Lineage 2 - всичко

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Preslav

Мнение от Preslav »

добре нека раз4исти ма ти си луд да го ужели4и да мойе6е да го свали на 6000 6а сам му благодарен а марто теб ти казжахме по рано да по4не6 ма тии и сега с на мари 6те играе6 кжо толко аз иам 2-ри ама или непомна паролата праивилно 6то е много далга или нестава
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Още на следващият ден бе увеличен лимита.Искам да птиам няколко неща сега
1.Кажете за енчантването-как да се прави меча да е +1,+2...т.н.
2.Как се прави да свети оръжието даден цвят:?:
засега това
п.п.Мразя pk :evil: :evil: :evil: :evil:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Preslav

Мнение от Preslav »

emi trqbvat ti soul kristali teh gi zima6 ot aden v magic guild kato quest i im diga6 lv v opredeleni mesnosti tam gi pi6e oba4e mnogo trudno se diga lv na kristala osobeno kat mi izrasi edon 12 lv na kristala a te kat se 4upat na 3 neko pat i tva sega misla damaskusite da gi naprava 4erveni a marto videl li si adminite 4e imat dva dragon slayer a te sa za dve race ediniq
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Тебе не те разбирам,ше те питам на живо,ако в форума може някой друг да обянси...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Santa™

Мнение от Santa™ »

Оръжието се прави +1,2,3 и т.н със енчант скролове.А за цвета не знам .. :(
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

А тези скролове откъде се взимат,там където са и другите ли :?:
Аватар
Santa™

Мнение от Santa™ »

Ми намират се от дроп..или може да си би купиш от някой ако продава и тебе те мързи да търсиш :)
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Preslav написа:emi trqbvat ti soul kristali teh gi zima6 ot aden v magic guild kato quest i im diga6 lv v opredeleni mesnosti tam gi pi6e oba4e mnogo trudno se diga lv na kristala osobeno kat mi izrasi edon 12 lv na kristala a te kat se 4upat na 3 neko pat i tva sega misla damaskusite da gi naprava 4erveni a marto videl li si adminite 4e imat dva dragon slayer a te sa za dve race ediniq
Дайте превод. Не разбирам английски. :lol:
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Отиваш в Аден и там от магическата гилдия взимаш куест,там ти дават един soul crystal и трябва да биеш определени чудовища и да им взимаш душите и така вдиагш определен левъл на кристала.Проверяваш при ковача твоето оръжие кой лвл soul crystal иска и дигаш :D
Аватар
Preslav

Мнение от Preslav »

ние с сцообъ сме на друг сержер сцообъ еми копува6 ги от оная де продава яуест итемите там има енхоус веапон а б ц граде и копува6
Аватар
Nike?
В момента играе: Carom3D

Мнение от Nike? »

Preslav написа:ние с сцообъ сме на друг сержер сцообъ еми копува6 ги от оная де продава яуест итемите там има енхоус веапон а б ц граде и копува6
:shock: :crazy: :shock:
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Превеждам:
Ние със Скуби сме на дръг сървар.Скуби еми купуваш ги от оная дето продава quest items(trader Alexis)там има enchance weapon a b c frade и купуваш :wink:
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Цвета на оръжието е в зависимост от това колко пъти е енчантнато.На нормален си сървър, трудно ще го докарате на +5 примерно.Защото сигурното енчантване е до +3.После шансът оръжието ти да изчезне и да стане на кристали е доста голям.След +3 почва да свети леко в син цвят.После синият цвят се засилва.После синьото става на слоеве.Примерно отвънка синьо от вътре лилаво...Видите ли някой с червено оръжие - значи е попрекалил с енчантите.Ако пък е доста наситено лилаво и свети доста жестоко - значи се е буквално усрал с енчантването и вече говорим за 3 цифрени числа.Във повечвето сървъри е така, но някои правят и изключение.А и големите енчантвания се правят на PvP сървъри с high дроп, GM shop и такива неща.Дано сте ме разбрали.Ако има още нещо - питайте :lol:
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Хммм...да попитам забелязахме че админите са с два dragon slayer при положение че тпй е за 2 ръце...възможно ли е или просто се правят на важни като са админи :evil: :?: :?: :?:
Draksis

Мнение от Draksis »

Duals Dragon Slayers са S-Grade.На моя сървър се правят като дариш пари на админите.На други сървъри може и да става от Event Manager- a, не знам.

Едит: Scooby, какъв ти е героя? Моя е Human Gladiator.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Preslav

Мнение от Preslav »

a kolko pravat tie dual dragon 6to videh mnogo admini s tqh i edin ima6e na pytan night me4a
Аватар
Preslav

Мнение от Preslav »

ei nekoi da si pazi star acount de ne igrae ili ne6to da mi go dade ako trqbva neka d\a nqma ni6to
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Хех тия драгон слеяри си ги има по принцип.И то не само админите.Има ги и в сървърите където има GM Shop.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Нека поосвежа малко темата:
По колко най-много сте изкарвали от трейд за 1 ден?
Аз все още съм беден и нямам кой знае какви възможности за инвестиции, но рекорда ми варира на 1млн адена за ден. Купувах и препродавах Enchant скролове :). Прави ми впечатление, че от тези скролове най-вървят EWD и EWB.
Нека в това обсъждане се включат само хора играещи на оригинален сървър, тъй като на другите места е пълно с шашми, по-голям дроп...
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Гипо написа:Нека в това обсъждане се включат само хора играещи на оригинален сървър, тъй като на другите места е пълно с шашми, по-голям дроп...
Много хора ще говорят...

Aз по принцип играя - но от 1 месец някъде не съм влизал, щото няма пари за карта.
Публикувай отговор