Lineage 2 - всичко

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Preslav

Мнение от Preslav »

a za enchouting i ne6to razli4no ima li
Аватар
Santa™

Мнение от Santa™ »

Preslav написа:a za enchouting i ne6to razli4no ima li

За Бога пиши на кирилица че нищо не ти се разбира бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joreto

Мнение от Joreto »

Кво да ви кажа SK е мнооо доволен герои но всичко е до тактика опит и знание а не меляи а тоя има яки скиллове даи с него не е така вески герой си има неговите плусове и минуси аз например наи се радвам на BD и HW
ето ви един линк на мои герои в един сервер EternalSin които преебаха ^^ :

http://img219.imageshack.us/my.php?imag ... 0202tf.jpg

незнам дали СК ще ме затрудни но е много доволен хех :) иначе ако някои търси C4 server да не се занася толкова
защото скоро горе долу як сервер няма да има само разгледаите в http://www.lineage2.com да видите какво трябва да има в C4 хех и си опмислете дали ще го има няйкога аае благодаря ви :) 4ао 4ао от мене ако имате жъпроси за л2 мисля 4е те мога да помогна питаи те !!! :)
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Preslav написа:a za enchouting i ne6to razli4no ima li

има изцяло нова система за enchant.
@Joreto
има хубави C4 сървъри, които съчетават всичко, което вече има в C3, плюс някои нови неща от C4. Но нещо поне 30% като официалния - след години... BD е много, много слаб в PvP ахахах
Sic vis pacem, para bellum
Аватар
Preslav

Мнение от Preslav »

е нз мисла да го проам тоя С4 аз играя на Адикзцион и там маи има тест с1рвар
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Preslav написа:е нз мисла да го проам тоя С4 аз играя на Адикзцион и там маи има тест с1рвар

ем нищо почти няма да видиш в priv servers, дори 10% от нововъведенията още ги няма / не са емулирани правилно
Joreto

Мнение от Joreto »

Flameblind da slab e, no prosto kazvam 4e mi e edin ot lubimite geroi no kvo 6te kaje6 za HW ? :) Dali e slab ? Heh za PvP za men toi rolira ili dageristite a mage-ovete sa si sila pff i to dosta trudo preodolima ako te spipa trudno e da mu se ottyrve6 kakto kazah vsi4ko e do taktika i opit a ne q maji i cepi btw i do dobyr NET i dobro PC sa ti PvP-tata i siege-ovete hehe nz moe lin4no mnenie! A za BD-to prosto hehe dance-ovete sa mu nai lo6ite buffkaniq ^^ pak moe li4no mnenie i vyv vseki server koito sym igral BD e po4itano i to dosta smisyl tyrseno za dances ! Vseki geroi si ima plusove i minusi i glavniq minus na BD spored teb kyv e? Spred men e 4e nqma skills za melee ? Ina4e e byrz mnoo no da P.Atk mu kuca i to dosta heh :P:) a we nz kefi me prosto geroq !No dance-ovete sa mu ........ !!! Ae :P:) GL&HF ^^
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Joreto написа:Flameblind da slab e, no prosto kazvam 4e mi e edin ot lubimite geroi no kvo 6te kaje6 za HW ? :) Dali e slab ? Heh za PvP za men toi rolira ili dageristite a mage-ovete sa si sila pff i to dosta trudo preodolima ako te spipa trudno e da mu se ottyrve6 kakto kazah vsi4ko e do taktika i opit a ne q maji i cepi btw i do dobyr NET i dobro PC sa ti PvP-tata i siege-ovete hehe nz moe lin4no mnenie! A za BD-to prosto hehe dance-ovete sa mu nai lo6ite buffkaniq ^^ pak moe li4no mnenie i vyv vseki server koito sym igral BD e po4itano i to dosta smisyl tyrseno za dances ! Vseki geroi si ima plusove i minusi i glavniq minus na BD spored teb kyv e? Spred men e 4e nqma skills za melee ? Ina4e e byrz mnoo no da P.Atk mu kuca i to dosta heh :P:) a we nz kefi me prosto geroq !No dance-ovete sa mu ........ !!! Ae :P:) GL&HF ^^

Под HW предполагам имаш предвид HE (Hawkeye) - наистина прекрасен за PvP 1vs1, стига да е над 50-60 lvl. До тогава SR (Silver Ranger) са по-добри стрелци в много отношения... Плюсовете на HE са, че за разлика от другите стрелци има достатъчно CON за да не го хващат много често stun-овете, щото към средата на играта и нагоре с всеки успешен стън си отиват към 1/2 от HP на всеки стрелец. Въпреки това съм побеждавал много HE с DA (Dark Avenger, любимия ми клас) и с PW (Plains Walker) които са достатъчно бързи да го настигнат. Обаче HE има малко mdef и всеки успешен sleep на маг в PvP му коства много, и в повечето случаи маговете побеждават, въпреки че са на 2-3 crit-a на HE.
BDs са добри damage dealers, дори и да нямат друг offensive skill освен Sting (който на official върши много повече работа отколкото в private server). Слабостта им е в малкото defence, малко HP и произлизащото от расата им малко CON, съответно им влизат над 90% от stun-овете. Но както съм казвал преди в тази тема, BDs са support class, не са предвидени за отлични PvP играчи..
Joreto

Мнение от Joreto »

Nz kakto kazah i pak go kazvam pri PvP vsi4ko e do taktika i opit :) Az zae**h L2 6toto ne6to ne mgoa da si namerq kytysveten server s poddyrja6t C4 client. Ako moje6 da pomogne6 s nqkoi kaji po vyzmojnost da e hight rate :) Men li4no sy6to me kefqt TH i AW ne sym igral s tqh no me radvat 6te gi probvam v nqkoi server :P:) ae drasni ne6to za nekoi server plix :)
Joreto

Мнение от Joreto »

Btw Flamebringer ima6 li SKype ? ^^ dai go naprao ako ima6 de :P:) ae
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Ето я моята красавица
http://img96.imageshack.us/my.php?image ... 0199tu.png
Между другото намерих сървър с рейтове 512х/128x/12x.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Имало смесени сървъри С3 и С4 !
Представям си каква боза се е получила!
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Minotaur King написа:Имало смесени сървъри С3 и С4 !
Представям си каква боза се е получила!

tva e silno kazano, prosto sa C3 servers v koito sa dobaveni razni items ot C4, kakto i locations. Ako tva stiga da se nare4e C3/C4... I to tva sa emuliranite servers, koito po princip izpolzvat samo resursite na igrata. Drugite sa pyk C1 modifikacii, taka 4e ako govorim za boza - l2extreme, Eternal sin...
Аватар
Preslav

Мнение от Preslav »

е тва е един от героите ми ма сега е 1лв пове4е http://img210.imageshack.us/img210/1296 ... 1053wv.png
Аватар
Preslav

Мнение от Preslav »

иееееееее моя с1рвара де играя Аддицтион мина на С4 кееееееф бе баце
Damage san

Мнение от Damage san »

Preslav написа:иееееееее моя с1рвара де играя Аддицтион мина на С4 кееееееф бе баце

Я дай линк към саита на тоя сървър моля те
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Preslav

Мнение от Preslav »

с големи реит е но е супер ма о6те не ми се е упгреиднало на С4
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Ok сега http://www.l2addiction.com/ е на пълен С4,рейтвете са по-намалени отколкото бяха преди и според мен са станали мноооооогоооо по-добри от преди.Професията вече дори не ти трябват "куест предмети"а се сменя при нужния левел от Puss the cat в църквата на Гиран :wink: S grade не се продава,но ги дропват,нз точно къде и кои.Бъфовете са по 2 часа.За да стане hachling в strider не се изълнява куест а само се сменя от Puss the cat.Е идвайте да играете хора,суер е вече съвъра,и определено не е моднат С4
Аватар
Santa™

Мнение от Santa™ »

Не ме разсмивай като ми кажеш че е фул ц4 :)
Публикувай отговор