Автор |
Съобщение |
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2006 17:10
Za Bart:
Два варианта за всеки случей
|
|
|
|
|
Orgrin Doomhammer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2006 20:30
Xayzer написа: Za Bart: Два варианта за всеки случей
Thank You!
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 20:04
The Dark Mage написа: Xayzer коя версия на Photoshop са ползвали на този линк: http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56
Photoshop CS.
Но не е задължително да използваш тази версия за да си направиш банерче по същия начин.
Аз работя със седмата версия.
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 21:14
Xayzer написа: The Dark Mage написа: Xayzer коя версия на Photoshop са ползвали на този линк: http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56Photoshop CS. Но не е задължително да използваш тази версия за да си направиш банерче по същия начин. Аз работя със седмата версия. Е и аз сам със 7.0 но ги няма настройките описани в guide-a.
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 21:16
The Dark Mage написа: Xayzer написа: The Dark Mage написа: Xayzer коя версия на Photoshop са ползвали на този линк: http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56Photoshop CS. Но не е задължително да използваш тази версия за да си направиш банерче по същия начин. Аз работя със седмата версия. Е и аз сам със 7.0 но ги няма настройките описани в guide-a.
Аз всичките ефекти описани в гайда ги постигам с 7.0. Ако имаш въпроси, питай
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 21:19
Xayzer написа: The Dark Mage написа: Xayzer написа: The Dark Mage написа: Xayzer коя версия на Photoshop са ползвали на този линк: http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56Photoshop CS. Но не е задължително да използваш тази версия за да си направиш банерче по същия начин. Аз работя със седмата версия. Е и аз сам със 7.0 но ги няма настройките описани в guide-a. Аз всичките ефекти описани в гайда ги постигам с 7.0. Ако имаш въпроси, питай Ми примерно както е казано в guide-a да си направя нов файл и да настроя еди кво си.Почти нищо от даденото го няма на Photoshop-a ми.Какво да направя при нов файл за настройките
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 21:23
The Dark Mage написа: Ми примерно както е казано в guide-a да си направя нов файл и да настроя еди кво си.Почти нищо от даденото го няма на Photoshop-a ми.Какво да направя при нов файл за настройките
Като отваряш нов файл, нали ти се показва едно прозорче с възможни настройки? Ами от там най-важното е да настроиш големината на файла, а по-точно - 350 на 19 пиксела.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 21:55
ей хайзер,ако може да ми направиш едно с емблемата на адидас вляво,на черен фон и отдясно да пише -"Adidas user"
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 22:11
Gdjordj Bushg написа: ей хайзер,ако може да ми направиш едно с емблемата на адидас вляво,на черен фон и отдясно да пише -"Adidas user"
Барабинг Барабум:
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 22:24
Абе Ксайзер, я кажи, тоз' аватар, добър ли е? 10 мин Фотошоп. Всичко е правено от мен, без рендери и т.н. (;
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 22:38
sp33d написа: Абе Ксайзер, я кажи, тоз' аватар, добър ли е? 10 мин Фотошоп. Всичко е правено от мен, без рендери и т.н. (;
Честно да ти призная, страхотен е. Много ми харесва
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2006 05:51
Xayzer написа: Gdjordj Bushg написа: ей хайзер,ако може да ми направиш едно с емблемата на адидас вляво,на черен фон и отдясно да пише -"Adidas user" Барабинг Барабум:
THAAAAAAAAAAANKS
|
|
|
|
|
Nasko_90
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2006 12:45
Хайзър може ли за мен пак едно барче на X-Files и да пише освен това the truth is out there...
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2006 15:26
hk_vlady* написа: Хайзър може ли за мен пак едно барче на X-Files и да пише освен това the truth is out there...
Барабинг Барабум:
Поздрави
_
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2006 16:43
Xayzer, слагай им по един пиксел рамка от вътрешната част .. ако не се сещаш за какво говоря:
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2006 16:45
Minuteman написа: Xayzer, слагай им по един пиксел рамка от вътрешната част .. ако не се сещаш за какво говоря:
Знам за какво говориш, но аз нарочно не я слагам рамката. Дразни ме.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2006 16:46
Minuteman написа: Xayzer, слагай им по един пиксел рамка от вътрешната част .. ако не се сещаш за какво говоря:
зависи, на мен лично без рамка не ми харесва. А между другото, Xayzer, с фотошопа така и не успях да сложа текст, слагах го с пейнт и компресията ми уби всичкото желание да си сложа нещо...
|
|
|
|
|
Nasko_90
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2006 16:52
Xayzer написа: hk_vlady* написа: Хайзър може ли за мен пак едно барче на X-Files и да пише освен това the truth is out there... Барабинг Барабум: Поздрави _
Тенкюдаря жив и здрав прав и .... ти си знаеш
П.С Не знам защо,но на мен не иска да ми се зарежда какъвто и да е БАР не мога да разбера ко стаа....
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|