Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2006 19:41

a za enchouting i ne6to razli4no ima li

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2006 20:10

Preslav написа:

За Бога пиши на кирилица че нищо не ти се разбира бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2006 22:06

Кво да ви кажа SK е мнооо доволен герои но всичко е до тактика опит и знание а не меляи а тоя има яки скиллове даи с него не е така вески герой си има неговите плусове и минуси аз например наи се радвам на BD и HW
ето ви един линк на мои герои в един сервер EternalSin които преебаха ^^ :

http://img219.imageshack.us/my.php?imag ... 0202tf.jpg

незнам дали СК ще ме затрудни но е много доволен хех :) иначе ако някои търси C4 server да не се занася толкова
защото скоро горе долу як сервер няма да има само разгледаите в http://www.lineage2.com да видите какво трябва да има в C4 хех и си опмислете дали ще го има няйкога аае благодаря ви :) 4ао 4ао от мене ако имате жъпроси за л2 мисля 4е те мога да помогна питаи те !!! :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2006 22:41

Preslav написа:

има изцяло нова система за enchant.
@Joreto
има хубави C4 сървъри, които съчетават всичко, което вече има в C3, плюс някои нови неща от C4. Но нещо поне 30% като официалния - след години... BD е много, много слаб в PvP ахахах

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 10:19

е нз мисла да го проам тоя С4 аз играя на Адикзцион и там маи има тест с1рвар

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 13:04

Preslav написа:
е нз мисла да го проам тоя С4 аз играя на Адикзцион и там маи има тест с1рвар

ем нищо почти няма да видиш в priv servers, дори 10% от нововъведенията още ги няма / не са емулирани правилно

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 14:55

Flameblind da slab e, no prosto kazvam 4e mi e edin ot lubimite geroi no kvo 6te kaje6 za HW ? :) Dali e slab ? Heh za PvP za men toi rolira ili dageristite a mage-ovete sa si sila pff i to dosta trudo preodolima ako te spipa trudno e da mu se ottyrve6 kakto kazah vsi4ko e do taktika i opit a ne q maji i cepi btw i do dobyr NET i dobro PC sa ti PvP-tata i siege-ovete hehe nz moe lin4no mnenie! A za BD-to prosto hehe dance-ovete sa mu nai lo6ite buffkaniq ^^ pak moe li4no mnenie i vyv vseki server koito sym igral BD e po4itano i to dosta smisyl tyrseno za dances ! Vseki geroi si ima plusove i minusi i glavniq minus na BD spored teb kyv e? Spred men e 4e nqma skills za melee ? Ina4e e byrz mnoo no da P.Atk mu kuca i to dosta heh :P:) a we nz kefi me prosto geroq !No dance-ovete sa mu ........ !!! Ae :P:) GL&HF ^^

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 15:26

Joreto написа:
Flameblind da slab e, no prosto kazvam 4e mi e edin ot lubimite geroi no kvo 6te kaje6 za HW ? :) Dali e slab ? Heh za PvP za men toi rolira ili dageristite a mage-ovete sa si sila pff i to dosta trudo preodolima ako te spipa trudno e da mu se ottyrve6 kakto kazah vsi4ko e do taktika i opit a ne q maji i cepi btw i do dobyr NET i dobro PC sa ti PvP-tata i siege-ovete hehe nz moe lin4no mnenie! A za BD-to prosto hehe dance-ovete sa mu nai lo6ite buffkaniq ^^ pak moe li4no mnenie i vyv vseki server koito sym igral BD e po4itano i to dosta smisyl tyrseno za dances ! Vseki geroi si ima plusove i minusi i glavniq minus na BD spored teb kyv e? Spred men e 4e nqma skills za melee ? Ina4e e byrz mnoo no da P.Atk mu kuca i to dosta heh :P:) a we nz kefi me prosto geroq !No dance-ovete sa mu ........ !!! Ae :P:) GL&HF ^^

Под HW предполагам имаш предвид HE (Hawkeye) - наистина прекрасен за PvP 1vs1, стига да е над 50-60 lvl. До тогава SR (Silver Ranger) са по-добри стрелци в много отношения... Плюсовете на HE са, че за разлика от другите стрелци има достатъчно CON за да не го хващат много често stun-овете, щото към средата на играта и нагоре с всеки успешен стън си отиват към 1/2 от HP на всеки стрелец. Въпреки това съм побеждавал много HE с DA (Dark Avenger, любимия ми клас) и с PW (Plains Walker) които са достатъчно бързи да го настигнат. Обаче HE има малко mdef и всеки успешен sleep на маг в PvP му коства много, и в повечето случаи маговете побеждават, въпреки че са на 2-3 crit-a на HE.
BDs са добри damage dealers, дори и да нямат друг offensive skill освен Sting (който на official върши много повече работа отколкото в private server). Слабостта им е в малкото defence, малко HP и произлизащото от расата им малко CON, съответно им влизат над 90% от stun-овете. Но както съм казвал преди в тази тема, BDs са support class, не са предвидени за отлични PvP играчи..

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 15:44

Nz kakto kazah i pak go kazvam pri PvP vsi4ko e do taktika i opit :) Az zae**h L2 6toto ne6to ne mgoa da si namerq kytysveten server s poddyrja6t C4 client. Ako moje6 da pomogne6 s nqkoi kaji po vyzmojnost da e hight rate :) Men li4no sy6to me kefqt TH i AW ne sym igral s tqh no me radvat 6te gi probvam v nqkoi server :P:) ae drasni ne6to za nekoi server plix :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 15:49

Btw Flamebringer ima6 li SKype ? ^^ dai go naprao ako ima6 de :P:) ae

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2006 11:36

Ето я моята красавица
http://img96.imageshack.us/my.php?image ... 0199tu.png
Между другото намерих сървър с рейтове 512х/128x/12x.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 10:32

Имало смесени сървъри С3 и С4 !
Представям си каква боза се е получила!

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 13:51

Minotaur King написа:
Имало смесени сървъри С3 и С4 !
Представям си каква боза се е получила!

tva e silno kazano, prosto sa C3 servers v koito sa dobaveni razni items ot C4, kakto i locations. Ako tva stiga da se nare4e C3/C4... I to tva sa emuliranite servers, koito po princip izpolzvat samo resursite na igrata. Drugite sa pyk C1 modifikacii, taka 4e ako govorim za boza - l2extreme, Eternal sin...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 15:28

е тва е един от героите ми ма сега е 1лв пове4е http://img210.imageshack.us/img210/1296 ... 1053wv.png

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 11:09

иееееееее моя с1рвара де играя Аддицтион мина на С4 кееееееф бе баце

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 11:30

Preslav написа:
иееееееее моя с1рвара де играя Аддицтион мина на С4 кееееееф бе баце

Я дай линк към саита на тоя сървър моля те

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 12:27

http://www.l2addiction.com/ Е САИТА :wink: :wink: :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 12:49

с големи реит е но е супер ма о6те не ми се е упгреиднало на С4

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 18:25

Ok сега http://www.l2addiction.com/ е на пълен С4,рейтвете са по-намалени отколкото бяха преди и според мен са станали мноооооогоооо по-добри от преди.Професията вече дори не ти трябват "куест предмети"а се сменя при нужния левел от Puss the cat в църквата на Гиран :wink: S grade не се продава,но ги дропват,нз точно къде и кои.Бъфовете са по 2 часа.За да стане hachling в strider не се изълнява куест а само се сменя от Puss the cat.Е идвайте да играете хора,суер е вече съвъра,и определено не е моднат С4

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 19:04

Не ме разсмивай като ми кажеш че е фул ц4 :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com