Joreto написа:
Flameblind da slab e, no prosto kazvam 4e mi e edin ot lubimite geroi no kvo 6te kaje6 za HW ?
Dali e slab ? Heh za PvP za men toi rolira ili dageristite a mage-ovete sa si sila pff i to dosta trudo preodolima ako te spipa trudno e da mu se ottyrve6 kakto kazah vsi4ko e do taktika i opit a ne q maji i cepi btw i do dobyr NET i dobro PC sa ti PvP-tata i siege-ovete hehe nz moe lin4no mnenie! A za BD-to prosto hehe dance-ovete sa mu nai lo6ite buffkaniq ^^ pak moe li4no mnenie i vyv vseki server koito sym igral BD e po4itano i to dosta smisyl tyrseno za dances ! Vseki geroi si ima plusove i minusi i glavniq minus na BD spored teb kyv e? Spred men e 4e nqma skills za melee ? Ina4e e byrz mnoo no da P.Atk mu kuca i to dosta heh
:) a we nz kefi me prosto geroq !No dance-ovete sa mu ........ !!! Ae
:) GL&HF ^^
Под HW предполагам имаш предвид HE (Hawkeye) - наистина прекрасен за PvP 1vs1, стига да е над 50-60 lvl. До тогава SR (Silver Ranger) са по-добри стрелци в много отношения... Плюсовете на HE са, че за разлика от другите стрелци има достатъчно CON за да не го хващат много често stun-овете, щото към средата на играта и нагоре с всеки успешен стън си отиват към 1/2 от HP на всеки стрелец. Въпреки това съм побеждавал много HE с DA (Dark Avenger, любимия ми клас) и с PW (Plains Walker) които са достатъчно бързи да го настигнат. Обаче HE има малко mdef и всеки успешен sleep на маг в PvP му коства много, и в повечето случаи маговете побеждават, въпреки че са на 2-3 crit-a на HE.
BDs са добри damage dealers, дори и да нямат друг offensive skill освен Sting (който на official върши много повече работа отколкото в private server). Слабостта им е в малкото defence, малко HP и произлизащото от расата им малко CON, съответно им влизат над 90% от stun-овете. Но както съм казвал преди в тази тема, BDs са support class, не са предвидени за отлични PvP играчи..