink:
Аватар
Orgrin Doomhammer

Мнение от Orgrin Doomhammer »

Xayzer написа:Za Bart:
Изображение

Изображение

Два варианта за всеки случей :wink:
Thank You!
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Xayzer коя версия на Photoshop са ползвали на този линк: http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

The Dark Mage написа:Xayzer коя версия на Photoshop са ползвали на този линк: http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56
Photoshop CS.
Но не е задължително да използваш тази версия за да си направиш банерче по същия начин.
Аз работя със седмата версия.
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Xayzer написа:
The Dark Mage написа:Xayzer коя версия на Photoshop са ползвали на този линк: http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56
Photoshop CS.
Но не е задължително да използваш тази версия за да си направиш банерче по същия начин.
Е и аз сам със 7.0 но ги няма настройките описани в guide-a.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

The Dark Mage написа:
Xayzer написа:
Photoshop CS.
Аз всичките ефекти описани в гайда ги постигам с 7.0. Ако имаш въпроси, питай :wink:
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Xayzer написа:
The Dark Mage написа:
Xayzer написа: Photoshop CS.
Аз всичките ефекти описани в гайда ги постигам с 7.0. Ако имаш въпроси, питай :wink:
Ми примерно както е казано в guide-a да си направя нов файл и да настроя еди кво си.Почти нищо от даденото го няма на Photoshop-a ми.Какво да направя при нов файл за настройките :?:
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

The Dark Mage написа:Ми примерно както е казано в guide-a да си направя нов файл и да настроя еди кво си.Почти нищо от даденото го няма на Photoshop-a ми.Какво да направя при нов файл за настройките :?:
Като отваряш нов файл, нали ти се показва едно прозорче с възможни настройки? Ами от там най-важното е да настроиш големината на файла, а по-точно - 350 на 19 пиксела.
Gdjordj Bushg

Мнение от Gdjordj Bushg »

ей хайзер,ако може да ми направиш едно с емблемата на адидас вляво,на черен фон и отдясно да пише -"Adidas user"
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Gdjordj Bushg написа:ей хайзер,ако може да ми направиш едно с емблемата на адидас вляво,на черен фон и отдясно да пише -"Adidas user"

Барабинг Барабум:
Изображение
Audiofly

Мнение от Audiofly »

Абе Ксайзер, я кажи, тоз' аватар, добър ли е? 10 мин Фотошоп. Всичко е правено от мен, без рендери и т.н. (;
Изображение

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

sp33d написа:Абе Ксайзер, я кажи, тоз' аватар, добър ли е? 10 мин Фотошоп. Всичко е правено от мен, без рендери и т.н. (;
Честно да ти призная, страхотен е. Много ми харесва :)
Gdjordj Bushg

Мнение от Gdjordj Bushg »

Xayzer написа:
Gdjordj Bushg написа:ей хайзер,ако може да ми направиш едно с емблемата на адидас вляво,на черен фон и отдясно да пише -"Adidas user"

Барабинг Барабум:
Изображение

THAAAAAAAAAAANKS
Nasko_90

Мнение от Nasko_90 »

Хайзър може ли за мен пак едно барче на X-Files и да пише освен това the truth is out there...
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

hk_vlady* написа:Хайзър може ли за мен пак едно барче на X-Files и да пише освен това the truth is out there...
Барабинг Барабум:
Изображение

Поздрави

_
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Xayzer, слагай им по един пиксел рамка от вътрешната част .. ако не се сещаш за какво говоря:
Изображение
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Minuteman написа:Xayzer, слагай им по един пиксел рамка от вътрешната част .. ако не се сещаш за какво говоря:
Знам за какво говориш, но аз нарочно не я слагам рамката. Дразни ме.
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Minuteman написа:Xayzer, слагай им по един пиксел рамка от вътрешната част .. ако не се сещаш за какво говоря:
Изображение

зависи, на мен лично без рамка не ми харесва. А между другото, Xayzer, с фотошопа така и не успях да сложа текст, слагах го с пейнт и компресията ми уби всичкото желание да си сложа нещо...
Nasko_90

Мнение от Nasko_90 »

Xayzer написа:
hk_vlady* написа:Хайзър може ли за мен пак едно барче на X-Files и да пише освен това the truth is out there...
Барабинг Барабум:
Изображение

Поздрави

_

Тенкюдаря жив и здрав прав и .... ти си знаеш :-)

П.С Не знам защо,но на мен не иска да ми се зарежда какъвто и да е БАР не мога да разбера ко стаа....
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

hk_vlady* написа:П.С Не знам защо,но на мен не иска да ми се зарежда какъвто и да е БАР не мога да разбера ко стаа....
Имаш в предвид в подиса, нали? Виж тук:

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 3&start=20
Публикувай отговор